Póker Fórum Archívum > Sit&Go > --UJRATOLTVE-- HeadsUp Push/Fold Nash Equilibrium

mrj
Válasz MADriD kommentjére
2010. júl. 25. 7:41

brutal szép ! :)

köszönjük, viszont a feltöltött verzió is ekkora. Velem van a baj?
A hozzászólásodba is fel tudod tölteni.

Szép munka a táblázat, csak ez a nullszaldós stratégia. Hátránya szerintem az hogy túl lazán callolja az allint. De persze ez egy nagyon jó kiindulási pont.

Ez mondjuk akkor a leghasznosabb ha egy olyan ellen játszol aki ellen mondjuk deep játékban nem lenne esélyed, de push-foldban nullszaldóra ki tudod hozni.

ez nem, igaz. 0EV az ellen aki a táblázat szerint játszik, +EV az ellen aki eltér, vagyis minimum 0EV.

RTT314
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 25. 8:41

Koszonom a dicsero valaszokat, orulok h mindenkinek tetszik.

köszönjük, viszont a feltöltött verzió is ekkora.

Igazad van, en voltam a hibas. Ez a franya copy paste :D

Kijavitottam.

Krono
Válasz RTT314 kommentjére
2010. júl. 25. 10:48

Ezt hogy kell értelmezni? 20BB-vel pusholjak minden magas párral buttonról? Mert ez így elég érdekes...

RTT314
Válasz Krono kommentjére
2010. júl. 25. 11:00

igen

Krono
Válasz RTT314 kommentjére
2010. júl. 25. 11:06

Hát akkor ez elég ősember stratégia. :)

mrj
Válasz Krono kommentjére
2010. júl. 25. 11:23

Hát akkor ez elég ősember stratégia. :)

igen is meg nem is.

nem, mert egy jobb játékos callolni fog olyan lapokkal, amivel visszatolná.
ha JJ, vagy QQ, akár AA-d van, és rátolod 15BB-n úgyanúgy callolni fog KTs-el mint ahogy 3bet pusholna a 2.5 nagyvakos emelésedre. Semmi nem változik

igen, mert a 20BB alatti játék az kevésbé szól a pókerről inkább arról hogy ki milyen lapokat kap abban a 10-20 leosztásban ami jön. Akármilyen jó játékos vagy 15-20bb deepen 90+ ban a szerencse fogja eldönteni hogy ki nyer.

RTT314
Válasz Krono kommentjére
2010. júl. 25. 11:26

Valoszinuleg nem a leg optimalisabb de mindenfele keppen +EV-s.
Nekem peldaul az a legnagyobb bajom a 9 max jatekokban headsup resznel hogy tul tight vagyok. Meg ha nem is 100%ban kovetem a chartot, de ez jocskan segit lazitani a jatekomon.

Krono
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 25. 11:48

igen is meg nem is.

nem, mert egy jobb játékos callolni fog olyan lapokkal, amivel visszatolná.
ha JJ, vagy QQ, akár AA-d van, és rátolod 15BB-n úgyanúgy callolni fog KTs-el mint ahogy 3bet pusholna a 2.5 nagyvakos emelésedre. Semmi nem változik

igen, mert a 20BB alatti játék az kevésbé szól a pókerről inkább arról hogy ki milyen lapokat kap abban a 10-20 leosztásban ami jön. Akármilyen jó játékos vagy 15-20bb deepen 90+ ban a szerencse fogja eldönteni hogy ki nyer.

Én értem ezt, de microlimiten nem igazán ezt a stratégiát kell követni szvsz.

Mabohai
Válasz Krono kommentjére
2010. júl. 25. 14:02

Én értem ezt, de microlimiten nem igazán ezt a stratégiát kell követni szvsz.

Ahogy RTT is írta, nem mindig ez a legoptimálisabb, az egyes ellenfelekhez lehet és kell is finomhangolni, de minden esetben +EV-s.

mrj
Válasz Mabohai kommentjére
2010. júl. 25. 14:14

Ahogy RTT is írta, nem mindig ez a legoptimálisabb, az egyes ellenfelekhez lehet és kell is finomhangolni, de minden esetben +EV-s.

így van.

Ez a táblázat a GTO-t játssza szigorúan. tehát mindenki ellen működik legalább 0 EV-vel. Azonban ha az ellenfeled eltér az optimálistól, akkor neked is sokkal nagyobb EV eltérni attól.

Élő ügyfélszolgálat