11$ 30man turbo (3perces szintek) Utolsó két asztalnál járunk. CO: 122 hand/32/19 CO steal 57%
SB egy kis mintán nagyon feszes játékos (8/4 statokkal, az is lehet, hogy aludt az elmúlt 30 handben :D )
BB egy fish.
$100/$200 Ante $20 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($2,585)
UTG+1 ($1,953)
CO ($4,216)
GalambosTarzan (BTN) ($3,485)
SB ($2,395)
BB ($5,399)
Pre-Flop: ($420, 6 players) GalambosTarzan is BTN :ac: :qh:
2 folds, CO goes all-in $4,196, $3485 to GalambosTarzan ($3485)?
Jó itt a call vagy fold?
UPdate: közben stoveozgattam, és ha kiveszem a monstereket (mert azt nem biztos, hogy egyben pusholná), és egy feses 20% skálát adok meg neki (az a normál közel 60hoz képest kevés, szóval ez tágabb is lehet akár) akkor is van durván 60% EQ -m a range ellen. a Potodds pedig 47%. Itt már csak az a kérdés, hogy FT előtt nem sokkal megéri -e ezt bevállalni CL stackért, illetve itt mennyire lehet befolyásoló már az egyéb közvetettebb tényező (ICM, bubblefaktor..).
UPdate: közben stoveozgattam, és ha kiveszem a monstereket (mert azt nem biztos, hogy egyben pusholná), és egy feses 20% skálát adok meg neki (az a normál közel 60hoz képest kevés, szóval ez tágabb is lehet akár) akkor is van durván 60% EQ -m a range ellen. a Potodds pedig 47%. Itt már csak az a kérdés, hogy FT előtt nem sokkal megéri -e ezt bevállalni CL stackért, illetve itt mennyire lehet befolyásoló már az egyéb közvetettebb tényező (ICM, bubblefaktor..).
Kérdés
Sziasztok.
Játszottam mostanában pár db (kb 200) 6 max normál SNG-t. Egész szép százalékban, kb 44% ITM is lettem. Tudom nem nagy minta. De 70%-ban második helyen végeztem, ami frusztrál. Egyszerűen nem tudom, hogy hol hibázok. Néztem, hogy mind1, hogy zsetonelőnyben, vagy hátrányban érkezek a HU-ig.
Kérdésem az lenne, hogy hol találhatnék SNG-vel kapcsolatos HU cikket/videót. Mert sima HUSNG-ban egy 10 %-os körüli ROI-t hoztam kb 1000 játék alatt.
De itt teljesen másképp jön ki. Ugyebár nem push és fold a normál miatt, mivel általában átlag 20-25 BB effektívvel kezdődik a HU.
Köszönöm előre is.
Sziasztok.
Játszottam mostanában pár db (kb 200) 6 max normál SNG-t. Egész szép százalékban, kb 44% ITM is lettem. Tudom nem nagy minta. De 70%-ban második helyen végeztem, ami frusztrál. Egyszerűen nem tudom, hogy hol hibázok. Néztem, hogy mind1, hogy zsetonelőnyben, vagy hátrányban érkezek a HU-ig.
Kérdésem az lenne, hogy hol találhatnék SNG-vel kapcsolatos HU cikket/videót. Mert sima HUSNG-ban egy 10 %-os körüli ROI-t hoztam kb 1000 játék alatt.
De itt teljesen másképp jön ki. Ugyebár nem push és fold a normál miatt, mivel általában átlag 20-25 BB effektívvel kezdődik a HU.
Köszönöm előre is.
Koszi,de ez is inkabb csak a 10 bb alatti,amivel nincs gondom igazán.Köszi mégegyszer.
-
A kérdésem tapasztalt PS sng grinderekhez szólna. 2.5$-15$ limitekig bezárólag 180 fős sng-kba mi számít hosszútávon (5k vagy több játék) jó roinak? Ugyanez a kérdésem vonatkozna 45fős 3,5$ 7$ 15$ sngkra.
Hali!
HU SNG-re melyik oldalt/oldalakat ajánlatátok?!? JokerStarson kívül.
Thx ;)
Melyik oldalon lelhetőek csúcsszupi 6-max,5max SNG videók?
Mit játsszak?
Sziasztok,
Egy játékmentes év után szeretnék újra elkezdeni játszani, legfőképpen SNG-kat. Micro limiten akarok bankrollt építeni, 300-500$ áll rendelkezésemre ehhez. A játékot a Pokerstarson szeretném folytatni.
A kérdésem az lenne, mit érdemes játszani, hol a leggyengébb a mezőny? Egy asztalosakat vagy inkább több asztalos játékot érdemes? (ismerősök közül a 180-as turbokat ajánlották)
Várom a tippeket, előre is köszi.
Üdv, Laci