Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG tanuló topic

Galambos Tarzan
Válasz overEV kommentjére
2011. jún. 13. 12:53

köszi a megerősítést, mert kezdtem attól tartani, hogy túl nit vagyok :)

ipoker struktúra:

1. 10/20
2. 20/40
3. 30/60
4. 50/100
5. 75/150
6. 100/200
7. 150/30
8. 200/400
9. 300/600
10. 400/800

9 perces szintek...

Ez a 3. ipoker terem ahol játszok, de túl sok jót nem tudok mondani egyikről sem, kivéve talán a jó bónuszt (most kb. 80%-os RBvel dolgozok)
Kifizetésekkel eddig mindig problémáim voltak, a struktúra túl gyors és 6+ asztalnál már teljesen kezd megőrülni a HM.
Ez előtt ongame-en játszottam, nekem az sokkal szimpatikusabb.

Koszi! Akkor mar biztos, hogy nem fogok Ipoker terembe depozni. Én is Ongamen játszom, csak lejárt a bonuszom, és így nem buli. De akkor lehet, hogy ujra Ongames terembe költözöm :) En is játszottam Ipokeren régebben, és ez a struktúra tényleg nem jo,ráadásul akkor meg 7 perces szintek voltak. A kifizetessel nekem is gondjaim voltak pl.a Chilipokeren több, mint 10 napot kellett várnom nevetséges 250$ -a.

Kezdő SNG játékosoknak semmiképpen nem ajánlanám az ipoker halozatot'

Galambos Tarzan
Válasz vili kommentjére
2011. jún. 13. 13:01

"Pohotun: mefigyelésem szerintem ezen a téten ő a legnagyobb nyerő reg. Nem trükközik sokat, játsza a lapját.
satjai: 12/9 3bet:6%"

Pohotun,sharkscope szerint,2300 game,-7%roi ,-811 dodó,nem értelek

Végülis mindegy, attól függetlenül, hogy reg vagy sem, ez itt nem jo szitu a dobason kívül semmire.

straubbazsi
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. jún. 13. 20:46

4bet pushoz kevés lesz a JJ itt. Megadas nem jöhet szoba, mert ekkora potnal ez valszeg allines parti lesz a flop után. Plusz utánad van az egész asztal. ABC pokert játszó reg emelt előrol. Ez fold. Nem tettem be a handet Wizzbe, de itt tényleg QQ+ lehet a push range.

3betelünk, és nálam lazán bemegy a JJ.

Könnyedén izolálhat, 99+, AJs+, AQo+ (+/- pár százalék) skálával, bőven jók leszünk a halott pénzekkel. Véleményem szerint FE-nk is van a 3bettel. Plusz az AA valószínűségét itt is csökkenteném a szokatlanul nagy emelés miatt.

Inkább TT+, AK ez, mint QQ+, de a fix skálám JJ+ AKs-nél sosem lesz feszesebb.

Van
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. jún. 13. 21:10

Lenne néhány kérdésem a szakértőkhöz.
-A HM-ben ha bejelölök játék közben egy HH-t (a szöveges részen kipipálom) azt hol tudom visszanézni
-Melyik a legjobb terem a turbo 6max sngk-re
-Mekkora roi érhető el (nyilván termenként változó(11$-22$))
-Sng wizardban mit mutat a 3-4 grafikon lehetőség
-Mi a véleményetek Collin könyvéről és a Kill Everyone című könyvről
-Hogyan vélekedtek a boubble faktorról,használjátok,fontosnak tartjátok, számoltok vele
-Hogy néz ki mikor sng-t elemeztek? Végigmentek az összes handen és a kérdéses handeket berakjátok wizardba? Stovba számoljátok a resteleket? stb vagy csak a bejelölt handaket elemzitek?
-Mi a véleményetek az egyik konkurens oldal 6max sng-s videosorazatárol
-Milyen sng-s videókat lehet találni egyéb oldalakon
-Ha az akadémiárol regeltem, a pokerstrate**n nem tudok már pontokat szerezni abban a teremben amelyiknek a regisztációját innen csináltam

Előre is köszönöm a válaszokat

Galambos Tarzan
2011. jún. 13. 23:04

Könnyedén izolálhat, 99+, AJs+, AQo+ (+/- pár százalék) skálával, bőven jók leszünk a halott pénzekkel. Véleményem szerint FE-nk is van a 3bettel. Plusz az AA valószínűségét itt is csökkenteném a szokatlanul nagy emelés miatt.

Igaz, ez itt 3bet (reraise,nem 4bet), de 360 -as emelés után nem lenne kézenfekvő AI menni 1400 zsetonbol? Vagy Te is így gondoltad? 3bet/AI? Gondolom a min. 3bet nem jatszik.

trixilw
2011. jún. 13. 23:21

Ez érdekes. Alapesetben én ezt a jj-t az ak-val egyetemben az aljának gondoltam volna. Aztán jön gt meg sngland és szerintük insta fold. Most meg jön bazsi és azt mondja lazán benne van és ezek szerint a fe miatt más is. Na mostmár tényleg kiváncsi vagyok hogy ki merre szűkitene vagy tágítana és miért.

