Szarban vagyok, midnen preflop allint elbuktam az elmúlt 5 ból, lehet többől is... Fucckkkk :S
Hajrá Johny
Bocs, haver, de a lapomat ilyen szituban nem fogom eldobni...
csak miattad azt behúzom!
GG guy! Kapsz egy kék jelzést! :D
Bocs, haver, de a lapomat ilyen szituban nem fogom eldobni...
csak miattad azt behúzom!
GG guy! Kapsz egy kék jelzést! :D
Lila: Fish
Kék: feszes
Sárga: Regulár
piros: Pró
Lila: Fish
Kék: feszes
Sárga: Regulár
piros: Pró
remélem megtartom ezt a readet magamról :) 72K hand alatt a 18/15 azért nálam nem a feszes kategória a te 200 handes 14/12 el szemben :)
Nálam rólad kemény 8/7 van :D
Szóval még az totálfesz kategória:D
Szarban vagyok, midnen preflop allint elbuktam az elmúlt 5 ból, lehet többől is... Fucckkkk :S
Hajrá Johny
Azért 550k chip ev- nem 500bi:)
Nekem elmúlt 3hete 6M volt ev chip, 10M a valós, most 5M az EV, 4M a sima. Ezzel csak arra akarok rámutatni, hogy nem érdemes számolgatni, ezt, mert kb akkora mintán jön ki ami 2-3év termése. (pl 200ks BBnél, 33hand alatt van 2millió +om EV hez képest, de ha -2M-om lenne, azis 10bb!, és várhatom ,hogy pl egy 500as BBnél visszaadja azt a 2misit).
Csak azért írom, mert régen énis néztem, hogy MTT, MTSNG amikor rosszul megy akkor is tudjam mérni, vhogy, hogy velem van-e a gáz. Énis néztem ugyis mint te, néztem úgyis h Chip EV különbség/ kezdőstack*buyin, de lehet akárhogy nézni, nemsok értelme van(Max valami bonyolult súlyozott átlaggal lehetne valahogy kihozni).
A chip EV kb. arra jó,hogyha látod, hogy minden hónapba több lesz, akkor nincs baj.
Mostanában EV BB/100at nézegetem, vakszintenként.
Az elmúlt héten 550k-val vagyok chip EV alatt 2,5$-s 180-asokon :)
Az kb. 25 FT átlag,, és egy átlag 3. hellyel számolva 1000$, vagyis 500BI. Légyszi 5 BI miatt ne Fucckolj:)
Egyébként GLGLGL!