Na ha hülyeséget írok majd kijavítanak! 70 hand tényleg kevés, de ha egy ilyen játékos rám emel, nagyon elgondolkodom, mert az a 4-es számomra azt jelenti, hogy AK+ van nála és így már kevesebb mint 40%-om van! Ez nem azt jelenti, hogy el tudnám dobni!
Másnak sem lehet látni sharkscopeon a ranglistákat? ha rákattintok, mindig visszadob a főoldalra
Másnak sem lehet látni sharkscopeon a ranglistákat? ha rákattintok, mindig visszadob a főoldalra
Rátaláltam az uj oldalra: SharkScope de itt sem hozza be a ranglistákat... másnál is ez a helyzet?
nálam működik rendesen
Milyen böngészővel? ha esetleg nem működne továbbra sem nálam, megnéznél nekem valamit? és akkor max print screen-el elküldöd vagy nemtudom. Fontos lenne, köszi
köszönöm! közben egy másik böngésző behozta!
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen érdeklődöm, ha nem elnézéseteket kérem, a kérdésem a következő lenne: milyen bankrollal lehet játszani egyasztalos 3 $-os hiper turbó SNG-kat?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen érdeklődöm, ha nem elnézéseteket kérem, a kérdésem a következő lenne: milyen bankrollal lehet játszani egyasztalos 3 $-os hiper turbó SNG-kat?
Lement úgy 2K körüli 45-90 fős sng az éven és a tapasztalat az, hogy nem jön be, vagy csak a Ps nem enged nyerni. A flippeket sorra bukom 2 hónapja folyamatosan szívok. Megvagyok győződve arról, hogy túl sok hiba nincs a játékomban egyszerűen szerencsétlen vagyok mégis érdekelne, hogy ez reális, hogy ennyi idő is lehet bukó vagy tényleg hülye vagyok és nem jó a játékom???!!!