Szépen lassan már a 18 fős SNG is kipurcan. Még mement_mori is beállt "grindelni",de ez sem sokat segít...:) A 180 fősön a 15$-os már meg sem jelenik a lobbyban, 8$-os-ból meg egy darab sem indul. sigh
Vagy mindenki nyaralni van? :)
Október elejétől, a 45 man SnG lesz a fő profilom. Egyenlőre a 3,5 $ reg speed verziót fogom játszni. Szeretnèk egy kis csoportot összehozni olyan emberekből akik Starson 45 man SnG-ket grindolják. Ha komolyan szeretnèl eredmènyt elèrni, ès nyitott vagy a játèkot mindíg új szemszögből megközelíteni itt a helyed! Egy együtt gondolkodó, egymást fejlesztő, segítő kis csapatot szeretnèk összehozni komoly tervekkel rendelkező emberekből! A cél, hogy megosszuk egymással a tudást, tapasztalatokat, tananyagokat, és legyen kivel megbeszélni a kérdéses dolgokat a mindennapokban. Skype csoportot fogok létrehozni amin keresztül majd tudjuk tartani a kapcsolatot, a többi már csak rajtunk áll. Ha èrdekel a dolog írj egy rövid bemutatkozó mailt erre a címre: inimma84@gmail.com
Valamelyik szakértő SnG 180 fős mestertől kérdezném, hogy mekkora ROI-tól számít valaki jó játékosnak?
2,5 usd esetében, illetve 3,5 rebuy, 8, 15 usd esetében mondjuk a backer csoportok milyen ROI-t várnak el, illetve a statisztika mit mutat egy nyerő játékos esetében?
Kényelmesen szerintem 50-60 180 fős SnG szerintem lenyomható egy nap, szünetekkel persze.
Köszi előre is!
Érdemes még sit and go tanulásba fogni vagy hosszútávon nem érdemes időt tölteni vele?
Gondolok itt 6 maxra.
Tudna valaki sit and go videó oktató oldalt ajánlani?
Sziasztok, SNG-vel kapcsolatban lenne egy általános kérdésem. Jó ideje nem játszottam SNG-t komolyabban (kb. 2 éve), mennyire működik még ez a fajta játékforma manapság, mert láttam olyan bejegyzéseket, hogy a normál 9 max-os már kb. halott, mennyire igaz ez és mondjuk Stars-ra ez hogyan áll. Köszi
Huhh, látom itt rég nem volt semmi, feldobnék egy kérdést:
18man turbó SNG-ken micro-smallon (1.5$ , 3.5$) mekkora mintát érdemes komolyan venni, és mekkora ROI reális?
Egyelőre nagyon kis mintán egy ilyet tudok felmutatni, de érezhető is, hogy ez még nem komolyan vehető mennyiség. Látszik a grafikon ingadozásain, most pl eléggé megrekedt az upswing:)
Huhh, látom itt rég nem volt semmi, feldobnék egy kérdést:
18man turbó SNG-ken micro-smallon (1.5$ , 3.5$) mekkora mintát érdemes komolyan venni, és mekkora ROI reális?
Egyelőre nagyon kis mintán egy ilyet tudok felmutatni, de érezhető is, hogy ez még nem komolyan vehető mennyiség. Látszik a grafikon ingadozásain, most pl eléggé megrekedt az upswing:)
Én is próbálgattam ezt a műfajt régebben is, sztem valamenyest bejött a starsnak a regek megnyirbálására tett kísérlete (rakeback tizedelése), elég sok rekreációst látok ezen a limiten, rettenet lazák korai vakszinten, top pár az isten bármilyen kickerrel, és az ICM szakaszban is sok a butaság, vagyis inkább a tudás hiánya.
Sztem gyengült a mezőny 2-3-4 évvel ezelőtthöz képest.
De persze limitált a tapasztalatom.
Szerk : "3,5$ 18 manból közel 20k darabot ~15% roival, 7$-on kb 14k darabot ~2,5% roival"
Én is látom, hogy ott van egy nagyobb ugrás a mezőny erősségében. Van sok reg, aki nem is ugrik fel oda.