Végre ugrottam 16 beülőnyit egy 12 asztalos session alatt. Ilyen bakugrásra várok már 2 napja. :P Így is EV alatt 5 buyinnal, de legalább most nem alázott széjjel. Visszatért a hitem. Kell még pártízezer verseny, hogy stabil legyek idegileg.
Sokat kell játszani most, ki kell fizetni a gázt. :) Azért ebbe a topikba nyávogok, mert az a címe, hogy "Sng közösség topikja", és ezt úgy vettem, hogy lehet lamentálni. Szakmainak van mellette egy hasonló.
Az a problémám a visszalopás callolásával, hogy az ICM hatás ilyenkor erősen közrejátszik, és nem nagyon van olyan hand a tisztán lopó lapjaim közt, amivel helyes lenne a call. Szerintem. Legszívesebben csak erős lapokkal lopkodnék, amikkel megadnám ugye az allint, de ezt meg nem tehetem meg a turbo végjátékában.
mtsng-n ne nézd az ev vonalat, mert hivatalosan is csak stt-re jó. ez a hm honlapján is kinn van.
+ akkor az isten se tolná vissza rád, mert 6/6-ot játszanál :)
Ma kilőttem a fenébe, volt két durván plusszos session, és a többi is plusszos volt. Mostanára alkalmazkodtam a mezőnyhöz. Egyszerűen mindenféle fantziadús kezekkel megadnak, így csak a legvégső esetben megyek allin 67s jellegű lapokkal. Inkább legyen csak Q magas, azt kész. Mert imán megadnak T8o, J9o, Q2o, mindenfélével.
Amúgy nagy tolvajok ellen nem hülyeség szerintem nem kifejezetten ICM és nagykönyv szerint megadni az allint. Mert hogy megjegyzik, és nem merik minden hülyeséggel ránk tolni később.
kérdéses szitu:
zsetonarányok:
Neki: 16000, kisvakom
Nekem: 5000
Két másik 3000, 3000
Pénzben vagyunk már. A nagy sztekk minden körben allin ment, mikor dobtak hozzá. Vakok már 300/600-on voltak, és hirtelen megadtam A6o-val. Elég határeset, olyan 1,3-1,5 körül lehet a faktorom, és szerintem pont jó a megadásom, mert olyan 1:1-et kellene hozni, ami random ellen simán megvan, de még 40%-ellen is.
Megnézem wizardban.
Na mindegy a lényeg hogy nekiállt hisztériázni, hogy dobnom kellett volna, mert a másik kettő kisebb, és blablabla.
Majd máskor remélem vigyáz mivel toligálja. :)
(ja, behúztam a versenyt :p)
Amúgy nagy tolvajok ellen nem hülyeség szerintem nem kifejezetten ICM és nagykönyv szerint megadni az allint. Mert hogy megjegyzik, és nem merik minden hülyeséggel ránk tolni később.
kérdéses szitu:
zsetonarányok:
Neki: 16000, kisvakom
Nekem: 5000
Két másik 3000, 3000
Pénzben vagyunk már. A nagy sztekk minden körben allin ment, mikor dobtak hozzá. Vakok már 300/600-on voltak, és hirtelen megadtam A6o-val. Elég határeset, olyan 1,3-1,5 körül lehet a faktorom, és szerintem pont jó a megadásom, mert olyan 1:1-et kellene hozni, ami random ellen simán megvan, de még 40%-ellen is.
Megnézem wizardban.
Na mindegy a lényeg hogy nekiállt hisztériázni, hogy dobnom kellett volna, mert a másik kettő kisebb, és blablabla.
Majd máskor remélem vigyáz mivel toligálja. :)
(ja, behúztam a versenyt :p)
És igaza volt. :)
:D Wizard szerint is fold, még randommal is. Nos, sebaj. Ez egy lecke volt a számára, hogy nem tolhatja rám mindenfélével, mert akkor megbüntetem magam. De őt is! :D
Meg mondom, talán nem baj, ha olyan imidzs alakul ki rólunk, hogy szeretjük a call-t. Magas vakoknál az ilyen ellenfél gyilkos tud lenni. Hogy nem merem betolni, mert tudom hogy sokmindennel megad, miközben már csak 6 BB-m van, de a másik két játékosnak is csak annyi, és pont én fogtam ki nagyvakban a majmot, és áááá. :D
Értem én. :)
Én is noteolnálak, hogy nem ismered az ICM-et, ezért csak óvatosan. :)
GL!