Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Tyler Sit&Go challenge

Sobi
Válasz mikee1978 kommentjére
2010. nov. 2. 10:06

Én is 13bb-től push/fold-ok :)

Ez ok, de nem mindegy, hogy milyen stackre, milyen lap tartománnyal,milyen játékosra, szerintem nagyon nem mindegy, egyik szempontot sem szabad figyelmen kívül hagyni.....

tylerhungary
Válasz mikee1978 kommentjére
2010. nov. 2. 10:13

írtam hogy 13bb alatt minden megy befele,vszinüleg ekkor már 3-an,max 4-en vagyunk az asztalnál,igy sztem sb-röl/CO/BTN jó betolni minden pár-al,broadway lapok,premium lapok...

nyilván egy nagyon lazán calloló hatalmas stack ellen pl nem feltétlen tolom,de mondjuk egy feszes kis stack ellen meg lazább range-el is akár...

illetve regekre,jó játékosokra is lazábban tolom mert bubble-ban rajuk kell helyezni a nyomást...

ps-röl és sng wizard-ról kérdezném hogy nem tiltanak le ha használom?

u.i: tv session barmikor mehet (skypeon ugyis megtaláljuk egymást)

és a cikk: Póker stratégia / Sit & Go stratégia / Hogyan válhatunk nyerő SnG játékossá | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Bobbysolo
Válasz tylerhungary kommentjére
2010. nov. 2. 10:19

ps-röl és sng wizard-ról kérdezném hogy nem tiltanak le ha használom?

wizard tud olyat, hogy beolvassa a HH-t, és megmondja, hogy mi volt a jó push, meg melyik rossz. nyilván erre gondolt, aki írta. és természetesen session után zajlik ez, nem közben, ha közben használod, akkor f@szkorbács... :)

tylerhungary
Válasz Bobbysolo kommentjére
2010. nov. 2. 10:25

wizard tud olyat, hogy beolvassa a HH-t, és megmondja, hogy mi volt a jó push, meg melyik rossz. nyilván erre gondolt, aki írta. és természetesen session után zajlik ez, nem közben, ha közben használod, akkor f@szkorbács... :)

na ez a para mert 1x mar kaptam warn-t icm trainer miatt mert véletlen úgy nyitottam meg hogy ment a kliens...

csiko13
2010. nov. 2. 10:48

Megnéztem a posztolt handeket, de ezek szerintem inkább a "Kéri Károly teória" igazolásainak tűnnek nekem, mint valódi problémának. Nem igazán mozgok otthonosan 6-max témában, de valószínűsítem, hogy a gyorsabb játék és a tágabb rangek miatt egy rossz széria kb. így nézhet ki. A sokasztalos játék és a sikertelenségből fakadó frusztráció exponenciálisan növeli hibák számát. Szerintem csökkenteni kellene az asztalszámot és egy kicsit több időt tölteni a handelemzéssel és az SNG wizarddal.
Jobb szelet!

tylerhungary
Válasz csiko13 kommentjére
2010. nov. 2. 10:54

ja,elhatároztam hogy ma este max 6 asztalon fogok játszani még ha unalmas is,de be lesz kapcsolva holdem manager,meg sztem vhogy lejelszavasítom az sng wizard megnyitasat hogy még véletlen se jusson eszembe megnyitni amikor megy a ps kliens...

tylerhungary
2010. nov. 2. 11:03

nézem vissza a tegnapi handeket:

1,az ellenfél überlaza,elötte 57o-val és hasonlokkal láttam allin callolni,19bb-vel így utolag se jó a push,föleg h még ott az SB is 20bb-vel
[pokerhandreplays]2579859[/pokerhandreplays]

2,ezt nem bonyolítottam túl,máshogy nem is lehet
[pokerhandreplays]2579860[/pokerhandreplays]

3,ezt nagyon le akartam callolni,de 2 ember ellen már neccesebb mint 1...
[pokerhandreplays]2579862[/pokerhandreplays]

tylerhungary
2010. nov. 2. 11:11

sőt most nagyon gondolkodóban vagyok,lehet hogy amíg csak a játékom finomítására szánom az időt ezért profitorientáltságot kizárva lejjebb lépek 1-el 3-as tétre (azért lol hogy az elsö hozzászolásomhoz képest nem hogy felfele hanem lefele lépek) de a fő cél a minél TISZTÁBB és JOBB játék...

(persze mondjuk éjjeli sessionben nem fogok gondolkozni h beüljek-e 6os-ra retardáltak közé,de a délutáni,kora esti session-t lejjebb fogom tolni)

meg elkezdem összeszedni a gondolatokat és alapkoncepciókat a 6amax sng alapjairól...(ha megvan a mai akkor be is írom ide)

Bobbysolo
2010. nov. 2. 11:43

na, év végére eljutsz a 10 centes 990 fős mtt-re, arról kérünk vidit majd! :D

tylerhungary
Válasz Bobbysolo kommentjére
2010. nov. 2. 11:50

na, év végére eljutsz a 10 centes 990 fős mtt-re, arról kérünk vidit majd! :D

most teljesen mind1 hogy milyen téten játszok ha az a cél hogy újragondoljam és tisztázzam a játékom...nem hiszem hogy baj ha beiktatok 3$-on is sessionoket is napközben vagy kora este

(amugy meg beveheted a végét... :Ð ;-))

Élő ügyfélszolgálat