annafan
Válasz Zoleee kommentjére
2008. okt. 21. 1:21
Köszi a tanácsot, kipróbálom, és akkor 3 heads upból 1-et biztos nyerek, na jó talán 2-t is. :)
Sok szerencsét! ;)
Joooke
Válasz annafan kommentjére
2008. dec. 21. 22:09
pt3-al milyen statokat érdemes kiirati ? valami regular segitségét kérem 20-30$ is sng-k körüli limiten.
hgt1
Válasz Joooke kommentjére
2009. jan. 11. 9:34
pt3-al milyen statokat érdemes kiirati ? valami regular segitségét kérem 20-30$ is sng-k körüli limiten.
csak az alapok, vpip, pfr, 3bet, wtsd(esetleg), att.to.steal szvsz
dodi89
Válasz hgt1 kommentjére
2009. jan. 11. 11:01
szerintem teljesen felesleges kiíratni sng-n a statokat,mert ahogy nőnek a vakok egyre agróbb lesz a játék és csak a keveredés van belőle.szvsz bőven elég ha az equilibrium play-eket erőlteted
hgt1
Válasz dodi89 kommentjére
2009. jan. 11. 11:12
szerintem teljesen felesleges kiíratni sng-n a statokat,mert ahogy nőnek a vakok egyre agróbb lesz a játék és csak a keveredés van belőle.szvsz bőven elég ha az equilibrium play-eket erőlteted
ebben igazad van, de a statok mindenkeppen jol jonnek ha valaki 9 v tobb asztalon jatszik, hogy kapjon egy altalanos kepet az ellenfelerol. mivel 54 v 81+ embert nem lehet egyenkent szemmel tartani.
dodi89
Válasz hgt1 kommentjére
2009. jan. 11. 11:40
ebben igazad van, de a statok mindenkeppen jol jonnek ha valaki 9 v tobb asztalon jatszik, hogy kapjon egy altalanos kepet az ellenfelerol. mivel 54 v 81+ embert nem lehet egyenkent szemmel tartani.
Én nem használok programot, én is 8-9 asztalon játszom, szerintem ezen a limiten (20-30as sngk) még bőven elég ha ráhúzol egy sablont az egész játékodra, a regularok nevét meg úgyis megjegyzed:) PS-en 20-30as sngken például kb 10 ember van, akire külön figyelmet fordítok, mert tudom róluk, hogy jó playerek. Egyébként szerintem sokkal hasznosabb megoldás ha új teremben játszunk, ahol még nem ismerjük az állományt, hogy rákeresünk sharkscopeon az enemykre. Eleinte ezzel nyílván csökken az asztalszám, de kaphatunk egy általános képet a játékosokról, akikkel nap,mint nap összefutunk.
Én egyébként jegyzeteket is készítek, leginkább bubble körül. Úgy gondolom a bubble-ben megfigyelni a játékosokat sokkal profitábilisabb, mint beindítani a HUD-ot. Persze ízlések és pofonok:) Nyílván van a HUDban is ráció, de engem legtöbbször csak összezavart, ha sng-n használom, szóval inkább felfüggesztettem:)
Érdekelne, hogy te hogyan veszed figyelembe a statokat, hogyan küszöbölöd ki, hogy másképpen játszanak a vakok emelkedésével? Köszi előre is:)
hgt1
2009. jan. 11. 11:55
Érdekelne, hogy te hogyan veszed figyelembe a statokat, hogyan küszöbölöd ki, hogy másképpen játszanak a vakok emelkedésével? Köszi előre is:)
hat a jatekstilus valtozasat nyilvan nem fogja mutatni a hud, inkabb csak olyan dolgokat mutat meg, h az adott player ert vmit az snghez v nem. ilyesmikre gondolok, hogy pl 25/50 vakoknal ha valakinek 40/20/10 a statja az nem igazan nevezheto jo jatekosnak =). vagy magas vakoknal egy 40/5-os BBre sokkal szukebb rangel pusholok mint mondjuk egy 13/10-esre (akirol feltetelezheto h valamit felfog az icmbol). a stat mintazatabol sokmindenre lehet kovetkeztetni, igy azt is ki tudom szurni kinek erdemes figyelni a bubble jatekat, mert nyilvan egy donk bubbleban sem fog megtaltosodni. igaz en 12 asztalon jatszom turbokat, de ezek nelkul az apro infok nelkul elvesznek.
ja es en nem szoktam jegyzeteket kesziteni, de ha 1000-2000 hand osszegyulik egy regulartol azt mar pt-ben sokkal jobban lehet elemezni mint megfigyeles alapjan.
Va
2009. jan. 11. 12:29
Mi ez az "equilibrium play"?
dodi89
Válasz Va kommentjére
2009. jan. 11. 12:51
Mi ez az "equilibrium play"?
A matematikai szempotból vizsgálva a legjobb játék olyan ellefél ellen, aki optimálisan játszik. Amennyiben nem játszik optimálisan, akkor nem az equilibrium a legprofitábilisabb, viszont így is nyereséget hoz (csak nem annyit, mintha az ellenfél hibáira játszanál rá)
Nagyjából ennyi, ha jobban érdekel, akkor majd egyszer esetleg bővebben is kifejtem:)
Va
2009. jan. 11. 14:37
Jobban, jobban (érdekel)! :)