Póker Fórum Archívum > Sit&Go > S&G stratégia

bojanika
Válasz want2push kommentjére
2007. jún. 9. 19:45

Dan Harrington & Bill Robertie: Harrington on Hold'em I. és II. kötet
- Talán mindkettő kijött már magyarul is, Hold 'em Versenystratégia I. és II. címmel.

A II. kötet jún. 19-én jelenik meg, 4750 HUF-ba fog fájni /~$25 :)/...

kisrapi
Válasz bojanika kommentjére
2007. jún. 14. 9:02

Hétvégén lejátszottam 11 5$ SH SnG-t: ebből 5-öt nyertem, 2 db 2. hely, többi bukta
6 3$ SnG: ebből 3at nyertem, 1 db 2. hely 2 bukta

Sajnos a teljes statisztikámba nem tudtam beilleszteni ezeket a lejátszott Sng-ket, mert nem voltam otthon.
Kérdésem az lenne, hogy van e rá valami ROI érték, vagy bármi statisztikai tanács, hogy mikor érdemes magasabb téten próbálkozni? Vagy egyszerűen le kell játszani magasabb téten 10-20 sng-t és aztán megnézni hogy hol tudok nagyobb profitot elérni?

SNG-re mekkora BR-t érdemes fenntartani? Én valahol 10 beülőnyit olvastam, de az szerintem nagyon kevés, nekem több mint 20 van "elkülönítve" erre.

Skiboy
Válasz kisrapi kommentjére
2007. jún. 14. 18:31

Megbízhatónak mondott adatmennyiség 1000 SNG

$5 SH SNG egy jó játékos el tud érni 12-14% ROI-t, 10% körül már feljebb mennék

Bankroll: A 10 beülő nagyon kevés, a 20 se túl sok. Ha komolyan gondolod, akkor 100 beülő nem árt.

Godmode
Válasz Skiboy kommentjére
2007. jún. 24. 6:18

Kezdo SNG-osnak mit javasoltok, 10-es vagy 6-os SNG-t, es miert? Miert jobb az egyik, mint a masik?
Koszi!

kisrapi
Válasz Godmode kommentjére
2007. jún. 25. 12:21

Hali!

Én régebben 10-eset nyomtam, az sem volt rossz, de amióta Boss-on játszom, szinte csak 6osakat nyomok.

10-esben az a jó hogy 3 hely fizet, és ABC játékkal könnyebb odakerülni a 3-ba. Sokkal feszesebben kell játszani, egyszerre talán több futhat mint 6-osban. Ha jó termet találsz akkor az 1-2. vakszinten kiesik az emberek fele, viszont pl bosson az egekbe emelkedik a vak, mire 3-4 ember marad, mert nagyon feszesen játszik mindenki. Átlag 3/4, 1 óra alatt szokott egy lemenni.

6-os. Szinte csak akkor jó ha nyersz, mivel 70-30%ban osztozik az 1-2, a 2. hely semmit nem ér....sokkal lazábban és agresszívebben kell játszani, általában a 3. 4. vakszintre kialakul a HU, és ott még azért lehet játszani is.
6oson több a kockáztató, laza játékos is.

én a 6osra szavazok, de próbáld ki, hogy neked melyik fekszik jobban

D&G
Válasz kisrapi kommentjére
2007. jún. 30. 12:58

Sit&go

Helló!!
lenne 1 idióta kérdésem de komolyan mondom nem tudom rá a választ!!
leülök játszok 1 sng-t nyerek 10 percre rá vagy egyből játszom a másodikat akkor ott márcsak "ezüst" érmes vagyok, játszok még1-et ott 3-dik.
és ez igy megy mindig minden nap!!! nem tudom egymás után megnyerni,de az elsőt mindig nyerem(ráadásul könnyen)
ez miért lehet?? mert a napi első játékomra jobban odakoncentrálok, a másodikra már nem a harmadikra meg veszült vagyok hogy hogy lehet ez, h nem nyerek.....
csak ezzel tudom magyarázni!! (nektek van vmi okoságotok h ez miért van?? mondjuk neked skiboy??válaszold már meg nekem légyszíves)tx

Skiboy
Válasz D&G kommentjére
2007. júl. 1. 1:36

Helló!!
lenne 1 idióta kérdésem de komolyan mondom nem tudom rá a választ!!
leülök játszok 1 sng-t nyerek 10 percre rá vagy egyből játszom a másodikat akkor ott márcsak "ezüst" érmes vagyok, játszok még1-et ott 3-dik.

Hány alkalomról van szó? Szerintem csak a túl kis minta miatt van.

Thomasson
Válasz Skiboy kommentjére
2007. aug. 16. 10:43

Bankroll: A 10 beülő nagyon kevés, a 20 se túl sok. Ha komolyan gondolod, akkor 100 beülő nem árt.

Ehhez kérdezném, hogy ez azt jelenti, hogy ha van egy 1+0,15 SnG akkor oda kb. 115dollár BR kell hogy nyugodtan játszhasson az ember?

Zoleee
Válasz Thomasson kommentjére
2007. aug. 16. 13:37

igy van , tournament jatekhoz joval nagyobb bankroll kell mint a cash gamehez
cash game 40-50 beülö tournamenthez 100-120 beülő... ami a te esetedben minimum 115 dollar...

Thomasson
Válasz Zoleee kommentjére
2007. aug. 16. 19:58

cash game 40-50 beülö

Na igen, szóval ez a másik amit nem értettem, 0,05/0,10 es FL et játszok mostanában, meg SnG t.Szal akkor a 40-50beülő a FL re az 40-50*10=400-500dolcsi, vagy hogy kell számitani?

Élő ügyfélszolgálat