Köszi, remélem most már nyerni fogok :)
arrrrgh dfgsdgah54654z5jtdfghdFUFUFU
Nemszeretazerengé:(
Hehe, eddig jó lusta voltam ebben a hónapban:-S Persze vizsgaidősuck, de nem foghatom teljesen arra...íme számokban:
356 sng
5,8% roi (8,9% ev roi:-/)
kb 20 bi plusz
Megnéztem ebben a hónapban milyen alapstatokkal tolom:) Kicsit LAGabb vagyok Maxxxikánál:)
Kevés hand alapján, de eddig 14/12 az átlagstat
Elején iszonyat feszülés (ilyen 6-7/4-5), aztán BB80-on már 18/16.
De az igazi móka BB120-tól kezdődik. Ott már 21/19-et játszok, és ez csak nő:D
BB200-tól kezdve ilyen 25-30-as vpip és 22-27-es PFR jellemző:)
A 3bet is hasonló tendenciát mutat. A lövöldözős szakasztól 6-9%, a korai szinteken elhanyagolható.
A WTSD% viszont rohadt magas (BB40-en ~2,2K hand alatt 60%:eek: ). Nem szoktam herocallozgatni, meg draw-kat üldözni, szóval az érték nem miattam magas, CS az egész tetves mezőny:D
A W$SD, viszont okés (51), meg a WWSF sem rossz (44,6 az átlag)
Az Agg% viszont nagyon alacsony, amit nem igazán értek, mert a Cbet% elég magas flop+turn is (és mivel általában PFR-ként vagyok a potban, az sem igazán magyarázat, hogy passzív vagyok, amikor flateltem, mert ennyire nem tolná el a statot). Talán BB-n limpelt potoknál kevésszer megyek rá a kasszára
A river call efficiency az viszont szimpatikus 2,27
Na ennyit a statokról:)
Végére egy cool hand, hogyan kell behúzni a big pair vs overpair vs overpair helyzeteket:D
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$3.26+$0.24
Stacks:
UTG (2,755)
Holdenper (UTG+1) (1,705)
MP1 (1,260)
MP2 (1,520)
MP3 (1,510)
CO (1,145)
BTN (605)
SB (3,245)
BB (1,255)
Blinds: 30/60
Pre-Flop: (90, 9 players) Holdenper is UTG+1 :jd: :js:
1 fold, Holdenper raises to 150, 4 folds, BTN goes all-in 605, 1 fold, BB goes all-in 1,255, Holdenper calls 1,105
Flop: :th: :4s: :qd: (3,145, 3 players, 2 all-in)
Turn: :jc: (3,145, 3 players, 2 all-in)
River: :6s: (3,145, 3 players, 2 all-in)
Final Pot: 3,145
BTN shows a pair of Aces
:ah: :as:
BB shows a pair of Kings
:kc: :kd:
Holdenper shows three of a kind, Jacks
:jd: :js:
Holdenper wins 3,145 (net +1,890)
BTN lost 605
BB lost 1,255
rajtad tartom a szemem!!! :D
Te milyen statokat használsz?
HUD-ban? Nem használok HUD-ot...szerintem annyira nem ad megbízható plusz információt, sőt...ha nincs filterezve stacksize-ra, akkor erősen torzít is.
Pl Nekem is ilyen 14/12/5 az átlagom. Ha azt veszi figyelembe a korai szakaszban, akkor szana-szét fizeti a nit rangemet:D ha meg a későiben használja, akkor túl sokat foldol.
Viszont ha filterezem, akkor az érdekesebb statoknak (mondjuk fold vs resteal, resteal, 3bet, bet vs missed cbet, stb) nem nagyon lesz idejük beállni, mivel olyan nagy a players pool, hogy szinte minden nap új emberekkel játszok még 3,5-ön.
Szimplán minden nagyobb hülyeséget noteolok+color coding...illetve ha valaki beregel 13-14+ asztalra, akkor sharkon rákeresek, aztán ha nyerő reg felírom, ha vesztő azt is.
Ha több lesz a reg valamelyik szinten, vagy ilyem semi-reg, weak reg, akkor szerintem azért fellövöm majd.
Nem tudom melyiket raknám be, de ezekre azért szívesen ránéznék néha:) vpip, pfr, 3bet, resteal, fold to resteal, flop cbet, fold vs flop cbet, bet vs missed cbet, donkbet, fold vs turn cbet, wtsd...illetve még lehet a w$sd, hogy a fisheknél lássam milyen lightan stackelődik (pl itt 3,5-ön tele van a mezőnyökkel, akik ellen TPTK-t full stackért lehet játszani 3 utcás bet-bet-allinnal, és kifizetnek szimpla TP no kickerrel).
GL
Elég szép grafikon.
Ez sharkscope-ból van?
Elég szép grafikon.
Ez sharkscope-ból van?
Szép!Csak így tovább!