Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Sit&Go > S&G stratégia

benAKJ
Válasz thomas0318 kommentjére
2011. jan. 13. 18:47

CollinMoshman ill. Jackal féle vidikre megéri beruházni?

jabyga
Válasz thomas0318 kommentjére
2011. jan. 13. 19:12

call
turnön ha kiegészül a szín dob. Allin semmiképp!!

A call azért nem tetszik, mert a sorhúzók miatt gyakorlatilag a ketteseken és négyeseken kívül nincs olyan lap, aminek örülnénk turnon. És erre még jön a színhúzó is. Az eredeti emelő kezébe tp típusú kezeket tudok adni, a másodikéba pedig valamilyen drawt, vagy overcardokat. Ha csak megadunk, gyakorlatilag feladtuk a kasszát, mivel a tp folytatni fogja a támadást ilyen deepen, és blank turnre minimális az esélyünk, így el kell majd dobnunk. Elméletileg itt csak a blank turn esetén játszhatnánk tovább a handet, amire nagyon kicsi az esély, ezért fölösleges callolnunk 3bb-t is. Effektíve vagy fold már itt, vagy, reraise. Ezzel a handel weak lenne foldolni, ezért nálam ez reraise. Vagy ez nagy hülyeség amit írtam/csináltam? Kiemelném, hogy 3$-os limit, ezért nem tulajdonítok nagy erőt a donkbetnek.

poker18g
Válasz benAKJ kommentjére
2011. jan. 13. 19:55

CollinMoshman ill. Jackal féle vidikre megéri beruházni?

Én inkább a glitlr videókat ajánlanám sitngogrinders.com-om, nemhogy sokat lehet tanulni, hanem szórakoztató is :)

tsatsee
Válasz poker18g kommentjére
2011. jan. 13. 23:38

Még mindig coachot keresek akár angol nyelven is....ha valaki tud...ne tartsa magában. :)

piroth pont csaba kukac citromail pont hu

mcmester
Válasz poker18g kommentjére
2011. jan. 13. 23:45

Én inkább a glitlr videókat ajánlanám sitngogrinders.com-om, nemhogy sokat lehet tanulni, hanem szórakoztató is :)

snggrinderen az a baj hogy 9man turbora már csak glitlr maradt. azntracker már rég nincs, darinvg pedig egy ideje nem jelentkezik. mondjuk az archívum egy ideig megteszi. :)

Matt Coburn
Válasz mcmester kommentjére
2011. jan. 14. 0:49

Melyik is az a szoftver, amelyik icm-kalkulátorként is funkcionál, játék közben jelzi a push-fold-call dolgokat? Sit&go wizardra gondoltam, de azt olvasom az ismertetőjében, hogy az nem ilyen, utólag lehet nézegetni vele a handeket.

mrj
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. jan. 14. 0:54

Melyik is az a szoftver, amelyik icm-kalkulátorként is funkcionál, játék közben jelzi a push-fold-call dolgokat? Sit&go wizardra gondoltam, de azt olvasom az ismertetőjében, hogy az nem ilyen, utólag lehet nézegetni vele a handeket.

brain, de nem mindenkinek van meg :)

Matt Coburn
Válasz mrj kommentjére
2011. jan. 14. 2:39

brain, de nem mindenkinek van meg :)

Nekem megvan ez az icm dolog brainbe, csak nincs installálva. :D

jabyga
Válasz zoltanh kommentjére
2011. jan. 17. 0:00

Bocs a sírós hsz-ért.
weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament
És az ilyenek után ne tilteljek...

csiko13
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 17. 14:31

Bocs a sírós hsz-ért.
weaktight | Hand | AQo - No Limit Holdem Tournament
És az ilyenek után ne tilteljek...

Na most lehet, hogy én túlságosan nit vagyok, de én pre flop dobnám az AQ ebben a szituban.
Ha lenne statom az ellenfélről és az mondjuk 35/25-ös lenne, akkor tetszene a visszaemelés, de akkor a flop donkolására rátolnám a stackem.
Azt, hogy A magas floppon mit keresett pre flop emelés után KTo-al nem tudom.
Én korai szakaszban 2 pár alatt csak nagyon egyértelmű helyzetben megyek tönkre, ami nagyon ritka.
Ilyen hand után megértem a tiltet én úgy szoktam ilyenkor regenerálódni, hogy arra gondolok, hogy kicsinálom az ellenfelet és megeszem a szívét, hogy átszálljon belém a szerencséje, a chat ablakba pedig beírom, hogy NH.
Better luck next time!

Élő ügyfélszolgálat