Azért írtam, hogy a teljes asztal mögöttünk van, mert ugye ha mi emelünk (legyen 3bet push), akkor új licitkör kezdődik, amiben az előttünk beszállt 3 játékos szintén érdekelt.
Így utólag azért kíváncsi lennék az izoláló lapjaira :)
KK volt nála.
Én nem mertem vissza tolni rá, ő az egyedüli játékos akitől tartottam, bár mint utólag kiderült alaptalanul. Mindenesetre én sokkal feszesebb range-re tettem őt, de így végig gondolva SC és HM statokat végignézve tényleg simán lehet nála 99+ AJ+.
Végül az egyik limpelő A7o val rátolta :)
köszönöm a véleményt. ettől érdekes ez a játék, mindenki máshogy látja. wizarban miután kivettem pár handet és megnéztem mi a call range a co nak, ha csak simán resteelelek az igen szűk. ha tudja mi a helyzet akkor elég széles lehet amit visszarakhatunk itt neki.
btn ellen pedig még mindig elöl vagyok wizard szerint is. ebben az osztásban nem tudom ezt eldobni. ha nem ő a co akkor biztosan, de ellene ez képtelenség, hogy megtegyem.
a csávó 62/55-öt játszik ~700 hand alatt.
ez wtf??
a csávó 62/55-öt játszik ~700 hand alatt.
ez wtf??
Biztos nem nézted el? Nekem ez lehetetlennek tűnik
Hát ez tényleg érdekes. Az egyenletesen emelkedő rész a graffon 6k 3$ FR Knockout (3,3k proff), a többi összevissza. Lehet, h többen használják az akkot vagy nemtom, a 10k upswing mikron is elég nonszensz.
Hát ez tényleg érdekes. Az egyenletesen emelkedő rész a graffon 6k 3$ FR Knockout (3,3k proff), a többi összevissza. Lehet, h többen használják az akkot vagy nemtom, a 10k upswing mikron is elég nonszensz.
weaktight | Hand | JAs - No Limit Holdem Tournament
Jó az izolálás, vagy a foldot jobban preferáljátok?
Callra semmiképp nem gondoltam a lehetséges squeeze miatt
Sziasztok, kíváncsi vagyok, hogy mit javasoltok ebben a szituációban:
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Statok: (90 hand) 22/14, fold to 3bet 0