ja, mégvalami.
Ugye felraktam a toursharkot, igy mindenkiről látom hogymijazábra.
3 szürőt nézegetek, összes SNG, összes 9fős sng, a másik "rám" szűrve, azaz 9fős, turbós, 5-10 dolcsi között.
És mit találok? :
- elég sok playa van, asztalonként 2-3 is, aki több ezer játék alatt hoz -2 és +2% ot, azaz rakebackre megy, jellemzően 8\8 alattit játszanak, az is a végjátékban jön össze. (ivsan33)
- látok komoly vesztőket, akik többezer SNG alatt hozzák a stabil 5-10% minuszokat, többezer dolcsit beletolva, hálásak is vagyunk érte. Persze engem mindig beszopatnak. (sonny2608)
- ellenben nyerőket nem találok, mármint aki legalább 500 sng alatt hozna 5%ot. Sem ma, sem tegnap nem volt senki. (najó egy volt: unbreakablehoes, de ő épp a 12. a 2011 totalprofit listán, az nem ér ;-)
És mivel a tourshark akkor is kiirja a statokat ha én nem játszok az asztalon, azért megnyitottam 22-33dolcsis asztalokat, és ott meg aztán még +4%os sem nagyon volt.. (talán mégsem lehet 6-8% roit hozni?)
Szóval hol vannak a nyerők?
Köszönöm a Handekhez a hozzászólásokat!
Ime a mai 45 fős SNG session teljesítményem, nem valami rózsás!:D
Talán ez a Hand rá a legjobb kifejezés!
FT-n, ilyenekkel kínlódtam, már az elején éreztem ez nem az a nap!
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Dummzz (3.2k)
UTG+1 dr.Kema (7.2k)
CO porrelaar (13k)
BTN cupidstow (22k)
SB Hero (7.8k)
BB TedTaboo (15k)
Blinds: 1k/2k Ante 100
Pre-Flop: (3.6k, 6 players) Hero is SB :as: :qs:
3 folds, cupidstow calls 2k, Hero goes all-in 7.7k, 1 fold, cupidstow calls 5.7k
Flop: :5s: :2h: :2d: (18k, 2 players, 1 all-in)
Turn: :6d: (18k, 2 players, 1 all-in)
River: :6s: (18k, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 18k
cupidstow shows two pair, Sixes and Deuces
:ah: :3d:
Hero shows two pair, Sixes and Deuces
:as: :qs:
Hero wins 9.0k (net +1.2k)
cupidstow wins 9.0k (net +1.2k)
Ez lett a vége, Hurrá!!
Erdekelne, hogy mit tennetek es miert!
18 fos SNG (4 hely fizet)
No-Limit Hold'em Tournament, 100/200 Blinds (5 handed)
BB (t6220)
Hero (UTG) (t3545)
MP (t7055)
Button (t4295)
SB (t5885)
Hero's M: 11.82
Preflop: Hero is UTG with As Kd,
Hero bets t550, MP raises t1800, 3 folds, Hero???
MP 15/12/5.6 (VP$IP,PFR, Pre Flop Agg)
BB (t6220)
Hero (UTG) (t3545)
MP (t7055)
Button (t4295)
SB (t5885)
Hiába bubble, utolsó helyen vagyunk, és van 17 bb-nk. Mivel nincs ante, így szerintem a raisecall jobb mint a push, de egyiksem hiba, de szerintem a raise után a nagystack lazábban emelhet vissza ránk, a bubble factor miatt, valamint amiatt, hogy a call esetén kieshetünk. Én raisecall-t játszanék.
TOURNEY/Results
Data View fül itt találod a lejátszott SNG-ket.
Kiválasztod az aktuális játszmát, mondjuk a 16-ost.
Kihozza az azon belüli handeket (All rádiógomb).
Ha a "bbs" oszlopfejlécre kattintasz, akkor lerendezi vesztett és nyert handekre. Utána pedig dupla klikk a az aktuális handen és szép lassan végignézem, hogy miért vesztettem és az jogos volt-e. Aztán a zöldeknél pedig azt, hogy jó volt-e úgy a leosztás és nem hagytam-e benne valuet.
Ez hol van a HM-ben?
