Túlbeszéltük a hand-et, bedobok egy - szerintem - érdekes helyzetet.
Hold'Em Manager Poker Software - Tracking and Analysis Poker Software
NL Holdem $50(BB) Replayer Game#30812098170
straubbazsi ($1,350)
Rockgirl666 ($1,760)
StreetVillain ($1,530)
RUSSKIY93339 ($4,360)
postal_pete ($1,450)
ogma06 ($1,440)
LexSevsk ($1,610)
straubbazsi posts (SB) $25
Rockgirl666 posts (BB) $50
Dealt to straubbazsi 7d 7h
fold, fold, fold,
ogma06 raises to $150
LexSevsk raises to $425
hero ?
FTP FR Turbo SnG, 55+5$
A játékosoktól lesz izgalmas a szituáció. Ogma03 nem rossz regulár, 100 dollárig játszik, vszeg RB hozza a kenyeret a konyhaasztalra (2,4% ROI, 13k játék, 9k proff).
Lexsevsk meg egy legenda..
Kb. nonstop együtt játszanak. Arra tippelek, hogy Lex masszívan alkalmazkodó regulár, mivel bár nem pörgettük sokat együtt, de így is láttam olyan lépéseket tőle, amik egyáltalán nem tűnnek stdnek. Rólam valószínűleg mindkettő azt gondolja, hogy ABC (vhogy bírjam ki a p/f-ig) pókert játszó reg vagyok.
Mit gondoltak, mennyire lehet light lex 3betje? Mennyi FE-m lenne a külső 4bettel? Milyen pptől és milyen ászoktól tennétek be mindenképpen? Esetleg láttok annyi FE-t, hogy a legerősebb SCéket is becserdítenétek?
Vagy szerintetek tök felesleges ezen gondolkodni, mert ül mögöttem egy csomó olyan játékos, akinek nem így néz ki a grafja? : ))
Leírtad a szerintem kulcsfontosságú dolgot: téged p/f szakaszig nit-nek látnak. Ergó Ellened kb. 2 max 3%-al fognak megadni. Innentől matematika, de a 77 bőven benne van. Najó, mondok range-t: 55+ AJs+ AQ KTs+ KQ+ QTs+ JTs+ T8+ 97+ 86+ Ászokat nem mernék nagyon betenni.
Szia Bazsi!
Köszi a választ a handemre. Annak szellemében próbálok válaszolni a feladványodra:
Szerintem nincs FE. Olyan potoddsot kap, amivel nem tud dobni. Szóval ez nem light 3bet. KK+ push nálam, mert ott az eredeti emelő is, bár ő lehet, hogy lop, de nem túl lightan, mert mögötte ül a legenda.
Az még felmerült bennem, hogy ez esetleg indukálás is lehet, bár arra lehet, hogy jobb a call, persze az meg gyanús egy ilyen szuper játékostól.
ha nitebnek néz minket akkor szerintem nem fogja gondolni, hogy ennyire light lenne a 4bet pusod. co-val nem számolok mert szinte alig van lap amivel itt callolhatna.
szóval ha kinézi belőled JJ+ AKs-t és az ellen állítok fel call ranget csupán potodds alapján ami igen széles call lenne tőle (88+,A9s+,KQs,QJs,ATo+,KJo+) ezekkel kapná meg ahogy én számolom az imént írt lapokkal szemben a szükséges oddsot, de csak baromi szűkösen. mivel látja, hogy van edge a mezőny felett ezért ezen biztos, hogy szűkít.
