szvsz 99el jobb a limp előről az alsó szinteken.okai:ha valaki meg szeretné nézni a floppot akkor micron kevesebbszer fogja eltántorítani a 3x emelés mint magasabb téten + a verseny ezen szakaszában nem jó pozíción kívül nagy kasszában játszani (akár multiwayben)relatív marginális handel-->magas cbet-->könnyű commitálódás.
nincs még nagy tapasztalotom sngkben, de gondoltam megosztoma véleményem én is:)
A limp jó a 4 szeres emelésre oop dobnám.Talán 3xos emelésre még adnám attól függ turbo e vagy 15 perces szintek vannak....Feljön egy színhúzós board kb pottal emelsz amire allint kapsz na LEGKÉSŐBB itt kellett volna eldobni.Azon sem lepődtem volna meg ha 99 feletti párja van.
Egyetértek az előző hozzászólóval.Csodálkozom hogy senki nem adta a 4szeres emelést csak te mert mindennel bemennek főlleg ha ennyi zseton van előttük.Ha emeltél volna és feljön egy 10 vagy afeletti lap akkor meg állj le gondolkodni oop hogy na most mit csinálj a megemelt pottal.jó a limp
Kössz a tanácsot Catalyzer. Viszont azt nem értem, hogy miért kapok preflop rossz oddsot? Kisvak, nagyvak plusz az én limpelésemmel együtt 100 zseton van bent, emelnek 180-ig azaz 280 zseton van a kasszában, nekem 140et kell megadni, így a pot odds 2:1. PokerStove szerint random lap ellen 99-el 70% esélyem van, AQ ellen 55%. Így ez tudomásom szerint elég. De lehet rosszul tudom, javíts ki kérlek.
Ami azt illeti nem erre vártam a flop után, de igyis jó lessz....
weaktight | Hand | QKs - No Limit Holdem Tournament
Köszönöm a tanácsokat!
Itt a következő 99.
Full Tilt Poker Game #22049907359: $1 + $0.20 Sit & Go (Turbo) (170292363), Table 1 - 120/240 - No Limit Hold'em - 9:31:18 ET - 2010/07/03
ülés 1: CsAAbikAA (1,430)
ülés 5: ph3nx (8,600)
ülés 8: emdown (2,200)
ülés 9: mk67d (1,270)
mk67d berakja a kisvakot 120
CsAAbikAA berakja a nagyvakot 240
Az osztót jelölő zseton a #8. ülésnél van.
***BÁZISLAPOK ***
CsAAbikAA-nak ezt osztották [9h 9d]
ph3nx emel 480
emdown bedob
mk67d emel 1,270, és mindent be van
CsAAbikAA bedob
ph3nx tart 790
mk67d mutat [Ac 8c]
ph3nx mutat [4c 4d]
*** FLOP *** [Qh 4h 9c]
*** TURN *** [Qh 4h 9c] [9s]
*** RIVER *** [Qh 4h 9c 9s] [5h]
mk67d mutat egy pár Kilences
ph3nx mutat egy full, Négyes és Kilences
ph3nx nyeri a potot (2,780) ezzel: egy full, Négyes és Kilences
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 2,780 | Rake 0
Tábla: [Qh 4h 9c 9s 5h]
Ülés 1: CsAAbikAA (nagyvak) Flop előtt bedob
Ülés 5: ph3nx mutat [4c 4d] és nyer (2,780) ezzel egy full, Négyes és Kilences
Ülés 8: emdown (osztót jelölő zseton) nem emelt (dobott)
Ülés 9: mk67d (kisvak) mutat [Ac 8c] és elvesztett ezzel egy pár Kilences
mk67d pusholt ph3nx emelésére, 90%-ban biztos voltam benne, hogy ph3nx tartani fog és úgy gondoltam mindkettőjüknél overcard van, nem akartam 4. helyen kiesni, így bedobtam. Ha mk67d nem emel akkor pusholtam volna a 99-el, így viszont megijedtem. Nem tudom, hogy helyesen cselekedtem-e? Lehet, hogy bátrabbnak kellett volna lenni? Jelen esetben igen, de hosszútávon mi a helyes?
jó volt a dobás
Jó dobás. ph3nx CL-ként elég széles laptartománnyal játszhat,de mk67d SS-ként elméletileg csak valami jobb lappal hívhatja allinre a CL-t (mondjuk 99+ és A10+ talán)De ezt majd a jobbak megmondják.. Te meg jól tetted,hogy dobtad, mivel a megadási laptartományodnak allinnél erősebbnek kell lennie a hívási laptartományodnál.
Az csak utólag gáz, hogy lepakolta a többi 9-est is.Mondjuk én mk67d helyében 44-el nem erősködtem volna a CL ellen.
180 fős 4.40-es SNG
Elég lett volna a preflop call, és inkább flopon izomkodni?
[pokerhandreplays]2084422[/pokerhandreplays]
180 fős 4.40-es SNG
[pokerhandreplays]2084422[/pokerhandreplays]
így a jó, bb eleg szeles rangel callolhat, bent egy halom penz,siman allin kellett rakni...
ha csak callolsz akkor egy A ill K magas flopon nem tudod hol állsz sb ellen
180 fős 4.40-es SNG