Lehetne egy blog is maestro! :) GL!
Hónap zárás
A Sharkscope vicceskedik (tegnap 946 Sng-t írt ki, letoltam még 54-et, hogy pont ezer legyen a hónapban...ma meg 938 szerepel benne), szóval nem tudom mennyire tudok pontos adatokkal szolgálni, de...
Elvileg 938 db F50 normál SnG ment le 1,5$-os téten
7% Roi-t hoztam ez alatt, és 103$ profitot
(Prolabs szerint 941 játék, 8% roi, 110,5$ profit...jó, hogy így egyetértenek:D)
Jelenleg elkezdem bevezetni a 3,5$-os sng-ket is. 14 1,5-ös mellé fellövök 3 3,5-öst. Ha nő a roll, magasabb 3,5/1,5-ös aránnyal játszok majd:)
Decemberre a terv megragadni 3,5-ön, és lehetőleg a hó végére már csak ezeket játszani. Szeretnék ledarálni min. 1200 SnG-t, ami nem sok, de rohadt lusta vagyok, meg jön a Karácsony, Szilveszter, szülinapom, szóval azért ez is kihívás lesz:D
GL
Cool, első vegyes session nem sikerült rosszul (+15$ kb) 2 3,5-ösön is ITM, ha jólláttam mindkettőn 2. hely:) hoooold
Sok sikert.Szép kis hónap lett!
Sok sikert.Szép kis hónap lett!
Most egy offolom a saját topicomat:D
Az utóbbi néhány napban nem vittem túlzásba a játékot. Decemberben eddig ~120 F50 ment le. Voltam otthon is, édesanyám szülinapját ünnepelni, szóval csak félig az én saram a kevés játék:)
Tegnap olyan szarul voltam, hogy a buszon azt hittem elájulok, vagy elhányom magam...le is szálltam 3 megállóval a tervezett előtt, hogy ne legyen valami nagyobb baj:D
Aztán tegnap szerintem estére belázasodtam, meg róka koma is bekopogtatott kétszer is...szóval eléggé gyötrődtem:-/
Ma már picit jobban vagyok, de tegnap óta gyakorlatilag nincs bennem semmi étel, szóval nem ideálisak az állapotok.
Tescoban vettem is egy rakat kétszersültet, hogy valami kaja legyen azért bennem. Meg beszereztem 1,5K-ért a Hetedik c. film dupla lemezes DVD-jét, szóval cool:D
Vettem Maté teát is, mert valamelyik blogban azt olvastam, hogy király. Eddig egyszer ittam belőle, az íze bejön, remélem a hatása is jó:)
Át akarok szokni a teára a KV/energia ital kombóról (energia italt már nem igazán fogyasztok 1 hónapja...de nem is hiányzik). Illetve tavasztól gyúrás-futás is tervben van, hogy ne legyek ennyire weaktight, meg azért az egészséges élet +EV in the long run:)
Ezt a hetet meg kéne nyomnom suli, meg poki szempontjából is.
Hétfőn 2 vizsgám lesz, illetve meg kell írnom 2-3 beadandót, szóval gogogo:-S
A hónapban pedig tervben van ~1300-1400 F50 sng lenyomása, amivel kijön egy 50$-os milestone.
A jövő hét is übergrind lesz, mert jó lenne berántani egy csinos BoP helyet a duplázós szülinapi promóció alatt.
Jelenleg inkább 3,5$-osokat tolok már, szóval a Mars divízióban szerepelnék...mondjuk nem tudom F50-en működik-e a Battle of Planets, vagy lehet-e akkora run, hogy valami pottyanjon, de ha van rá lehetőség, akkor jól jönne:D
Szombaton elvileg megyek élőzni, 12K deep FO a Fordanban. A múltkori ilyen versenyen 72 nevező volt, 1st place ~280K...jó lenne berántani:)
Szóval remélem mihamarább sikerül kilábalni ebből a szar betegségből, a pókerben pedig illene egy micros-féle rungood-ot produkálni Kari előtt, és a ZH-kat, vizsgákat is sikerrel abszolválni:)
GL mindenkinek és kellemes Mikulást:D
Tegnap visszatértem pötyögni kicsit a netre.
3,5$-osokat tolok jelenleg kizárólag, mert jól megy, a mezőny nem sokkal erősebb, tehát jobb winratet tudok vele produkálni:)
Kicsit változtattam a játékomon is, mert itt azért már van 1-2 aggro emberke a végjátékban, szóval nekem is ki kell nyitnom picit a játékomat, és nem csak CL-ként aktivizálni magam:)
Illetve 1-2 helyen módosítottam a stratégiát, eddig működik:)
Ma elég vacak asztalok mentek eddig...2 reg beregelt 20-ra, illetve 65-re (igen...HATVANÖTRE:D), de azért sikerült pluszolni (mondjuk első session szomorú upswinggel kezdődött:D 2. vakszintre kb 5 asztalon ültem már dupla stackkel).
Velük játszottam amúgy:
NineLSM777, ~16K F50, avg bi 4$, roi 5%, teljes nyereség ~3K (ő ült bent 65 asztalon...wtfbot?:) )
lll0529, ~1400 játék, avg bi 3$, roi 14%:D, teljes nyereség 659$
3,5-öt eddig nem nyomtam meg nagyon...Shark szerint 157 sng ment le (lol) 17% roival (hoooold:)) ).
Eddig elvileg ~1200 F50-et toltam le 2$ avg bi-nel, 8% roival, szóval azért remélem nem én vagyok a legnagyobb fish az asztaloknál:)
Ebben a hónapban 224 sng-t toltam (pfff), 3$ avg bi-nel, és 10% roi-val (legalább ez utóbbi szép:) ).
Ez a hét nem tudom mennyire lesz hajtós...tanulni is kéne.
De a jövő hetet megnyomom szerintem.
Btw Fifty50-eket nem számolja a Battle of Planets ranglistáknál? WTFWTF???:mad:
Weeeeeee
Mai nap:
126 db sng
42bi+
Picit adta:D Ha még 1-2 nap jól sikerül, akkor lehet shotolok 7$-osra.
Innen is grat Rockettnek! Szép volt fish:)
Ahogy látom elég jól megy neked a 50-50! Ilyen jó a mezőny?További GL-t!
re-steal helyzetekben az alacsony off ászok nagyon-nagyon későn kerülnek bele a skálában, előbb lesz ott a 45s mint az A6o. Igaz lag és lehet nála any2, meg nagyon feszesen is adhat meg, de azért eléggé polarizált a range-e a nagy emelés miatt. És kisebb a mi fe-nk. Szóval valami nagyobb ászzal amit el kéne dobnia, belelevelingeli magát a megadásba és az nekünk nem jó. Matek szempontjából nem rossz a push, de a kisebb FE miatt kihagynám.