Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG tanuló topic

overEV
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. jún. 14. 16:30

Azért írtam, hogy a teljes asztal mögöttünk van, mert ugye ha mi emelünk (legyen 3bet push), akkor új licitkör kezdődik, amiben az előttünk beszállt 3 játékos szintén érdekelt.

Így utólag azért kíváncsi lennék az izoláló lapjaira :)

KK volt nála.

Én nem mertem vissza tolni rá, ő az egyedüli játékos akitől tartottam, bár mint utólag kiderült alaptalanul. Mindenesetre én sokkal feszesebb range-re tettem őt, de így végig gondolva SC és HM statokat végignézve tényleg simán lehet nála 99+ AJ+.

Végül az egyik limpelő A7o val rátolta :)

Galambos Tarzan
Válasz overEV kommentjére
2011. jún. 14. 17:03

KK volt nála.

Én nem mertem vissza tolni rá, ő az egyedüli játékos akitől tartottam, bár mint utólag kiderült alaptalanul. Mindenesetre én sokkal feszesebb range-re tettem őt, de így végig gondolva SC és HM statokat végignézve tényleg simán lehet nála 99+ AJ+.

Végül az egyik limpelő A7o val rátolta :)

Akkor jó dobás volt :) Nyertél egy jó readet, lehet noteolni, hogy két limper után akár 6BB -t is emel KK -val előről, plusz a zsetonjaid is megmaradtak.

Galambos Tarzan
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. jún. 14. 17:12

köszönöm a véleményt. ettől érdekes ez a játék, mindenki máshogy látja. wizarban miután kivettem pár handet és megnéztem mi a call range a co nak, ha csak simán resteelelek az igen szűk. ha tudja mi a helyzet akkor elég széles lehet amit visszarakhatunk itt neki.
btn ellen pedig még mindig elöl vagyok wizard szerint is. ebben az osztásban nem tudom ezt eldobni. ha nem ő a co akkor biztosan, de ellene ez képtelenség, hogy megtegyem.

Szívesen, érdekes szitu. De továbbra is tartom a véleményemet, ha én ülnék ott A9o -val ugyaneilyen szituban, akkor fold. Szerintem hosszútávon nagyobb hasznot termel itt egy fold (a megőrzött, vagyis nem kockáztatott zsetonok miatt), mint egy push. Ha csak szimplán felteszem magamnak ezt a kérdést, hogy megér-e nekem bekockáztatni bubbleben akár 20BB stacket A9o -el? - Mindenféle variálás nélkül akkor is el tudom dönteni egy 1mp alatt, hogy ez dobás.

Johnny Diablo
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. jún. 14. 20:29

a csávó 62/55-öt játszik ~700 hand alatt.
ez wtf??

FeketeS
2011. jún. 14. 20:44

a csávó 62/55-öt játszik ~700 hand alatt.
ez wtf??

Biztos nem nézted el? Nekem ez lehetetlennek tűnik

Johnny Diablo
Válasz FeketeS kommentjére
2011. jún. 14. 20:54

Biztos nem nézted el? Nekem ez lehetetlennek tűnik

nem! rákerestem többször is meg néztem utána más asztalokon miket játszik. az arc kajak maniac 22% 3betje van és 100% btn steelje 3% 4bettel.
láttam tőle nagyon szar callt azért nem értem h ez most mi.
pl.: BB-ből A8s el betel utg limperre, majd callolja a 30bb-s limp-raise all in-jét utg-nek.
ilyeneket notoltam róla. ezt én nem akarom elhinni, 4 asztalon volt mellettem abból két 1 és egy 2 helyet hozott.

straubbazsi
2011. jún. 14. 23:57

Hát ez tényleg érdekes. Az egyenletesen emelkedő rész a graffon 6k 3$ FR Knockout (3,3k proff), a többi összevissza. Lehet, h többen használják az akkot vagy nemtom, a 10k upswing mikron is elég nonszensz.

FeketeS
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. jún. 15. 1:55

Hát ez tényleg érdekes. Az egyenletesen emelkedő rész a graffon 6k 3$ FR Knockout (3,3k proff), a többi összevissza. Lehet, h többen használják az akkot vagy nemtom, a 10k upswing mikron is elég nonszensz.

Vagy lehet, hogy éppen részeg volt.

QQ-Gigolo-7
Válasz FeketeS kommentjére
2011. jún. 15. 14:36

weaktight | Hand | JAs - No Limit Holdem Tournament

Jó az izolálás, vagy a foldot jobban preferáljátok?
Callra semmiképp nem gondoltam a lehetséges squeeze miatt

2tiWinner
Válasz QQ-Gigolo-7 kommentjére
2011. jún. 15. 15:41

Sziasztok, kíváncsi vagyok, hogy mit javasoltok ebben a szituációban:

weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament

Statok: (90 hand) 22/14, fold to 3bet 0

Élő ügyfélszolgálat