egy tipikus hand a bubbleban. push/fold? igazából nem vagyunk rászorulva a zsetonra, de az ss-eket érdemes mindig támadni.
engem inkább itt az érdekelne, hogy bb-ről milyen rangel callolhatunk ilyen helyzetben? ill. sb-ről vajon any twoval lehet-e tolnunk?
PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 100/200 Blinds 20 Ante (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG (t1855)
MP (t3260)
CO (t2985)
Button (t2260)
Hero (SB) (t3190)
BB (t1450)
Hero's M: 7.60
Preflop: Hero is SB with 9, J
4 folds, Hero raises to t3170 (All-In), BB calls t1230 (All-In)
Flop: (t2980) A, 8, 6 (2 players, 2 all-in)
Turn: (t2980) 4 (2 players, 2 all-in)
River: (t2980) 2 (2 players, 2 all-in)
Total pot: t2980
Results:
Hero had 9, J (high card, Ace).
BB had A, 2 (two pair, Aces and twos).
Outcome: BB won t2980
egy újabb tipikus hand a bubbleban. push/fold? igazából nem vagyunk rászorulva a zsetonra, de az ss-eket érdemes mindig támadni.
engem inkább itt az érdekelne, hogy bb-ről milyen rangel callolhatunk ilyen helyzetben? ill. sb-ről vajon any twoval lehet-e tolnunk?
UTG (t1855)
MP (t3260)
CO (t2985)
Button (t2260)
Hero (SB) (t3190)
BB (t1450)
Hero's M: 7.60
Preflop: Hero is SB with 9, J
4 folds, Hero raises to t3170 (All-In), BB calls t1230 (All-In)
Fold. Ilyen szituban nem szoktam támadni az SS-eket, főleg nem ilyen lapokkal. Ketten vannak, kizárt, hogy sokáig bírják.
A calling rangem (ha én lennék a BB és rámtolják) ilyen szituban elég szűk. Valahol AJ+ és 66+ környékére tenném. Ezeknél az SnG-knél leginkább az FE-t kell kihasználni mint aduászt.
egy tipikus hand a bubbleban. push/fold? igazából nem vagyunk rászorulva a zsetonra, de az ss-eket érdemes mindig támadni.
már mi a csudáért haragudnék? az a jó, ha sokan elmondják a véleményüket és így fejlődhetünk. rendben van, hogy semmi szükségem a zsetonra, de így az ss-eket is feszültség alatt tartom és nem dobálhatnak el mindig mindent.
pont ez az, amit végül te is mondassz: 6.ként nem callolhat, csak kb. JJ+. a callja persze, hogy rossz, egyértelmű :)
ami másik kérdés, hogy kvázi CL-ként kötelességem-e egyáltalán ilyen moveokat bevállalni vagy kb. sitout és várunk?
elméletileg nyílván a push a helyes, a kérdés, hoyg az ellen vajon vágja-e hogy egy igen szűk range-el callolhat?
fordítva attól függően callolnám, hogy aki rámtolta az mennyire hajlamos gondolkodni, de kb. TT+ és AQ+ amivel callolni lehet szvsz.
pont ez az, amit végül te is mondassz: 6.ként nem callolhat, csak kb. JJ+. a callja persze, hogy rossz, egyértelmű :)
ami másik kérdés, hogy kvázi CL-ként kötelességem-e egyáltalán ilyen moveokat bevállalni vagy kb. sitout és várunk?
Szerintem a push a legrosszabb játék ilyen helyzetben.
Nálam ez normál esetben fold, de ha már lopni akarsz, ne pushal és ne tőle.
Egy normál 550-600-as emeléssel ugyanúgy erőt mutatsz, de ha rádtolják, tudsz dobni.
Fordított helyzetben range: AQs+, 88+.
Annyira ő sem ss, hogy azonnal cselekednie kelljen.
Ha csak 1000-es stackje lenne, akkor 22+, A8+, Kj-KQ is elég lenne.
De én SS-ként is jobban szeretek ai-t hívni, mint megadni. :)
az ellen megadása mennyire jó? easy call-nak tűnik, ha SB any2 push