Póker Fórum Archívum > Sit&Go > S&G stratégia

jabyga
Válasz csiko13 kommentjére
2011. jan. 17. 15:09

Tudom sanjos, hogy a hand rosszul lett megjátszva, ez a bajom korai szakaszban, hogy könnyen beleszeretek ilyen lapokba.

mikee1978
Válasz csiko13 kommentjére
2011. jan. 17. 15:16

+1 csiko13

Na most lehet, hogy én túlságosan nit vagyok, de én pre flop dobnám az AQ ebben a szituban.
Ha lenne statom az ellenfélről és az mondjuk 35/25-ös lenne, akkor tetszene a visszaemelés, de akkor a flop donkolására rátolnám a stackem.
Azt, hogy A magas floppon mit keresett pre flop emelés után KTo-al nem tudom.
Én korai szakaszban 2 pár alatt csak nagyon egyértelmű helyzetben megyek tönkre, ami nagyon ritka.
Ilyen hand után megértem a tiltet én úgy szoktam ilyenkor regenerálódni, hogy arra gondolok, hogy kicsinálom az ellenfelet és megeszem a szívét, hogy átszálljon belém a szerencséje, a chat ablakba pedig beírom, hogy NH.
Better luck next time!

Szerintem nem vagy túl nit.Én is dobnám,ha van stat az ellenről max megadnám.

trixilw
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 17. 15:24

Bocs a sírós hsz-ért.
weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament
És az ilyenek után ne tilteljek...

Ne tiltelj, mert ugyanúgy elrontottad. Ha AK-val nem megyünk tönkre korai szakaszban, akkor AQo-val még inkább nem! A maximum amit tehetsz, hogy megadod az emelését, de ahhoz meg a pozíciód még lehet túl korai. Hallgass csiko-ra, nem nitségről van itt szó, hanem az equity kézben tartásáról.

L.T.
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 17. 15:25

Tudom sanjos, hogy a hand rosszul lett megjátszva, ez a bajom korai szakaszban, hogy könnyen beleszeretek ilyen lapokba.

Igen ez így hogy elölről emeltek standard dobás,de ha már így alakult akkor flop után már jól játszottad:-)

QQ-Gigolo-7
Válasz L.T. kommentjére
2011. márc. 10. 0:54

Csá all
nekem nem ismeretlen az sng világ nem sok, olyan 500 db van mögöttem
190$ os BR ből indítom most, mivel sajnos nem jöttek be a HUk
Azt szeretném kérdezni, hogy mit szóltok a tervemhez, ami a következő:
FTP 2$ os SNG egészen kb 400-500$ ig majd irány 5$
Ezen kívül egy két hasznos linkkel meg tudtok dobni?
előre is kösz szépen!

Heyman
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. márc. 10. 1:12

Csá all
nekem nem ismeretlen az sng világ nem sok, olyan 500 db van mögöttem
190$ os BR ből indítom most, mivel sajnos nem jöttek be a HUk
Azt szeretném kérdezni, hogy mit szóltok a tervemhez, ami a következő:
FTP 2$ os SNG egészen kb 400-500$ ig majd irány 5$
Ezen kívül egy két hasznos linkkel meg tudtok dobni?
előre is kösz szépen!

én is így kezdtem, bár 5 dodós szinttől. most 10 dodósakat nyomom. csináltam videót róla, abban is látszik, hogy nem kell félni a 10-es szinttől se, simán verhető

szakirodalomnak ajánlanám ezt a könyvet, ha nincs meg, írj pm-et és elküldöm.

minden jót!

Lakatosrj
Válasz Heyman kommentjére
2011. márc. 10. 12:16

Vélemény

Valakinek hozzászólás vélemény javaslat?

Nem szoktam ilyeneket játszani (HU SNG turbo) de érdekes. 15ből 13 az jó. Lehet mák volt de annyira nem jött a lap. Van aki hosszú távon pozitív ebben a játékban?
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

Joc
Válasz Lakatosrj kommentjére
2011. márc. 10. 12:21

Valakinek hozzászólás vélemény javaslat?

Nem szoktam ilyeneket játszani (HU SNG turbo) de érdekes. 15ből 13 az jó. Lehet mák volt de annyira nem jött a lap. Van aki hosszú távon pozitív ebben a játékban?
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

15 SNG nem minta, még 150 se nagyon, ahhoz túl nagy a variancia, hogy ebből következtetést lehessen levonni.

Lakatosrj
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 10. 12:24

Ezzel tisztában vagyok! Most járok kb. 300-nál ( 9pNormal) . Csak érdeklődtem, hogy érdemes e ezzel a Turbó Hu-al foglalkozni?

Joc
Válasz Lakatosrj kommentjére
2011. márc. 10. 12:31

Ezzel tisztában vagyok! Most járok kb. 300-nál ( 9pNormal) . Csak érdeklődtem, hogy érdemes e ezzel a Turbó Hu-al foglalkozni?

Hát ez most jó kérdés, ha nyereséges vagy benne hosszú távon is, akkor nyilván érdemes, ha meg nem, akkor nem.:D De ez csak akkor derül ki, ha sokat letolsz. Van amúgy itt HU SNG topic, nézz be oda szerintem.

Élő ügyfélszolgálat