weaktight | Hand | 99 - No Limit Holdem Tournament
MIt csináltatok volna?
ellenfelemről annyi infóm van, hogy töb asztalon is tolja, de most játszunk először
Gondolkoztam.
Tudjátok próbáltam erősebb játékostársaimhoz igazodva kérdéses handeket betenni a topicba, és elég megalázónak tartom, hogy senki sem válaszol egy csomó kérdésemre. Szóval legközelebb kérem azokat, akik akarnak valamit, hogy ne felesleges utasításokat adjanak.
Továbbra is fogok posztolni kérdéses handeket, de ha nem vagytok kíváncsiak rám, akkor nem fogom feleslegesen vezetni a topicot.
KÖsz hogy elolvastátok, és remélem ezután rendben fognak zajlani a dolgok.
Posztoltam egy jelenlegi grafot, remélem tetszik :)
MIt csináltatok volna?
ellenfelemről annyi infóm van, hogy töb asztalon is tolja, de most játszunk először
MIt csináltatok volna?
Hello :)
Szerintem a preflop complete az okés. Ritkán akarunk nagy potot nem prémium kézzel pozición kívül.
Flopon tetszik a nyitás. Itt barmilyen sokasztalozo regular rangeje legtobbszor kis és kozepes pocketekből fog állni. Amikor kapod az emelést még mindig azt kell gondolnod hogy elol vagy. Csak a kis pocketjével nem akar overcardot turnre ezért emel.Itt nem bánom a megadást, de jobban tetszik 1 kis visszaemelés hogy allint indukálj. Ha itt megadod akkor nem szabad hogy megilyedj magas lapoktól a turnon.
A turnt én mindenféleképpen nyitnám. még mindig vizettetni akarod a kisebb pocketeket amiket 1 check esetén valoszínüleg visszacheckel.
A check-raise azért nem tetszik mert gyakorlatilag bloffbe fordítod a lapodat vele és eldobatsz elég sok lapot amivel egy betet még adott volna (kis párok)
Remélem világos volt,
Pi.
Valamit nagyon elronthatok!
MIóta nyertem a 180 fősön EV szerint 200$-t kellett volna buknom, ehelyett kb +70$-ban vagyok.
Néztem oktató SnG videót a laza stealekkel, limperek büntetésével kapcsolatban, és nagyon hasznosnak találtam, ugyanis laza lapokkal 20BB alatt 1-2 limper (főleg fish) után pusholni elvileg +EV, hiszen nagy az FE, így én megcsinálom ezt kb any Aval, 22+ al, KTs, KQ, van amikor még vadabb a range.
Nyilván olykor elkapnak, és ez az elkapás ennyire odaverne az EV-nek???
Nem tudom feldolgozni ezt a tényt, hogy úgy látom, hogy fejlődök, és közben a graf mást mond... Ehhez mit szóltok?
Hand of the Day!!!!
weaktight | Hand | 69o - No Limit Holdem Tournament
very nagyon sick
Hand of the Day!!!!
weaktight | Hand | 69o - No Limit Holdem Tournament
very nagyon sick
Valamit nagyon elronthatok!
MIóta nyertem a 180 fősön EV szerint 200$-t kellett volna buknom, ehelyett kb +70$-ban vagyok.
Néztem oktató SnG videót a laza stealekkel, limperek büntetésével kapcsolatban, és nagyon hasznosnak találtam, ugyanis laza lapokkal 20BB alatt 1-2 limper (főleg fish) után pusholni elvileg +EV, hiszen nagy az FE, így én megcsinálom ezt kb any Aval, 22+ al, KTs, KQ, van amikor még vadabb a range.
Nyilván olykor elkapnak, és ez az elkapás ennyire odaverne az EV-nek???
Nem tudom feldolgozni ezt a tényt, hogy úgy látom, hogy fejlődök, és közben a graf mást mond... Ehhez mit szóltok?
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Fold of the day?