Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

balage78
Válasz Kazika kommentjére
2011. febr. 2. 20:52

Aham, érdekes!Nem semmi mennyi időt ölsz a témába, le a kalappal!
És ezek után, akkor mi van??????

Ja, hullabetegen itthon döglök, gondoltam inkább tanulok, hátha elmúlik a hotrun ;-)
Holnap még körbenézek külföldiforumokon, és úgyis az lesz amit ÉN mondok ;-)
De komolyra forditva, és nem beszólásképp, de ebben a pókeres világban nagyon sok terület inog, vagy nem konkrét, nincs leirva sehova, nincs hiteles infóforrás, stb. És ezért is lehet olyan sok mese életképes.
Egyébként meg tolni kell SNG wizardos push\fold range szerint, oszt jóvan, sz--ni a grafikonra. (az én hibám hogy nekem ez nem elég mint válasz)

Kazika
Válasz balage78 kommentjére
2011. febr. 2. 23:01

Ja, hullabetegen itthon döglök, gondoltam inkább tanulok, hátha elmúlik a hotrun ;-)
Holnap még körbenézek külföldiforumokon, és úgyis az lesz amit ÉN mondok ;-)
De komolyra forditva, és nem beszólásképp, de ebben a pókeres világban nagyon sok terület inog, vagy nem konkrét, nincs leirva sehova, nincs hiteles infóforrás, stb. És ezért is lehet olyan sok mese életképes.
Egyébként meg tolni kell SNG wizardos push\fold range szerint, oszt jóvan, sz--ni a grafikonra. (az én hibám hogy nekem ez nem elég mint válasz)

Akkor fasza!:D
Nézegesd csak, GL.:)

balage78
2011. febr. 2. 23:13

Lassan túlteszem magam a hotrun okozta lelkisérüléseken (EV szerint is 18%, lol), és beteszek egy kérdéses handet rendhagyó modon, hogy látszódjon minden:
-daphat akkori statja 22\0 volt, azaz először emelt, megugye utg
- a zsirkirály profi nomorecash 12bbvel flat call....
Itt mit adnátok a kezükbe? mert alapbol nyilván QQ allin vagyok, de a zsirnyerő nomorecash nyilván nem setmineol. Csapdára gondoltam, de flopon dobta, annyira megzavart, be sem merem vallani, eldobtam a QQt, inkább rá kellett volna toljam, legalább tudnám...
A képen érdemes megnézni a szerény eredményű szomszédaimat...

straubbazsi
2011. febr. 3. 13:52

Lassan túlteszem magam a hotrun okozta lelkisérüléseken (EV szerint is 18%, lol), és beteszek egy kérdéses handet rendhagyó modon, hogy látszódjon minden:
-daphat akkori statja 22\0 volt, azaz először emelt, megugye utg
- a zsirkirály profi nomorecash 12bbvel flat call....
Itt mit adnátok a kezükbe? mert alapbol nyilván QQ allin vagyok, de a zsirnyerő nomorecash nyilván nem setmineol. Csapdára gondoltam, de flopon dobta, annyira megzavart, be sem merem vallani, eldobtam a QQt, inkább rá kellett volna toljam, legalább tudnám...
A képen érdemes megnézni a szerény eredményű szomszédaimat...

Elméletileg egy jobb regulár range-e itt:

- Esetleg AA, ha pl. van egy readje az ellenfélről, hogy képes 10bb eff betfoldolni, vagy ha egy kisebb leak a játékában, hogy ezen a limiten (5 dollár?) nem ballanszolja a skáláit.
- Miss click.

Mivel a pushát megadnám, ezért nagyon sok előismeretre (közös játékra) lenne szükség ahhoz, hogy esetleg elgondolkodjak a lányok elengedésén.

mcmester
2011. febr. 3. 14:53

Mivel a pushát megadnám, ezért nagyon sok előismeretre (közös játékra) lenne szükség ahhoz, hogy esetleg elgondolkodjak a lányok elengedésén.

