balage78
Válasz Dj69k kommentjére
2011. febr. 5. 22:50
Azé mégsem készültem fel lelkileg eléggé arra, hogy a szopatóflag egyben azt jelenti, hogy a legnagyobb idiótáktól kapok ki.
Johnny Diablo
Válasz balage78 kommentjére
2011. febr. 5. 22:56
Azé mégsem készültem fel lelkileg eléggé arra, hogy a szopatóflag egyben azt jelenti, hogy a legnagyobb idiótáktól kapok ki.
nem akarok tolakodó lenni de FT-en ez a kereső tiltott:)
jabyga
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. febr. 5. 23:49
nem akarok tolakodó lenni de FT-en ez a kereső tiltott:)
Ki tiltja meg?Nem szól érte a kutya se :)
Johnny Diablo
Válasz jabyga kommentjére
2011. febr. 6. 0:57
Ki tiltja meg?Nem szól érte a kutya se :)
maga az oldal.csak ne legyen sírás ha bannolják a kis pénzed:)ki van írva full tilt oldalán a támogatott és tiltott progik, szoftverek, oldalak között.
jabyga
2011. febr. 6. 1:22
maga az oldal.csak ne legyen sírás ha bannolják a kis pénzed:)ki van írva full tilt oldalán a támogatott és tiltott progik, szoftverek, oldalak között.
Nem hinném, hogy balage nem tudná, hogy ott van a tiltott programok listáján. Még senkit nem bannoltak emiatt, ez csak városi legenda. Max ha valaki beírja chatbe, hogy most néztelek meg sc-n, és az illető hív egy mod-ot. Máskülönben nem. De egyébként nem értem, hogy ha a tournament shark engedélyezett, akkor a sharkscope miért tiltott...
shiningKKingdom
2011. febr. 6. 1:23
Előbb elméletileg szólnak, hogy ejnye, és ha tovább folytatod akkor zárolják a számlát, csúnya lenne ha csak úgy figyelmeztetés nélkül elvennék a pénzt, amúgy egyet értek. Egyébként szerintem az ilyen napi 10-15 keresés felett valószínű szemet hunynak, csak annak szólnak aki "nagyban" nyomja, nem hiszem h lenne kapacitásuk arra h minden egyes embert figyelmeztessenek aki megnyitja az oldalt játék közben...
shiningKKingdom
Válasz jabyga kommentjére
2011. febr. 6. 1:27
De egyébként nem értem, hogy ha a tournament shark engedélyezett, akkor a sharkscope miért tiltott...
Eszedbe ne jusson megkérdezni a starst!!! :D
[WHISPERING]Addig kell örülni amíg így van és használni kell a TS-t...[/WHISPERING]
Johnny Diablo
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2011. febr. 6. 1:38
Előbb elméletileg szólnak, hogy ejnye, és ha tovább folytatod akkor zárolják a számlát, csúnya lenne ha csak úgy figyelmeztetés nélkül elvennék a pénzt, amúgy egyet értek. Egyébként szerintem az ilyen napi 10-15 keresés felett valószínű szemet hunynak, csak annak szólnak aki "nagyban" nyomja, nem hiszem h lenne kapacitásuk arra h minden egyes embert figyelmeztessenek aki megnyitja az oldalt játék közben...
én sem azt mondtam h szó nélkül rotty neki.csak azt h ez tiltott.ennyi:)
Talheimer
2011. febr. 6. 10:58
Azt tudja vki, hogyan ellenőrzik? Az FTP kliens figyeli, hogy a browserben mit nyitok meg???
mcmester
Válasz Talheimer kommentjére
2011. febr. 6. 12:22
Egyébként csak játék közben tiltottak ezek a dolgok, azt hiszem. Nyilván csak akkor tudják figyelni. Játékon kívül így azt használsz amit akarsz.
Egyszer futott a SNG Wizard amikor megnyitottam a PS-t, egyből kaptam egy figyelmeztetést. Szóval azt látja a szoftver. Böngészőt sztem nem is tudja figyelni, sokszor használtam már PS-en játék közben a sharkscopot.