Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

straubbazsi
Válasz balage78 kommentjére
2011. jan. 22. 22:35

Kb. reálisnak érzem az eredményeket. (És ebből is látszik a szomorú (?) tanulság, hogy bizony turbokat éri meg játszani.)

TomiL
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. jan. 23. 0:43

Én simán betolom preflop, akármilyen deepnek is tűnik a dolog, de nagyon nem szeretném ha nekem kellene callozni AI-t. Raise/fold semmiképp nem jó, raise call sztem tuti nem jó, a fold meg szintén nem tetszik.

...

Még gondolkozom:)

Hiába bubble, utolsó helyen vagyunk, és van 17 bb-nk. Mivel nincs ante, így szerintem a raisecall jobb mint a push, de egyiksem hiba, de szerintem a raise után a nagystack lazábban emelhet vissza ránk, a bubble factor miatt, valamint amiatt, hogy a call esetén kieshetünk. Én raisecall-t játszanék.

Tényleg nem egyszerű :S
Hát itt mondjuk raise/fold tuti nem opció, úgyhogy innen már allin sztem.

hát ez nálam sehogy nem fold.ez AI aztán max nyitok egy új sngt:)

@balage78

1. Soha nem emelnék ekkorát ilyen vakszinten.
2. Ekkora emelés után soha nem dobnék AK-t.
3. Nekem is jobban tetszik a raise/call, de tény, hogy az openpush mindig +EV megmozdulás lesz.

Eloszor is koszi a valaszokat!
Igazabol szamomra nem is volt kerdes a call, egyertelmuen azert emeltem, (nempedig pusholtam) hogy megkapjam a reraiset.

Viszont ez felvetett egy kerdest bennem mennyire eri meg itt felvallalni a 60-40 -et vagy 70-30-at ahelyett, hogy pusholnank es vinnenk a vakokat?
Valamint hogyan valtozna ez 100/200/25 illetve 200/400/50 en?

straubbazsi
Válasz TomiL kommentjére
2011. jan. 23. 1:33

A 25 ante még nem sokat variál, kicsit elfogadhatóbbnak tűnni a push. Viszont négyszázas vaknál már superstandard pushunk lenne ;).

jabyga
Válasz TomiL kommentjére
2011. jan. 23. 2:44

Eloszor is koszi a valaszokat!
Igazabol szamomra nem is volt kerdes a call, egyertelmuen azert emeltem, (nempedig pusholtam) hogy megkapjam a reraiset.

Viszont ez felvetett egy kerdest bennem mennyire eri meg itt felvallalni a 60-40 -et vagy 70-30-at ahelyett, hogy pusholnank es vinnenk a vakokat?
Valamint hogyan valtozna ez 100/200/25 illetve 200/400/50 en?

Szerintem is pont ezért jobb a push! Leírtad te pontosan, a raise sokkal rizikósabb, mint ha egybe bepakolnád!

rudinese33.1/3
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 23. 11:39

Hello.
Hosszas keresgélés után úgy tűnik megállapodok az 5$ 30fős sng ongame-nél. December 19-től kezdtem el odafigyelve csak ezt játszani. ( persze becsúszik egy-két más játék is... ) Szóval nagyon jól ment, pedig a HM hud-ot és az SNg wizardot sem tudtam beállítani. Aztán a HM-t segítséggel sikerült. A SNG wizardot még mindig nem tudom hogy kell használni/illetve a kapott információkból értelmezhető választ alkotni. Ha vki tud ebben segíteni egy fél órát azt megköszönném.
Ez a hónap már épp csak BE - minimális plussz. Olvastam az előbb hogy 1 asztalos sng-ken tényleg csak 5 %-ot lehet nagy átlagban elérni. Mit gondoltak több asztalos sng-n mennyit lehet hosszútávon elérni? Ezzel a rossz januárral is rajta vagyok a sharkscope 20-as listáján, de van egy srác az első helyen aki szintén ongame-n játszik, de nem sikerül vele olyan kapcsolatba kerülni, hogy coacholjon engem. Játékom gyengéje a rosszul időzített lopások, valamint a HU rész. Illetve hiába játszom hihetetlenül feszesen a korai szakaszba, lopásaim nagy részét megadják idegenek és ismert játékosok egyaránt. A steal rangemet nem tudom szűkíteni, mert ezen a turbón nagyon gyors a szintlépés.
Ha valaki segítene fejlődni akár tv-n, akár más módon szívesen venném.
Illetve kérdezném, hogy mivel az 1 asztalos sng eléggé eltér a több asztalos sng-któl, de mégsem mtt ezen a fórumon belül ki lehetne-e alakítani egy több asztalos sng részt.

L.T.
Válasz balage78 kommentjére
2011. jan. 23. 12:19

Tegnap meg ma is jó pár órát el..tam azzal, hogy egyfajta statisztika alapon megnézzem mennyi hozható játéktipusonként, szintenként.
Közelitésnek azt találtam ki, hogy megnyitottam az összes induló asztalt 5dolcsi felett, és a tourshark infókból megnéztem azok roiját, akik legalább 1000 darab SNGt letoltak abból a tipusból, kerestem a "maximumot". Kb 3-400 asztalt nyitottam meg, különböző időszakokban, azaz tipusonként kb 1000 játékos adatait néztem meg.