Egyetértek straubbazsival, ez nekem is push lenne.

...

nomorecash-t és scoop-ot egyébként nem tenném azonos kategóriába. scoop-nál magasabb az av BI is és 23k játék alatt hozta össze az 5%-os roi-t. nomorecash 3k játéka nem nagy szám és nyilván van egy csomó hibája 8$-os avBI-en. Nyilván scoop-nak is sok leak-je van, nem hiszem hogy ezen a téten nyerő játékosok tökéletesen játszanának. Nem kell túlértékelni a párszáz játék után nyerő játékosokat sztem.
14BB mélyen QQ push.

balage78
Válasz mcmester kommentjére
2011. febr. 3. 18:50

nomorecash 3k játéka nem nagy szám és nyilván van egy csomó hibája 8$-os avBI-en. Nyilván scoop-nak is sok leak-je van, nem hiszem hogy ezen a téten nyerő játékosok tökéletesen játszanának.

Hátőőő ,mindig gondban voltam az udvarias megfogalmazással,de azért megpróbálom:
ők ketten simán a topon vannak.
Az alábbiakra alapozom a véleményem:
- talán ide is irtam, hogy 1x eltöltöttem vele pár napot hogy pár ezer játékos roiját megnézzem, kb minden szinten. A sima turbón ezrelékben mérhető, aki pár K sng után 5%nál jobb roit mutat fel
- a toursahrk mindenkit mutat, és kb mindenkit beszinezek akivel játszottam ( asztalválasztás miatt)
Nos ezek után asszem van kb 4 darab lila játékosom, akivel eddig összefutottam a pár ezres mintából, az nekem "top"ot jelent, akár tud, akár mákolt, akár mindkettő ;-) Nyilván vannak náluk jobbak, de hogy "sok leakje van", azt meglehetősen kétlem.

balage78
2011. febr. 3. 22:53
jabyga
2011. febr. 3. 23:12

asszem kezd múlni a hotrun:

Hero (QQ - UTG) loses - a straight, seven high wins over a pair of queens - submitted 02-03-2011 - 15:45 pm - Poker Hand Replays

Neharagudj, de ezen nagyot szakadtam.:D Ilyenkor kb hangosan anyázok, de később ha visszanézem, mondjuk két nap múlva, már magamon is röhögök:D

mcmester
2011. febr. 4. 0:55

Hátőőő ,mindig gondban voltam az udvarias megfogalmazással,de azért megpróbálom:
ők ketten simán a topon vannak.
Az alábbiakra alapozom a véleményem:
- talán ide is irtam, hogy 1x eltöltöttem vele pár napot hogy pár ezer játékos roiját megnézzem, kb minden szinten. A sima turbón ezrelékben mérhető, aki pár K sng után 5%nál jobb roit mutat fel
- a toursahrk mindenkit mutat, és kb mindenkit beszinezek akivel játszottam ( asztalválasztás miatt)
Nos ezek után asszem van kb 4 darab lila játékosom, akivel eddig összefutottam a pár ezres mintából, az nekem "top"ot jelent, akár tud, akár mákolt, akár mindkettő ;-) Nyilván vannak náluk jobbak, de hogy "sok leakje van", azt meglehetősen kétlem.

OK, elhiszem hogy jó, de akkor a partyban missclicken volt, vagy mi? :)

mcmester
2011. febr. 4. 1:04

asszem kezd múlni a hotrun:

Hero (QQ - UTG) loses - a straight, seven high wins over a pair of queens - submitted 02-03-2011 - 15:45 pm - Poker Hand Replays

Ilyen handem nekem is van máról :D

- submitted 02-03-2011 - 18:03 pm - Poker Hand Replays

EV Result Luck Hand Player
$43.93 $133.27 $89.34 5s8c faraona89
$100.30 $0.00 ($100.30) AdAc Hero

Élő ügyfélszolgálat