Tudom sanjos, hogy a hand rosszul lett megjátszva, ez a bajom korai szakaszban, hogy könnyen beleszeretek ilyen lapokba.
+1 csiko13
Na most lehet, hogy én túlságosan nit vagyok, de én pre flop dobnám az AQ ebben a szituban.
Ha lenne statom az ellenfélről és az mondjuk 35/25-ös lenne, akkor tetszene a visszaemelés, de akkor a flop donkolására rátolnám a stackem.
Azt, hogy A magas floppon mit keresett pre flop emelés után KTo-al nem tudom.
Én korai szakaszban 2 pár alatt csak nagyon egyértelmű helyzetben megyek tönkre, ami nagyon ritka.
Ilyen hand után megértem a tiltet én úgy szoktam ilyenkor regenerálódni, hogy arra gondolok, hogy kicsinálom az ellenfelet és megeszem a szívét, hogy átszálljon belém a szerencséje, a chat ablakba pedig beírom, hogy NH.
Better luck next time!
Bocs a sírós hsz-ért.
weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament
És az ilyenek után ne tilteljek...
Tudom sanjos, hogy a hand rosszul lett megjátszva, ez a bajom korai szakaszban, hogy könnyen beleszeretek ilyen lapokba.
Csá all
nekem nem ismeretlen az sng világ nem sok, olyan 500 db van mögöttem
190$ os BR ből indítom most, mivel sajnos nem jöttek be a HUk
Azt szeretném kérdezni, hogy mit szóltok a tervemhez, ami a következő:
FTP 2$ os SNG egészen kb 400-500$ ig majd irány 5$
Ezen kívül egy két hasznos linkkel meg tudtok dobni?
előre is kösz szépen!
Csá all
nekem nem ismeretlen az sng világ nem sok, olyan 500 db van mögöttem
190$ os BR ből indítom most, mivel sajnos nem jöttek be a HUk
Azt szeretném kérdezni, hogy mit szóltok a tervemhez, ami a következő:
FTP 2$ os SNG egészen kb 400-500$ ig majd irány 5$
Ezen kívül egy két hasznos linkkel meg tudtok dobni?
előre is kösz szépen!
Vélemény
Valakinek hozzászólás vélemény javaslat?
Nem szoktam ilyeneket játszani (HU SNG turbo) de érdekes. 15ből 13 az jó. Lehet mák volt de annyira nem jött a lap. Van aki hosszú távon pozitív ebben a játékban?
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Valakinek hozzászólás vélemény javaslat?
Nem szoktam ilyeneket játszani (HU SNG turbo) de érdekes. 15ből 13 az jó. Lehet mák volt de annyira nem jött a lap. Van aki hosszú távon pozitív ebben a játékban?
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Ezzel tisztában vagyok! Most járok kb. 300-nál ( 9pNormal) . Csak érdeklődtem, hogy érdemes e ezzel a Turbó Hu-al foglalkozni?
Ezzel tisztában vagyok! Most járok kb. 300-nál ( 9pNormal) . Csak érdeklődtem, hogy érdemes e ezzel a Turbó Hu-al foglalkozni?