Azért a get-it-in AJ9-en random ellen szerintem merész. Ok, fish itt bepakolja AT, A2-A8, esetleg QT, KT, T8, KJ, QJ, JT, de fishek közül sem mindegyik szerintem.
Szóval én note/history nélkül nem hinném, hogy + lesz bepakolni, max nullás...mondjuk jó régen nem játszottam regular (értsd: nem fifty50) FR sng-t.
Gondolom akik totál el vannak veszve postflop+betsizeok tekintetében az inkább dobja. Aki meg kényelmesen lavírozik postflop ilyen 50-75bb deepen kb, az megemelheti.
Mondjuk regek ellen imo bukni fogunk vele, de a fishek ellen meg sokat nyerünk...pláne ha van vmi note, hogy "overvalue TP"
Mondjuk 30max regek korai szinteken kb ilyen rangekkel dolgoznak:
flat (mondjuk 5x hívásnál): TT-JJ (esetleg QQ), AQ+
3bet: KK+ (aki nem flatel QQ-val az természetesen 3beteli, meg páran az AK-t is)
Ha kisebb a pfr, akkor bejönnek 22-99 mineolni, de kisebbel nem érdemes operálni, mert 5x-re is jön általában 2-3 call (ilyen 3-4x-ekre meg jönne 5-6 a 10 emberből kb:D). Szóval attól függetlenül, hogy nem erősek, meg fit/fold, meg autopilot, az iszonyat szűk, és masszívan value rangeük miatt nehéz rajtuk fogást találni (TT+ meg bepakolják alacsony flopon).
FR-en meg más és más hálózatokon gondolom változnak a rangeik, de ha nem bukunk sokat ellenük, vagy BE-re kihozzuk, akkor mindegy, mert a fishek ellen szinte mindig tudunk stackért játszani (ha eltalál a flop, ha meg nem akkor vagy no cbet, vagy 2barrell fishfüggő ofc:) )
OK, ha az ellenfél laza-passzív fish (amit eddig nem tudtunk), akkor lehet számolgatni. Még akkor is rengetegszer fog visszaemelni Axel, de egy CS ellen valóban meggyőzően ijesztő a minraise.
Tricc:
Bugázz státuszt, nézz új videókat ;)
Tricc:
Bugázz státuszt, nézz új videókat ;)
En mint video-kivulallo nem mondanam reginek. Inkabb azt mondanam hogy annak valo aki nemhogy sng-t de meg mas pokerfajtat sem jatszott komolyan. Nagyon sok embernek meg mindig annak a 100%-os megtanulasat ajanlanam az arany videok megnezese elott. Szerintem mar bazsi kezdo mikro videoi isigenyelnek vqlamennyi tapasztalatot vagy alapot.
Ui.: mikor is lesz mobilverzio a forumrol? :-P
Ui.: mikor is lesz mobilverzio a forumrol? :-P
Nagyon szarul játszottam meg?Mi az alja a push-nak?
thx
***** Hand History for Game 4257514344 ***** (IPoker)
Tourney Hand NL Texas Hold'em - Monday, August 27, 09:37:04 ET 2012
Table TURBO Columbia 752216771 (Real Money)
Seat 8 is the button
Seat 2: RobLenRob ( $1125.00 USD )
Seat 6: giebelhof ( $5995.00 USD )
Seat 8: S0me1CaII911 ( $4385.00 USD )
Seat 9: szabolcs9999 ( $3495.00 USD )
szabolcs9999 posts small blind [$300.00 USD].
RobLenRob posts big blind [$600.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to szabolcs9999 [ Th 9s ]
giebelhof folds
S0me1CaII911 folds
szabolcs9999 raises [$3195.00 USD]
RobLenRob calls [$525.00 USD]
** Dealing Flop ** [ Jc, Js, Kh ]
** Dealing Turn ** [ Ad ]
** Dealing River ** [ 7s ]
RobLenRob wins $2250.00 USD from main pot
szabolcs9999 wins $2370.00 USD from main pot
RobLenRob shows [Qd, Qh ]
[POKERHANDREPLAYS]4517965[/POKERHANDREPLAYS]
Lesznek az ellenfeleknél ennél jobb lapok is. Önigazolásra semmi ok.
Alját lehetetlen mondani anélkül, hogy mondanál valami infót a nagyvakról és a többi ellenfeledről. Dinamikát kell tudni. Ha pedig nem tudsz semmit, nézd meg a nasht. De ha ezen a lapon elmerengsz, akkor a Nash alján meg fogsz lepődni.
Tényleg miért van az, hogy néha a nash szélsőségesen laza ranget ad miközben a valóságban iszonyatosan -ev egy olyan ellenfél ellen akinek gőze sincs az icmhez.
Nincs meg sajna a hmben de volt egy ilyen szitu múltkor.
Button: 6-7K (Hero)
SB: 4500
BB: 600
button raises 2-2,5x SB reraises 4-5x BB folds aztán egy kis gondolkodás után rátoltam az egészet K6s-el mondván úgy sem tud lecallozni ami persze nem jött be mert kb egy fél perces gondolkodás után callolt AJoffot mutatva.
Vakok 75/150 vagy 100/200 lehetet maximum...
De ha csak a sima push foldot nézzük nem lehetne inkább az egészet ellenfélre kalibrálva megtenni.
Mittomén kis vakból 56sm van a nash szerint azzal az adott vakmenyiséggel push viszont tudom hogy a BB mindennel megad ami ellen 50% alatt leszek.