Milyen napszakban tolod, hogy két asztalon is 50/100 vakszintnél már csak 5en vagytok? Én is ezt a limitet látogatom a starson, de ekkora kicsapóst nem láttam mostanában.
Galambos kolléga: szabad megkérdezni, hogy milyen nicken és melyik oldalon űzöd az ipart?
ti szoktatok 70-30-at nyerni a starson?
ti szoktatok 70-30-at nyerni a starson?
Próbáljuk meg értelmezni a topik címét.
bakyka handjei: aqs & 88 pre isoshove jó. aa: flopon emelj többet, 200-240ig amúgy cooler, azzal nem lehet mit csinálni ha kisebb pp setet floppol, főleg ilyen száraz boardon. a helyes játék az ha turnre bekerül annyi pénz, hogy mind1 mi jön le, nem tudsz már foldolni.
szeretném, ha véleményt mondanátok még az alábbi pár handről is:
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$1.29+$0.21
Stacks:
CO (1,480)
BTN (3,000)
Hero (SB) (1,213)
BB (7,807)
Blinds: 75/150
Pre-Flop: (225, 4 players) Hero is SB :kc: :qd:
CO calls 150, BTN raises to 750, 675 to Hero (1138)?
eldobható ez 8 nagyvakból? az ellen 20/10 73 hand alapján.
PokerStars
7 Players
$1.29+$0.21
Stacks:
Hero (UTG) (1,425)
UTG+1 (2,468)
MP (567)
CO (3,200)
BTN (1,615)
SB (1,435)
BB (2,790)
Blinds: 25/50
Pre-Flop: (75, 7 players) Hero is UTG :qc: :qh:
Hero raises to 150, UTG+1 raises to 250, 5 folds, 100 to Hero (1275)?
now what? az ellen 33/17 20%-os 3-bettel.
volt ma még egy hasonló szitu (ha jól emlékszem még az első vakszinten, szóval még deepebb volt a játék), amikor AK-val emeltem középről, majd kaptam rá egy minraiset. ti ezt hogy játszanátok? (nyilván sok függ az ellenféltől is, de ha pl. nincs róla semmi info)
PokerStars
4 Players
$1.29+$0.21
Stacks:
CO (6,028)
Hero (BTN) (1,360)
SB (785)
BB (5,327)
Blinds: 75/150
Pre-Flop: (225, 4 players) Hero is BTN :ah: :kc:
CO raises to 600, 600 to Hero (1360)?
ez ugye standard all-in? ellen 44/11 68 hand alapján
PokerStars
6 Players
$1.29+$0.21
Stacks:
UTG (1,325)
UTG+1 (5,100)
CO (1,210)
BTN (3,545)
SB (1,060)
Hero (BB) (1,260)
Blinds: 50/100
Pre-Flop: (150, 6 players) Hero is BB :ah: :9d:
4 folds, SB calls 50, Hero goes all-in 1,260, SB goes all-in 960
Flop: :2c: :td: :5s: (2,320, 2 players, 2 all-in)
Turn: :kc: (2,320, 2 players, 2 all-in)
River: :9h: (2,320, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: 2,320
SB shows a pair of Tens
:qs: :th:
Hero shows a pair of Nines
:ah: :9d:
SB wins 2,120 (net +1,060)
Hero collects 200 (net -1,060)
ez ugye jó volt így? a barátom 50/5-öt játszott 42 hand alapján.
lenne még több kérdéses handem is, de egyelőre csak ezeket posztoltam.
még annyit, hogy az 1.50-es limitre milyenek az ideális statok (vpip/preflopraise stb.)? ja, és reálisan nagyobb mintán milyen roi hozható?
köszönöm a válaszokat!
Szia
Az első leosztásban én nem tudnám dobni, leginkább azért mert nagyon szűken tudunk pusholni a BB-re, talán akkor dobnám ha a BB nit.
A második leosztásban én allin mennék, ha ismeretlen játékos akkor szinte biztosan nem reg, random ellenfél bármivel csinálhatja ezt, de legalábbis egy olyan rangel ami ellen minimum flippet hozunk.
A harmadik leosztásnál én dobnék, egyrészt megvan az esély, hogy most callol az SB és kiesik, ha mégsem akkor viszont az elkövetkező leosztásokban mindig könnyen tudsz pusholni SB-re, amíg ő nem tud lazán pusholni BB-re így az esetek többségében ő kerül kényszer allinba. Ha dobsz akkor még mindig marad 9bb-d amivel bőven van FE-d. Ebben a leosztásban szerintem nagyon lényegesek az ellenfelek statjai.
A negyedik leosztás én is így játszanám.
Statokat nem tudok, mivel én 5 maxot játszom.
Szerintem 14% fee mellett az 5% roi már jónak mondható.
Szerintem ilyen magas fee mellett egyáltalán nem érdemes játszani, mert magát a fee -t is nehéz legyőzni. Inkább próbáld meg más siteon vagy eggyel magasabb limiten, ahol csak 10% a fee.
Ideális statok igazából nincsenek. Ne legyél szélsőséges, sem túl feszes, sem túl laza.
Első handnél (KQo) én el bírnám engedni, mivel a limp és utána a raise nagyon beszűkíti a push skálát. Inkább a következő leosztásban mennék allin, mert akkor IP vagy, akár rosszabb lappal is jobb szitu adódhat. First in jó push lenne de így nem biztos.
Második hand (QQ): én itt a 33/14 ellen 4bet AI mennék, egyrészt a 3bet is nevetséges, amit művel, másodszor ilyen ellenfelek sűrűn fognak rosszabbal is megadni preflop. Call semmiképpen nem jöhet szóba, nehogy leesen neki valami ami elrontja a lapodat. QQ -val hiába ilyen deep stack, ilyenkor jó játék bent látni az összes zsetont.
AK: 44/11 ellen én AI mennék, mert a stack pont ideális hozzá, a lap nagyon jó, sokszor fog megadni rosszabb lappal. Az szerintem túl passzív játék, hogy arra várj, majd a másik sorti kiesik. Neked is alig van zsetonod, és semmi nem garantálja, hogy a következő körben nem dupláz fel, utána pedig rajtad lesz a nagyobb nyomás. AA - KK -n kívül kb. midennel minimum flipelsz, de ha szerencséd van akár dominálod is a lapját.
A9o: szerintem jó a first in push, de azért akinél ilyen alacsony a PFR magas VPIP mellett, azzal vigyázni kell, mert szerintem sűrűn limp/callolhat vagy becsapdázhat valamivel egy limp után. Itt azért jó lenne tudni toltad -e már rá limp után ezelőtt, stb. stb. Limp/call statok, ilyesmiket megnéznék jobban. Lehet, hogy csak erre várt. Persze borzasztó a callja, de ha előtte ezt mar megcsinaltad vele, akkor akar tiltbol is megadhat.
Igazan jo minta egyik játékosról sincs, de azért ennyi handnel mar meg lehet állapítani ki a Fish es ki nem.
PS 1,5 normál SnG kisvakban ülök AKo lapokkal. Vakszint 15/30. Stack 1500
MPben ülő játékos 530 zseton AI
CO 1620 zsetonnal RézAI
Kisvak ??
MPről semmi infó, COról cca 20 leosztás után halat feltételezek. Dobnátok, vagy megadnátok?