Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

peraspera
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. jan. 23. 22:19

Végre ugrottam 16 beülőnyit egy 12 asztalos session alatt. Ilyen bakugrásra várok már 2 napja. :P Így is EV alatt 5 buyinnal, de legalább most nem alázott széjjel. Visszatért a hitem. Kell még pártízezer verseny, hogy stabil legyek idegileg.

mtsng-n ne nézd az ev vonalat, mert hivatalosan is csak stt-re jó. ez a hm honlapján is kinn van.

Slynzor
2013. jan. 23. 22:23

Sokat kell játszani most, ki kell fizetni a gázt. :) Azért ebbe a topikba nyávogok, mert az a címe, hogy "Sng közösség topikja", és ezt úgy vettem, hogy lehet lamentálni. Szakmainak van mellette egy hasonló.

Az a problémám a visszalopás callolásával, hogy az ICM hatás ilyenkor erősen közrejátszik, és nem nagyon van olyan hand a tisztán lopó lapjaim közt, amivel helyes lenne a call. Szerintem. Legszívesebben csak erős lapokkal lopkodnék, amikkel megadnám ugye az allint, de ezt meg nem tehetem meg a turbo végjátékában.

+ akkor az isten se tolná vissza rád, mert 6/6-ot játszanál :)

Matt Coburn
Válasz peraspera kommentjére
2013. jan. 23. 22:35

mtsng-n ne nézd az ev vonalat, mert hivatalosan is csak stt-re jó. ez a hm honlapján is kinn van.

Pedig szépen meg szokta jeleníteni ahogy meggyalázzák a lapjaimat. :) Egyébként köszi az infót. Ki is kapcsolom mindjárt, fölöslegesen ne frusztráljon.

Matt Coburn
Válasz Slynzor kommentjére
2013. jan. 23. 22:38

+ akkor az isten se tolná vissza rád, mert 6/6-ot játszanál :)

Ja mondjuk nem véletlenül utaznak rám néhányan. 60% közeli lopással. :D Most ezt ugye ki lehetne használni, csak nincs idő rá. Gyönyörűszép ha a király párba tolják bele, csak legtöbbször Q8s szerű lapokkal próbálkozom, bár ennyi erővel any2-vel is próbálkozhatnék, mivel a legritkább esetben callolnak.
Niteknél megy az any2, viszont 35/10-es játékosoknál értelmesebb lapot választok, hátha callolnak, és lesz egy kis flopcsata. Csak 15bb környékén már ők is inkább toligálják vissza.

Matt Coburn
Válasz petozso kommentjére
2013. jan. 25. 23:37

Ma kilőttem a fenébe, volt két durván plusszos session, és a többi is plusszos volt. Mostanára alkalmazkodtam a mezőnyhöz. Egyszerűen mindenféle fantziadús kezekkel megadnak, így csak a legvégső esetben megyek allin 67s jellegű lapokkal. Inkább legyen csak Q magas, azt kész. Mert imán megadnak T8o, J9o, Q2o, mindenfélével.

Matt Coburn
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2013. jan. 28. 15:28

Amúgy nagy tolvajok ellen nem hülyeség szerintem nem kifejezetten ICM és nagykönyv szerint megadni az allint. Mert hogy megjegyzik, és nem merik minden hülyeséggel ránk tolni később.

kérdéses szitu:

zsetonarányok:

Neki: 16000, kisvakom
Nekem: 5000
Két másik 3000, 3000

Pénzben vagyunk már. A nagy sztekk minden körben allin ment, mikor dobtak hozzá. Vakok már 300/600-on voltak, és hirtelen megadtam A6o-val. Elég határeset, olyan 1,3-1,5 körül lehet a faktorom, és szerintem pont jó a megadásom, mert olyan 1:1-et kellene hozni, ami random ellen simán megvan, de még 40%-ellen is.

Megnézem wizardban.

Na mindegy a lényeg hogy nekiállt hisztériázni, hogy dobnom kellett volna, mert a másik kettő kisebb, és blablabla.

Majd máskor remélem vigyáz mivel toligálja. :)

(ja, behúztam a versenyt :p)

power
2013. jan. 28. 15:41

Amúgy nagy tolvajok ellen nem hülyeség szerintem nem kifejezetten ICM és nagykönyv szerint megadni az allint. Mert hogy megjegyzik, és nem merik minden hülyeséggel ránk tolni később.

kérdéses szitu:

zsetonarányok:

Neki: 16000, kisvakom
Nekem: 5000
Két másik 3000, 3000

Pénzben vagyunk már. A nagy sztekk minden körben allin ment, mikor dobtak hozzá. Vakok már 300/600-on voltak, és hirtelen megadtam A6o-val. Elég határeset, olyan 1,3-1,5 körül lehet a faktorom, és szerintem pont jó a megadásom, mert olyan 1:1-et kellene hozni, ami random ellen simán megvan, de még 40%-ellen is.

Megnézem wizardban.

Na mindegy a lényeg hogy nekiállt hisztériázni, hogy dobnom kellett volna, mert a másik kettő kisebb, és blablabla.

Majd máskor remélem vigyáz mivel toligálja. :)

(ja, behúztam a versenyt :p)

És igaza volt. :)

Matt Coburn
Válasz power kommentjére
2013. jan. 28. 15:48

És igaza volt. :)

:D Wizard szerint is fold, még randommal is. Nos, sebaj. Ez egy lecke volt a számára, hogy nem tolhatja rám mindenfélével, mert akkor megbüntetem magam. De őt is! :D

Meg mondom, talán nem baj, ha olyan imidzs alakul ki rólunk, hogy szeretjük a call-t. Magas vakoknál az ilyen ellenfél gyilkos tud lenni. Hogy nem merem betolni, mert tudom hogy sokmindennel megad, miközben már csak 6 BB-m van, de a másik két játékosnak is csak annyi, és pont én fogtam ki nagyvakban a majmot, és áááá. :D

power
2013. jan. 28. 16:25

:D Wizard szerint is fold, még randommal is. Nos, sebaj. Ez egy lecke volt a számára, hogy nem tolhatja rám mindenfélével, mert akkor megbüntetem magam. De őt is! :D

Meg mondom, talán nem baj, ha olyan imidzs alakul ki rólunk, hogy szeretjük a call-t. Magas vakoknál az ilyen ellenfél gyilkos tud lenni. Hogy nem merem betolni, mert tudom hogy sokmindennel megad, miközben már csak 6 BB-m van, de a másik két játékosnak is csak annyi, és pont én fogtam ki nagyvakban a majmot, és áááá. :D

Értem én. :)
Én is noteolnálak, hogy nem ismered az ICM-et, ezért csak óvatosan. :)

GL!

Matt Coburn
Válasz power kommentjére
2013. jan. 28. 17:04

Értem én. :)
Én is noteolnálak, hogy nem ismered az ICM-et, ezért csak óvatosan. :)

GL!

Gonosz! :D

Élő ügyfélszolgálat