overEV
Válasz Van kommentjére
2011. jún. 13. 23:33

Lenne néhány kérdésem a szakértőkhöz.
-A HM-ben ha bejelölök játék közben egy HH-t (a szöveges részen kipipálom) azt hol tudom visszanézni
-Melyik a legjobb terem a turbo 6max sngk-re
-Mekkora roi érhető el (nyilván termenként változó(11$-22$))
-Sng wizardban mit mutat a 3-4 grafikon lehetőség
-Mi a véleményetek Collin könyvéről és a Kill Everyone című könyvről
-Hogyan vélekedtek a boubble faktorról,használjátok,fontosnak tartjátok, számoltok vele
-Hogy néz ki mikor sng-t elemeztek? Végigmentek az összes handen és a kérdéses handeket berakjátok wizardba? Stovba számoljátok a resteleket? stb vagy csak a bejelölt handaket elemzitek?
-Mi a véleményetek az egyik konkurens oldal 6max sng-s videosorazatárol
-Milyen sng-s videókat lehet találni egyéb oldalakon
-Ha az akadémiárol regeltem, a pokerstrate**n nem tudok már pontokat szerezni abban a teremben amelyiknek a regisztációját innen csináltam

Előre is köszönöm a válaszokat

nem vagyok nagy szakértő, de azért megpróbálok segíteni :)

HM-ben baloldalt Hands, itt felül az a pöttyöt az ALL-ra teszed és kipipálod az only show marked hands részt. Refresh, és már látod is őket.

Hogy számodra melyik a legjobb terem azt szerintem elég nehéz így megmondani. 6maxot egyáltalán nem játszok, de szerintem a PS vagy FTP nem lehet rossz választás. Viszont, ha szereted a bónuszvadászatot, és nem zavar, ha gyorsabb vak struktúra egy gyengébb szoftverrel párosul, akkor mindenképp valami kisebb termet ajánlanék, elég durva bónuszokat lehet találni... ha kell ebben segíteni, dobj egy mail vagy msn címet és segítek.

Wizardos grafokat már elég jól leírták ebben a topicban, (vagy az sng közösség topicban?), keresgessél kicsit, biztos megtalálod.

Én mikor elemzek, csak a játék közben megjelölt leosztásokat nézem át. Azokat mind beteszem wizardba, ha valami még így sem tiszta, akkor tőlem okosabb emberekhez fordulok :)

A többiben sajnos nem tudok segíteni.
A könyvekről én is szívesen hallanék véleményt, mind kettő megvan, de még egyiknek se kezdtem neki :S

Galambos Tarzan
Válasz trixilw kommentjére
2011. jún. 14. 0:00

Ez érdekes. Alapesetben én ezt a jj-t az ak-val egyetemben az aljának gondoltam volna. Aztán jön gt meg sngland és szerintük insta fold. Most meg jön bazsi és azt mondja lazán benne van és ezek szerint a fe miatt más is. Na mostmár tényleg kiváncsi vagyok hogy ki merre szűkitene vagy tágítana és miért.

En azért tennem QQ+ -ra,mert előttünk mar ketten beszálltak, majd egy emelés, és ha itt megadunk, vagy pedig allin megyünk akkor meg 9en beszélhetnek mögöttünk. Ha közülük valaki szinten megad vagy allin megy, akkor kevés a valószínűsége, hogy elől leszünk. Meg van több, mint 20BB stack, ilyenkor meg bírnek dobni. AKs -en meg gondolkoznek, de offsuitedet eldobnam abból is.

Bocs az ékezetek miatt, IPhone..

Johnny Diablo
2011. jún. 14. 0:16

- submitted 06-13-2011 - 17:02 pm - Poker Hand Replays
a játék 3,50$ fr norm sng a starson.
vilumisiek rendszeresen lopkodott co és btn-ből min betekkel.
a leosztáskor csak annyi infóm volt róla, hogy ~9-12 asztalon tolja és gondolkodóbb egyed. stat csak 112 hand van róla.
6 fős statjai 27/25/ 2,4 3bet/ steel co 45%/ steel btn 70%/ f to resteel 100%/ f to 3bet 67%
a ss ellen simán játszom co meg ebben a szituban elég szűken adhat meg ekkora pusht és az infók is a foldját erősítették bennem.

1, mondható ez a move itt standardnak?
2, utólag azt írta a chatbe AQo-t foldolt. a helyében mindenki foldolná az AQ-t?
3, mi az a range amit nem dobnátok az ő helyében, ebben a szituban?

jah elfelejtettem mondani. betettem a handet wiz-ba stb.. szóval látom a hogy erősen szeretné ha én ezt itt most dobnám. más ellenfél ellen nem toltam volna vissza, de szerintem elég az infó, hogy ez itt biztosan profitábilis legyen. vélemény?

straubbazsi
2011. jún. 14. 0:29

En azért tennem QQ+ -ra,mert előttünk mar ketten beszálltak, majd egy emelés, és ha itt megadunk, vagy pedig allin megyünk akkor meg 9en beszélhetnek mögöttünk. Ha közülük valaki szinten megad vagy allin megy, akkor kevés a valószínűsége, hogy elől leszünk. Meg van több, mint 20BB stack, ilyenkor meg bírnek dobni. AKs -en meg gondolkoznek, de offsuitedet eldobnam abból is.

Bocs az ékezetek miatt, IPhone..

(Persze, 3bet push.)

A két limp 99%ban halott pénz, és a maradék elenyésző eset egy részében is képesek lesznek rosszabb lapot mutatni (pl közepes párokat).

Az izoláló skáláról írtunk (utólag kiderült, hogy gyenge játékos, lehet az lazább is), ezen kívül négyen ülnek mögöttünk. Annak, hogy vkihez beszorult egy magas pár, annyira kicsi az esélye, hogy a skálánkon nem fog változtani, maximum egy-egy lap profitján pár tizedet.

Trixi (vagy más), tudunk FEvel számolni? Tehát, ha kihagyjuk a wizardot a buliból, tudjuk, hogy mekkora oddsra van szükségünk $EV szerint, bele tudjuk ebbe kalkulálni a megtippelt FEt? Tartom a véleményemet, de biztosan ki lehet számolni a pontos skálát.

Élő ügyfélszolgálat