az előbb írtad le :)
Szia kormost!
Nehéz értelmezni a leírt szituációkat, de valószínűleg rosszul használod a programot, plusz nem is tudod, hogy mit és mi alapján számol ki.
Először, Trainer 50-30-20 kifizetési struktúrájú SNGken, legfeljebb 15 nagyvak effektív használható.
Ez a 52000 meg 13000 meg utg3 meg.. akármi nem tudom micsoda.
Javaslom kezdő SNGés anyagok felkutatását. Szívesen segítünk, de ennek így se füle, se farka.
Szia kormost!
Nehéz értelmezni a leírt szituációkat, de valószínűleg rosszul használod a programot, plusz nem is tudod, hogy mit és mi alapján számol ki.
Először, Trainer 50-30-20 kifizetési struktúrájú SNGken, legfeljebb 15 nagyvak effektív használható.
Ez a 52000 meg 13000 meg utg3 meg.. akármi nem tudom micsoda.
Javaslom kezdő SNGés anyagok felkutatását. Szívesen segítünk, de ennek így se füle, se farka.
de nem értem, hogy mitől lesz eredményes az ,hogy 45 alkalommal kiesek és csak 55 alkalommal maradok versenyben
Ezt mi alapján következtetted ki?
Láttam hogy írtatok olyat hogy pot odds alapján 45% de az icm szerinti vagy dollár szerinti odds 55%. Értem nyilván hogy több de ezt hogy számoljátok ki?
Ezt mi alapján következtetted ki?
Bocs, de nem volt egyértelmű ez egy heads up szitu. Ha nincs openlimp, és min 3BB-t hívunk, akkor akár AI is mehetünk. Ebből nekem az jön le, hogy 45-ször kiesünk, de tovább gondolva. 55-ször duplázunk most tételezzük fel, hogy megint K7o kapunk. Ekkor 30-szor duplázunk 25-ször kiesünk. Továbbá ha feltételezzük, hogy mind a 30 alkalommal mi érünk a célba, akkor szerintem ez -EV anyagilag. CG-ben persze +EV, de bármilyen torna végén -EV. Szerintem, de ha tévedek akkor javíts ki. Alapból arra voltam kíváncsi, hogy az ICM TRN segíthet e javítani a játékomon. Azt hiszem leírtad az első hozzászólásodban, hogy nem nagyon. De azért kösz!
értem amit írsz, de akkor itt nem érvényes, hogy
pokerstove szerint: K7o vs RND 55/45 az esély gondolom az AI range az 55% az ICM-ben is ezt jelenti.
értem amit írsz, de akkor itt nem érvényes, hogy
pokerstove szerint: K7o vs RND 55/45 az esély gondolom az AI range az 55% az ICM-ben is ezt jelenti.
De miért lenne random a skála?