weaktight | Hand | 6As - No Limit Holdem Tournament
Jó volt ez így?
Jó volt ez így?
Én ezt flopon bet/3bet push-sal játszottam volna meg. Vagy ha már check akkor push a megadó után.
Én ezt flopon bet/3bet push-sal játszottam volna meg. Vagy ha már check akkor push a megadó után.
Hogyha mar meg szandekozol adni 1 betet flopon (Mr. Moshman szerint) akkor inkabb jobb ha te magad betelsz. Elhiszem, hogy nem akartad, hogy egy nagy raise levalasszon a monster handedrol, de a fold equity es a szep kis oddsok miatt a flushre kell a bet flopon. Ha visszaemelnek akkorat hogy ha megadod kommitalt leszel, akkor egy siro fold lehet a megoldas. ( nem esik meg gyakran)
tul agressziv ez a line egy SNG elejehez. ilyenkor az a cel, hogy tuleljunk nem hogy kockara tegyuk az egesz stackunket egy viszonylag spekulativ lappal. Akarhogy nezzuk flopon meg csak egy Asz parunk van no kickerrel keszen.
:confused:
vagy ez nem volt ertelmes? :|
Figy, flopon volt egy hívás a leghátsó embertől. Sok mindent jelenthet, ezer féle lap lehet nála, preflop csak limpelt... Volt egy megadó, limp-ch/call volt a játéka... Ez sem mutat sok erőt. Van egy marha nagy potunk, MOST MÉG bika lapunk, agresszíven kell megjátszani szvsz. Ha esetleg most verve vagyunk még mindig jók vagyunk a nutflushre.