Meg tudjátok mondani hol hibáztam ebben a partiban?
Hero (Q9 - Button) loses - a pair of sixes wins over a pair of sixes - submitted 03-03-2011 - 09:34 am - Poker Hand Replays
Hero (Q9 - Button) loses - a pair of sixes wins over a pair of sixes - submitted 03-03-2011 - 09:34 am - Poker Hand Replays
Ezt te játszottad? Mindenhol kivéve floppon.
Nem szeretnék sértő lenni, de a parti szerint, pre és post is nagyon el vagy tévedve.
A helyes egyébként a FI push (ha csak nem ül valamilyen nagyon kirivó ellenfél a vakokon).
Régen SnG-ztem már, de bubbleban biztos pusholni kell ezt?
Én régebben mindig pusholtam, és a végén valami olyanra jutottam ,hogy a fold talán jobb itt.
ami a videokhoz beugrik:
- snggrinders.com-ot személy szerint még nem próbáltam, de sok hsz-ben dicsérték
- pokerxfactor.com elvileg tournament videok vannak többségben, de egy rövid ideig volt regem es sok sng video is van fent pl. sheets-től. Igaz ez 2-3 éve volt, de 10-es limiten BE szinthez elég kell h legyen...
Ezt te játszottad? Mindenhol, kivéve floppon.
Nem szeretnék sértő lenni, de a parti szerint, pre és post is nagyon el vagy tévedve.
A helyes egyébként a FI push (hacsak nem ül valamilyen nagyon kirivó ellenfél a vakokon).
Igen sajnos én. Mikor visszanéztem a HH-mat, akkor ez nagyon kirívóan hibás megjátszásnak tűnt, és ezért dobtam fel ide. Egyátalán nem vagy sértő, pont ezért raktam fel, hogy a nálam képzettebbek felvilágosítsanak :) köszi!
Egyébként ez egy 10+1 SNG.
valószínűleg azért szúrta ki a szemem ez a leosztás, mert annyi hiba volt benne, hogy nem tudtam feldolgozni :D fától az erdőt mondás ide illik
sajnos néha van 1-1 ilyen csupa-hoba leosztásom, de azt figyeltem meg, akkor, amikor megzavarnak póker közben :confused:
csiko13: nálam is ez már az a szakasz, bár én az esetek 90%-ában ezt eldobom, csak a vakok túl passzívak voltak hogy ne próbáljak lopni
Ha passzívak, akkor annál inkább push, az a cél hogy eldobják és ha mégis megadják, akkor is van esélyünk a range-dzsük ellen. Nagyon szűken fogják megadni és a dobásukból fogunk profitálni, nem a megadásukból. A lopáshoz ez a stack már nagyon sovány, ha visszatolják el kell dobnod, mert ott már 1035%, hogy hátulról adod meg, pláne ha feszes passzívak. Meg aztán had rágja a körmét az ellenfél, ne pedig én! :)
Hero (QQ - Small Blind) wins - a full house, queens full of sevens wins over two pair, kings and sevens - submitted 03-04-2011 - 16:20 pm - Poker Hand Replays
1, itt dobni kéne AAt is?
2. és ha négyen lennénk?