és ha szűkebbre veszi, mondjuk mint 66+ ATo+ ATs+ akkor wizard szerint ez a push 77-el diff%0,02. azt figyelembe véve, hogy amit rólad és magáról gondol szerintem itt van kellő FE-d az oop 4bet pushal.
szerintem egy 7 fős asztalon a co és a but bet/ 3bet range sokkal lightabb főleg rengeteg readdel egymásról.
itt a 77+ AQo+ AJs+ 910s szerintem profitábilis rájuktolni.
egyszerű az oka. az odds call rangek ellen elöl vagyunk a ha pedig sokkal szűkebben ad meg akkor van elég FE-k. wiz. szerint elég neki (88+,ATs+,AQo+) ig szűkíteni. ha még szűkebbre veszi még jobb lesz az FE-nk és a bent lévő pénz miatt szerintem profitábilis is.
hát ez az én "donk" gondolatmenetem
ui: a változtatás jogát fenntartom! 3órát aludtam :)
Gondolatmenet, elemzés:
Ugye itt CO emelés és BU 3bet után SB -n ülünk 77 -el a kézben. Középső szakaszban járunk, turbo játék.
Regulár ellenfelek, tisztában vannak a pozíciós játékkal.
Én a rangeket így állítottam fel:
CO open range: 22+; A3o+; A2s+; KJ+; K9s+; QJs+
Ez egy 23% -os emelő range, szerintem ésszerű CO -ból ebben a szakaszban, ilyen struktúránál. (Talán kicsit feszesnek is gondolom?)
Megadó rangre 3% -ot állítottam be, JJ+ AKs+ úgy gondolom ez is ésszerű, talán a JJ -t ki lehetne venni, lehet, hogy az egy cseppet laza ilyen állásnál, de QQ+ AKs+ mindenképpen jó.
Nézzük BU:
Szerintem egy CO emelésre BU, ha lopást feltételez, (a pozíciós helyzetből adódóan joggal) a következő lapokkal lopna(próbálna) vissza:
10.5% -os range, tehát:
55+; A8s+; AT+; KQs+
Call% itt is úgy gondolom 3% körüli, tehát JJ+ AK+
A pozícióból adódóan nyilvánvalóan az emelő range tág.
A call range nagyon szűk, mivel rólunk feszes kép alakult már ki a korábbiakban. Így az imageünket kihasználva, ilyen megadó rangek mellett a következő range -el lehet(ne) profitábilis a push:
50%: kisit hosszú lenne leírni, mivel laza, a lapok legjobb 50% -a, tehát minden pár, minden A -s lap, minden K lap, magas egyszínű lapok, kapcsolód lapok, egyszínű kombináció, stb. benne lehet az openpush skálánkban.
Itt nagyon sokat számít az is, hogy egy ellenfél ül már csak mögöttünk, aki történetesen a nagyvak, raise/reraise(3Bet)/4bet openpush után a megadó range az tulajdonképpen QQ+ ami nincsen 2%, ez is lazít a rangeünkön.
Én ennyire nem lennék laza, és a kisebb egyszínű kombinációkat kivenném, de a lényeg jól látszik: a rólunk kialakult feszes kép miatt, a szűk megadó skálákból adódóan 77 SB openpush itt lehet ideális játék.
4Bet openpush esetén itt van FE, mivel mindegyik játékos előtt több, mint 20BB maradna akkor, ha eldobnák a lapjukat. Kétszer is meggondolják, hogy betolják -e a stacket ilyen állásoknál, feszes ellenfél ellen, ha csak nincsen náluk monster.
Wizardot és Stove -ot hívtam segítségül illetve előtérbe helyezve azt az infot, hogy egy ABC pokert játszó feszes, jó játékos képe alakult ki rólunk, ez itt talán a legfontosabb, hiszen emiatt olykor a kellőnél lazább skálával is pusholhatunk.
Részemről ennyi, remélem nem hibáztam nagyot :)
re
Eleve, ha 3 vakot emelünk és erre 10bb visszatolja, akkor elvétve (!) tudunk csak dobni. Egyébként, nem emelnék ennyit ezen a vakszinten.
Poker Szoftverek / Tournament Indicator | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
Valaki használja ezt? És ha igen mik a vélemények?
ránézésre egy hulladék (már bocs)
ránézésre egy hulladék (már bocs)
valaki elmondja, hogy egy korábban linkelt videóban látottat, hogy tudok bevarázsolni én is?
sng wizardba szeretném látni a játékosok statjait.
Kösszííííí!!