"Ha flopon csak megadott volna, akkor lehet elbizonytalanodok, de így gyak.elárulta, hogy nincs erős lapja."
lehet bennem van még a FR-vér, de a jó játékosok ellen pont ezért már a flopon 2betelek setel. vagy ez nem jellemző donban?
"Ha flopon csak megadott volna, akkor lehet elbizonytalanodok, de így gyak.elárulta, hogy nincs erős lapja."
lehet bennem van még a FR-vér, de a jó játékosok ellen pont ezért már a flopon 2betelek setel. vagy ez nem jellemző donban?
PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 125/250 Blinds 25 Ante (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
CO (t1860)
Button (t2600)
Hero (SB) (t3075)
BB (t1655)
UTG (t2525)
MP (t3285)
Hero's M: 5.86
Preflop: Hero is SB with Q, Q
3 folds, Button raises to t750, 2 folds
Total pot: t775
jól tettem?
PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 125/250 Blinds 25 Ante (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
CO (t1860)
Button (t2600)
Hero (SB) (t3075)
BB (t1655)
UTG (t2525)
MP (t3285)
jól tettem?
CO (t1860)
Button (t2600)
Hero (SB) (t3075)
BB (t1655)
UTG (t2525)
MP (t3285)
jól tettem?
Lehet én is belekezdek Don-ba. (kezdem unni a cg-t)
Aki elő van fizetve sharkscopra attól kérdezem, hogy a hudját lehet használni ps-en? Régebben mintha azt olvastam volna, hogy kitiltanak ps-ről ha játék közbe használom a sharkot.
Először viszont ongame-ra mennék, ott mennyire lehet használni a sharkot?
Lehet én is belekezdek Don-ba. (kezdem unni a cg-t)
Aki elő van fizetve sharkscopra attól kérdezem, hogy a hudját lehet használni ps-en? Régebben mintha azt olvastam volna, hogy kitiltanak ps-ről ha játék közbe használom a sharkot.
Először viszont ongame-ra mennék, ott mennyire lehet használni a sharkot?
Nemtudom, de pl az ipoker setup fájl-át is vírusnak látja a nod. :)
Viszont engem komolyan érdekel, mert sharkon tök jól néz ki a hud :)
Ceewyl te hogyan szoktad lecsekkolni a halakat játék közben?
Nemtudom, de pl az ipoker setup fájl-át is vírusnak látja a nod. :)
Viszont engem komolyan érdekel, mert sharkon tök jól néz ki a hud :)
Ceewyl te hogyan szoktad lecsekkolni a halakat játék közben?
Elég sok a regulár, róluk nagyjából tudom, hogy milyen játékosok, akik meg nagyot szemet szúrnak, azokra egyszerűen rákeresek sharkscope-on.