Nem tudom, hogy a Tourney Shark mennyi időre visszamenőleg tartalmaz adatokat, de az oldalon megjelenített 90 nap szerintem nem jelent semmit. Elképzeléseim szerint simán benne vannak ebben a játékfajtában a több hónapos up-ok és down-ok, pláne breakevenek. Azzal kell tisztában lenni, hogy a saját alapstratégiád, milyen módon termelhet hasznot. Ha te egy nit 8/6-ot játszó 20 asztalos regulár vagy, aki egy hónapban letol 2K sngt-t, akkor mínusz! 1-2%-os ROI-val még simán jól kereshetsz, nem cifrázod a játékod. Ha 16/12-es játszogatós (mint én) 4 asztalos hobbiregulár, akkor több játék, több hiba nagyobb ingadozás, ha pedig 52/18-as freak vagy akkor ha jönnek a lapok, akkor iszonyatos az up, ha nem akkor rettenet a down. Az utóbbi pl. egy 3 hónapos (90 nap) közepes downt egy hónap rettenet up-al egyenesbe hozhat. Míg az elsőnek normál lapjárásnál és kis szerencsével permanensen gyengén emelkedő lesz a grafikonja. Azt kell eldönteni, hogy én mit játszom (mennyit, mennyi időm van rá, milyen az alaptermészetem) és ebbe az alap stratégiába, a különböző típusú játékosok ellen milyen line-okat követek és ha ezt jól csinálom és szerencsém is van, akkor én nyerő leszek, a többiek meg le vannak szarva. Ez a személyes véleményem.
ja, mégvalami.
Ugye felraktam a toursharkot, igy mindenkiről látom hogymijazábra.
3 szürőt nézegetek, összes SNG, összes 9fős sng, a másik "rám" szűrve, azaz 9fős, turbós, 5-10 dolcsi között.
És mit találok? :
- elég sok playa van, asztalonként 2-3 is, aki több ezer játék alatt hoz -2 és +2% ot, azaz rakebackre megy, jellemzően 8\8 alattit játszanak, az is a végjátékban jön össze. (ivsan33)
- látok komoly vesztőket, akik többezer SNG alatt hozzák a stabil 5-10% minuszokat, többezer dolcsit beletolva, hálásak is vagyunk érte. Persze engem mindig beszopatnak. (sonny2608)
- ellenben nyerőket nem találok, mármint aki legalább 500 sng alatt hozna 5%ot. Sem ma, sem tegnap nem volt senki. (najó egy volt: unbreakablehoes, de ő épp a 12. a 2011 totalprofit listán, az nem ér ;-)
És mivel a tourshark akkor is kiirja a statokat ha én nem játszok az asztalon, azért megnyitottam 22-33dolcsis asztalokat, és ott meg aztán még +4%os sem nagyon volt.. (talán mégsem lehet 6-8% roit hozni?)
Szóval hol vannak a nyerők?
Nem tudom, hogy a Tourney Shark mennyi időre visszamenőleg tartalmaz adatokat, de az oldalon megjelenített 90 nap szerintem nem jelent semmit. Elképzeléseim szerint simán benne vannak ebben a játékfajtában a több hónapos up-ok és down-ok, pláne breakevenek. Azzal kell tisztában lenni, hogy a saját alapstratégiád, milyen módon termelhet hasznot. Ha te egy nit 8/6-ot játszó 20 asztalos regulár vagy, aki egy hónapban letol 2K sngt-t, akkor mínusz! 1-2%-os ROI-val még simán jól kereshetsz, nem cifrázod a játékod. Ha 16/12-es játszogatós (mint én) 4 asztalos hobbiregulár, akkor több játék, több hiba nagyobb ingadozás, ha pedig 52/18-as freak vagy akkor ha jönnek a lapok, akkor iszonyatos az up, ha nem akkor rettenet a down. Az utóbbi pl. egy 3 hónapos (90 nap) közepes downt egy hónap rettenet up-al egyenesbe hozhat. Míg az elsőnek normál lapjárásnál és kis szerencsével permanensen gyengén emelkedő lesz a grafikonja. Azt kell eldönteni, hogy én mit játszom (mennyit, mennyi időm van rá, milyen az alaptermészetem) és ebbe az alap stratégiába, a különböző típusú játékosok ellen milyen line-okat követek és ha ezt jól csinálom és szerencsém is van, akkor én nyerő leszek, a többiek meg le vannak szarva. Ez a személyes véleményem.
Kösz, ezt nem vettem észre. Mindig tanul v.mit az ember. :)
Csiko! A TS-ben van all time is,s csak át kell állítani, mert alapból a 90nap van.
BB (t6220)
Hero (UTG) (t3545)
MP (t7055)
Button (t4295)
SB (t5885)