Épp MTT-n üldögélek. Balról üldögél a 11bb-s Mr. Nit, kemény 20 hand alapján 10/8-at játszik. Nagyon őrült az asztal, valami 150 hand alatt egyszer sem tudtam lopni egy klasszikusat, eljött a pillanat. Kisvakként a 90-bbmből T5o-val rátolom. Megadja T9o-val.
Na bassz. Feleztünk szerencsére.
Tanulság: 20 hand kevés, hogy megállapítsuk ki mit játszik. :)
ez a tanulság régóta ismert...
Istentelenek, buborékban is olyan vidáman callolnak hülyeséggel. Óvatosabbnak kell lennem.
Jegyzet: 50 hand alatt mindenkit fogalmatlanul callolgató idiótának kell tekinteni, és csak a megfelelő handekkel rájuk tolni.
3 nap alatt meggyűlöltem a sit&go-t. Ha nem érek oda minden sessionben legalább néhányszor a top 1-2-be, akkor mínuszos a játék. Gyűlölöm, mikor jól állok 8-10 asztalon is, aztán a végére valahogy kihullok egy szerencsétlen allin következtében. Csinálok egy plusszos sessiont, aztán jön egy durván mínuszos. Megint jön egy plusszos, megint egy durván mínuszos. 1-et előre, 2-őt hátra. Félek. Mért nincsen egy nagymellű pókeres barátnőm, aki ilyenkor átölel, és súgja hogy ne izgassam magam, majd ő kifizeti a rezsit? Játszom még egy session-t, ha nem sikerül, elzarándokolok Bokuhoz, és ráborítok egy üveg sósavat. :p
update:
holnap 1 órát átnézem az utóbbi napok handjeit, allinjait, calljait, ha nem látok égbekiáltó hülyeséget, akkor megnyugszom
+ visszalépek olyan szintre, hogy legyen 300 beülőm legalább
pár napig elvegetálok itt, önbizalmat gyűjtök
P. Kriszta, legyél a barátnőm!
3 nap alatt meggyűlöltem a sit&go-t. Ha nem érek oda minden sessionben legalább néhányszor a top 1-2-be, akkor mínuszos a játék. Gyűlölöm, mikor jól állok 8-10 asztalon is, aztán a végére valahogy kihullok egy szerencsétlen allin következtében. Csinálok egy plusszos sessiont, aztán jön egy durván mínuszos. Megint jön egy plusszos, megint egy durván mínuszos. 1-et előre, 2-őt hátra. Félek. Mért nincsen egy nagymellű pókeres barátnőm, aki ilyenkor átölel, és súgja hogy ne izgassam magam, majd ő kifizeti a rezsit? Játszom még egy session-t, ha nem sikerül, elzarándokolok Bokuhoz, és ráborítok egy üveg sósavat. :p
update:
holnap 1 órát átnézem az utóbbi napok handjeit, allinjait, calljait, ha nem látok égbekiáltó hülyeséget, akkor megnyugszom
+ visszalépek olyan szintre, hogy legyen 300 beülőm legalább
pár napig elvegetálok itt, önbizalmat gyűjtök
P. Kriszta, legyél a barátnőm!
Én is ezért rühellem az egy asztalos sng-t, jobb a többasztalos, esetleg ha a rollod engedi kisebb mtt-k.
Csinálok egy plusszos sessiont, aztán jön egy durván mínuszos. Megint jön egy plusszos, megint egy durván mínuszos. 1-et előre, 2-őt hátra.
Pont, hogy több asztaloson meg kisebb mtt-ken nagyobb a szórás, mint STT-ken. Ezt nem szeretni vagy utálni kell, egyszerűen pluszos move-okat kell csinálni, ki kell bírni a szórást és a végén nyer a matek:)
STT SNG grinder pénzének a javát nem véletlen, hogy a RB adja. :)
Na ja. Ezen is filóztam, hogy a Starson érdemes-e erre hajtani. FPP-ből 235-ös versenyeken kb. minden 4. fog pénzt termelni, szóval kb. 1000 fpp 11 dollár, plusz a 750-es vpp-s 10 dolcsi. Volt egy pillanat amikor jó ötletnek tűnt erre hajtani.