SNG Wiz néhány gombnyomásra megadja a választ, hogy a leglazább emelő esetén is JJ+ a megadó tartomány. Biztos volt a sessionben ennél izgalmasabb hand!
Egyébként többször láttam előlröl 15-20 bb-t KK+ egyben berakni, ez is egyfajta csapdázás. Ki nem zárnám a range-éből.
Nincs sng wizardom, de szeretném kicsit elemezni a push or fold szakaszbeli játékom.
Ha ezzel számolok az majdnem egyenlő az sng wizzel?
Mert ha igen akkor jópár partit átnéznék vele hiába telne sok időmbe.
köszi a segítséget! :)
- submitted 06-30-2011 - 18:05 pm - Poker Hand Replays
még mindig stars és az eddigi limit.
arc 22/8-at játszott 67 hand alatt és még nem emelt elölről egyszer sem.
beküldős tönkremenős?
ugye nem?!
- submitted 06-30-2011 - 18:05 pm - Poker Hand Replays
még mindig stars és az eddigi limit.
arc 22/8-at játszott 67 hand alatt és még nem emelt elölről egyszer sem.
beküldős tönkremenős?
ugye nem?!
ICM Trainer kell Neked. Google >> ICM Trainer >>> Letöltés >>> beteszed a handeket, és átnézed őket. Nagyon hasonlít az SNG Wizardhoz, nem annyira porfi, de ingyenes.
Én is dobnék itt, leginkább közepes, magas párra tenném,ászos handekből max AJ+ -t tudnék elképzelni nála.
Köszi a választ a nem teljesen feltett kérdésemre, most akartam egészíteni, tegnap éjfél után kicsivel alvás előtt kérdeztem és már félig aludtam szerintem :D
Nincs sng wizardom, de szeretném kicsit elemezni a push or fold szakaszbeli játékom.
Ha ezzel számolok az majdnem egyenlő az sng wizzel?
HoldemResources.net: ICM Nash Calculator
Mert ha igen akkor jópár partit átnéznék vele hiába telne sok időmbe.
köszi a segítséget! :)
ui: még1x sry a bénázásért
Ezzel a Nash rangeket tudod megnézni. Amire Te konkrétan kíváncsi vagy, az az ICM. Erre való az ICM trainer, azt szedd le, nem kell webes felületen számolgatni. Hidd el jó lesz :) Amit ajánlok, ugyanazon az elven számol, mint a Wizard, csak más a felület.
értem! azért kérdem, akkor nem ezt fogom használni, hanem amit ajánlottál. köszi :)
Sziasztok!
Tegnap Bazsival edzés közben egy 11$ -os FR normál SNG -t elemztünk, amit én játszottam. Kissebb "vita" alakult ki az alábbi handről, kíváncsi lennék, hogyan játszanátok tovább:
$100/$200 Ante $20 No Limit Holdem
OnGame
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
CO bouklis ($3,410)
BTN shanekicsi ($3,230)
SB GalambosTarzan ($4,280)
BB coyotejugon ($4,080)
Pre-Flop: ($380, 4 players) GalambosTarzan is SB :ac: :4h:
2 folds, GalambosTarzan raises to $450, coyotejugon calls $250
Flop: :7h: :ah: :8d: ($980, 2 players)
GalambosTarzan bets $550, coyotejugon raises to $1,200, $650 to GalambosTarzan ($3280)?
???
A BB -n ülő játékos az utóbbi 166 handben 16/12 -es statokkal játszott, postflop kevés info van róla, de flop AF 32%. Semmi kirívóan jó vagy rossz moveot nem csinált, tulajdonképpen passzív volt végig, egy - két rossz AI callt leszámítva. Eddig BB -ről nem callozgatott. Elég sokat loptam és eléggé aktív voltam az asztalnál.