Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

Dayywalker
Válasz FrostJhonny kommentjére
2015. ápr. 27. 20:52

Sziasztok!

Cashről szeretnék áttérni 6 max sngre és duble or notingra melyik termet ajánljátok ? A full tilt és stars kilőve

trixilw
Válasz petozso kommentjére
2015. ápr. 28. 1:19

milyen tét? ipokeren egyébként van élet.

lecso10
Válasz Dayywalker kommentjére
2015. ápr. 28. 5:45

Sziasztok!

Cashről szeretnék áttérni 6 max sngre és duble or notingra melyik termet ajánljátok ? A full tilt és stars kilőve

Miért szeretnél váltani cashről?

Netrol
2015. ápr. 28. 7:14

Szerintem Starson egész játszható a $3,5-$7-os 6max sng és mindig van akció! Azt bátran merném ajánlani, a többi teremről nem tudok nyilatkozni, ami még tuti, hogy 888-on halott az sng.

gabaj
Válasz Netrol kommentjére
2015. máj. 17. 10:05

Ez jó move volt? CL vagyok FR micro hyper sng, :5h::Kh:, 17 bb, CO, mögöttem 5, 10.5 és 2 bb-s (BU, SB, BB) emberek, még hatan vagyunk. Push. Én ilyenkor be szoktam tolni, K magassal, viszonylag kicsi, kb. 10 bb alattiak ellen.
Illetve általában mit kell csinálni, ha FD-m van egy vagy több, akár 3 ember ellen, agresszorként vagy nem agresszorként, esetleg gyenge FD-m. Kicsit hívni, nagyobbat vagy check (ha még senki nem hívott)?

trixilw
2015. máj. 18. 12:44

Mivel micro tét, ezért valószinüleg nem tudod megvenni a hrc-t.

De kiindulópontnak ez kell és nem hasraütésszerű tippek:
HoldemResources - ICM Nash Calculator

Látod hogy mivel tolhatod, mivel adhat. Értelemszerűen ha úgy gondolod, hogy többel adnak mint ami oda van írva, enyhén feszítesz, ha nem akkor marad. De mikrón a nash fölé ne nagyon menjél.

benyo87h
2015. máj. 22. 22:30

Hi all.

6max turbo dup sng anyagot,leckéket kutatok,de eltévedtem itt a rengetegben, valaki volna szíves útbaigazítani? Thnx!

gabaj
2015. máj. 26. 20:20

Engem meg az érdekelne, mekkora hasznot kereshetek ma micro, 1.5 ill. 3.5 dolláros hyper 6 vagy 9 fős sng-n? És mondjuk ha napi négy órát játszom (az napi kb. 120 db lehet), akkor mennyit kereshetnék? Évek óta pókerezgetek, olvasgatok, nincs segédprogim még (majd lesz), hallottam már az ICM-ről, nem vagyok buta. Kereshetek 100 ezer felett napi 4 óra grinddel?
Még az MTT is tetszik, de ott nagy a variancia. Mely napszakokban jó játszani? mikor sok a fish?

benyo87h
Válasz gabaj kommentjére
2015. máj. 26. 22:50

Engem meg az érdekelne, mekkora hasznot kereshetek ma micro, 1.5 ill. 3.5 dolláros hyper 6 vagy 9 fős sng-n? És mondjuk ha napi négy órát játszom (az napi kb. 120 db lehet), akkor mennyit kereshetnék? Évek óta pókerezgetek, olvasgatok, nincs segédprogim még (majd lesz), hallottam már az ICM-ről, nem vagyok buta. Kereshetek 100 ezer felett napi 4 óra grinddel?
Még az MTT is tetszik, de ott nagy a variancia. Mely napszakokban jó játszani? mikor sok a fish?

Kiemelem amire biztos tudok választ adni!
Kapásból rosszul közelíted meg, ilyen hogy mennyit kereshetek konkrétan nincs! Őszintén butaság. De ha van egy szuper időgéped(ez esetben szólj, megvenném :D ) és ez által tudod előre hogy pl egy hónapban 19 nap agyon mákólnak,kinyír a variancia, de a másik 11-ben vered a limitedet orrba szájba :D akkor talán meg lehet becsülni,TALÁN! gl

trixilw
2015. máj. 27. 0:42

ne akarjatok sng-zni :)

tanuljatok spint, hut, cg-t, mtt-t ****om tudja bármi mást, csak ne sng-t, semmi perspektíva nincs benne

Élő ügyfélszolgálat