Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

pnp44
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jan. 8. 14:46

IGEN, és amikor azt veszed észre h 1 óra után is 10-ből 1 ember esett ki, majd a KK párodat lemákolja egy Q4, és kiesel, az már nem annyira derűs :D

Nah én pont emiatt sok a feszes játékos miatt játszom turbot.
PLO t jatszom mert elképesztő lapokkal mennek, illetve a laptúlértékelésekből adódóan sokkal hamarabb potyognak (+ turbon a starson kevesebb a rake), ott tényleg 1 dupla vagy nehany vaklopas a vegefele és itm..

styxxx
Válasz pnp44 kommentjére
2009. jan. 8. 16:17

Én is toltam kb. 1 hónapot ezeket a dupla vagy semmiket, de sajnos tényleg borzasztóan nagyokat lehet ingadozni, és jó, ha 5 - 10 % ROI-t ki tudtam hozni az egészből, mert akkora szerencsejáték megy ezeknél az asztaloknál, hogy minden azon múlik mikor mákolnak le.

Bubbleban mindenki hiperfeszes lesz, de az emelésedre olyan resteal megy néha, hogy csak nyekken az ember.
Ha meg toltam az ollét, akkor meg tényleg 22+ tól elfogadták, és úgy véreztek el az AK-k mint a szél.

A nyerési struktúra miatt, meg jóval többször kell 5-ben lenni, mint ahányszor kiesel, így iszonyat mennyiséget kell tolni, mire kiegyenlítődnek a mákolások.

Nem könnyű műfaj ez, én simán abbahagytam :)

V.Peti
Válasz styxxx kommentjére
2009. jan. 13. 2:57

ma lejátszottam közel 30-at 10-es téten starson, viszonylag jól sikerült, haton nem jutottam be csak.

egyik kiesésem: jó itt a push?

PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 50/100 Blinds 10 Ante (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG+1 (t1970)
MP1 (t2130)
MP2 (t2030)
CO (t1150)
Button (t850)
Hero (SB) (t1525)
BB (t2050)
UTG (t3295)

Hero's M: 6.63

Preflop: Hero is SB with JImage, JImage
5 folds, Button calls t100, Hero raises to t1515 (All-In), BB calls t1415, Button calls t740 (All-In)

Flop: (t3950) 6Image, QImage, 3Image (3 players, 2 all-in)

Turn: (t3950) QImage (3 players, 2 all-in)

River: (t3950) 2Image (3 players, 2 all-in)

Total pot: t3950

Results:
Button had 7Image, 7Image (two pair, Queens and sevens).
Hero had JImage, JImage (two pair, Queens and Jacks).
BB had KImage, QImage (three of a kind, Queens).
Outcome: BB won t3950

a 77 engem újra tiltre tett :)

kormi88
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jan. 13. 3:05

Teljesen jó a push szerintem.
Még 8-an vagytok, messze a vége, muszáj lesz potot nyerni. Egy megadó volt csak, teljesen jó a helyzet. Bigstack becallolhat coinflipre, de ez végig igaz lesz. A calloló is megadhatja a kis stackel, de ellene szinte biztos hogy 75-80%-od van. Szóval tökéletes a helyzet a pushra.

77-el mi a gond? :)

V.Peti
Válasz kormi88 kommentjére
2009. jan. 13. 3:08

Teljesen jó a push szerintem.
Még 8-an vagytok, messze a vége, muszáj lesz potot nyerni. Egy megadó volt csak, teljesen jó a helyzet. Bigstack becallolhat coinflipre, de ez végig igaz lesz. A calloló is megadhatja a kis stackel, de ellene szinte biztos hogy 75-80%-od van. Szóval tökéletes a helyzet a pushra.

77-el mi a gond? :)

tegnapi versenyen is mr. 77 nyírt ki, most is nagyon szépen becsapdázott a rendkívül tudatosan átgondolt linejával.

köszi, akkor ugyanúgy gondoltuk a szitut.

kormi88
2009. jan. 13. 3:11

tegnapi versenyen is mr. 77 nyírt ki, most is nagyon szépen becsapdázott a rendkívül tudatosan átgondolt linejával.

köszi, akkor ugyanúgy gondoltuk a szitut.

Itt nem a 77 nyírt ki. :p

V.Peti
Válasz kormi88 kommentjére
2009. jan. 13. 3:13

jójó. de ő fogta a hentesbárdot a főtéri kivégzésnél. persze a hóhér mr. easy call for at best flip :(

Polacheck
2009. jan. 13. 7:36

ma lejátszottam közel 30-at 10-es téten starson, viszonylag jól sikerült, haton nem jutottam be csak.

8-an vagyunk, szerintem jó a push. Milyen a mezőny a starson? Limpelgetős postflop akciózós fishek, vagy okos regularok? Mennyi idő alatt ment le a 30 és hány asztalon?

ceewyl
2009. jan. 13. 9:14

a KQ call legalább annyira szörnyű megadás, mint a 77.
Egyik sem tudom, hogy mit gondolt.
A push tökéletes ebben az esetben.

Polacheck
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jan. 13. 9:21

a KQ call legalább annyira szörnyű megadás, mint a 77.
Egyik sem tudom, hogy mit gondolt.
A push tökéletes ebben az esetben.

A 77 annyira nem rossz szerintem. Gyakorlatilag a kisvakból any2 az ollé rangeünk, az ellen 77-el nem rossz, egy coinflip jobb oldala nála van, még akkor is, ha két magas lappal áll szemben.

A KQ tényleg egy fish, mehet neki a note.

Élő ügyfélszolgálat