Ja, mielőtt eredményeket irnék: én egy hónapja még azt gondoltam, hogy STn 6-8%, turbón 10-12%, simán meg lehet hozni kb 20% roit. Na, két hete ezeket a számokat már megfeleztem, most meg újrafeleztem ;-)

superturbo:
- 1k lejátszott SNG alatt 3 darab arcot találtam akik 10%ot hoztak
- 5-10k darabig a max 6%roi volt
- 20k feletti sngt lejátszóknál 5% volt a legtöbb roi%
- 20 dolcsis átlagbuyin szint felett már 4% is alig volt, jellemzően -2 és +2% az átlag roi
- még magasabb téten is sok olyan playa van, aki most kezdte, azaz pár játék után az átlagbuyinje 30-80dolcsi közötti

sima turbo:
- 3 arcot találtam aki 10%ot hoz, azok is 1k darab sng alattiak
- 5k darab sng felett 7% volt a legmagasabb roi%
- 10k felett 5% a max
- meglepően sok arcot találtam aki több ezer sng után -10%os (és nem adja fel ;-)
(ezek alacsony %nak tűntek, aztán rájöttem hogy az STnél 3-5% a fee, itt meg 10%, ezért nincs nagy ugrás roiban)

normál: (itt kevesebbek a lejátszott darabszámok, ugye hosszabb egy game)
- 1k darab alattiakban még vannak 15% playák
- min 2k darabál 10%os volt a legjobb
- 5knál meg 8%os

Még annyit, hogy afenti számok a maximumok voltak. Nyilván vannak jobb eredmények, de az már igencsak kiugró lehet, én azt kerestem hogy egy "jó reg" kb mit hoz, ez valahol a fenti számok alatt\környékén lehet.
Ja, és alig változtak a roik átlagbuyintől függően százalékban, bár nyilván nem mindegy hogy 1% vagy 2% a hozam...

Engem is nagyon foglalkoztat ez a kérdés , hogy mekkora roi számít jónak microlimiten és feljebb.Most h közelítek a 4K darabhoz kezd körvonalazódni h óriási swingek vannak turbó sng-ken,ezért a 1K-2K minte abszolút nem mérvadó.Nyilván aki szintlépés után elkap egy US-et akkor hamar szintet lép pár száz db után.Szerintem min.5K minta kell ahhoz h megközelítőleg meg lehessen állapítani ki hogyan teljesít hosszútávon.És az sem mindegy h valaki 4-5 asztalon v 10-15+ asztalon hoz 4-5%-os roit.

Heyman
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. jan. 23. 12:19

sziasztok!
$5-os 9 fős snget játszok full tilten, és nemsokára szeretnék fellépni $10-os szintre.

Tudnátok javasolni cikkeket, akár innen az akadémiáról akár mondjuk a 2+2-ről vagy bárhonnan, amit érdemes elolvasgatni, áttanulmányozni?

köszi

Kazika
2011. jan. 23. 14:47

Hello.
Hosszas keresgélés után úgy tűnik megállapodok az 5$ 30fős sng ongame-nél. December 19-től kezdtem el odafigyelve csak ezt játszani. ( persze becsúszik egy-két más játék is... ) Szóval nagyon jól ment, pedig a HM hud-ot és az SNg wizardot sem tudtam beállítani. Aztán a HM-t segítséggel sikerült. A SNG wizardot még mindig nem tudom hogy kell használni/illetve a kapott információkból értelmezhető választ alkotni. Ha vki tud ebben segíteni egy fél órát azt megköszönném.
Ez a hónap már épp csak BE - minimális plussz. Olvastam az előbb hogy 1 asztalos sng-ken tényleg csak 5 %-ot lehet nagy átlagban elérni. Mit gondoltak több asztalos sng-n mennyit lehet hosszútávon elérni? Ezzel a rossz januárral is rajta vagyok a sharkscope 20-as listáján, de van egy srác az első helyen aki szintén ongame-n játszik, de nem sikerül vele olyan kapcsolatba kerülni, hogy coacholjon engem. Játékom gyengéje a rosszul időzített lopások, valamint a HU rész. Illetve hiába játszom hihetetlenül feszesen a korai szakaszba, lopásaim nagy részét megadják idegenek és ismert játékosok egyaránt. A steal rangemet nem tudom szűkíteni, mert ezen a turbón nagyon gyors a szintlépés.
Ha valaki segítene fejlődni akár tv-n, akár más módon szívesen venném.
Illetve kérdezném, hogy mivel az 1 asztalos sng eléggé eltér a több asztalos sng-któl, de mégsem mtt ezen a fórumon belül ki lehetne-e alakítani egy több asztalos sng részt.

Grat. szép graf.
Ez a több asztalos kialakítás engem is érdekelne, én PS 45 fős turbóit erőltetem lassan egy hónapja, kisebb-nagyobb sikerekkel!

rudinese33.1/3
Válasz Kazika kommentjére
2011. jan. 23. 19:22

sírós lesz...

1., FT 3-an vagyunk cl-ként aa 2., FT 8-an a8 aq8 szivárvány floppon < 66.
3., FT 7-en ajo 4., lopás jj 5. na ezt behúztam
6., Flip 99 7., a3s a45 (FD-vel) 8., FT ss ként ak 9., 63% aj 10., jj 11., j7 12., flip tjs<99 fogom a színt.
13., FT bubble aj 14., at
Bocs ki panaszkodtam.
Mára ennyi.
Ja és olyanok ellen, mint:
raupana11 1,094 -$4 $7 -48% -$4,711

weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament

GL. Remélem kiírtam magamból a tiltet...

straubbazsi
2011. jan. 23. 20:22

Milyen örömteli, hogy erre használod a topikot (minket).

Élő ügyfélszolgálat