Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

V.Peti
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jan. 21. 15:49

"Ha flopon csak megadott volna, akkor lehet elbizonytalanodok, de így gyak.elárulta, hogy nincs erős lapja."

lehet bennem van még a FR-vér, de a jó játékosok ellen pont ezért már a flopon 2betelek setel. vagy ez nem jellemző donban?

ceewyl
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jan. 21. 15:58

"Ha flopon csak megadott volna, akkor lehet elbizonytalanodok, de így gyak.elárulta, hogy nincs erős lapja."

lehet bennem van még a FR-vér, de a jó játékosok ellen pont ezért már a flopon 2betelek setel. vagy ez nem jellemző donban?

Nem jellemző.
Én is jobban szeretek elárult overpair ellen raiselni, de mikor nálam van a magas pár, akkor más a helyzet. :)

V.Peti
2009. jan. 21. 19:10

PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 125/250 Blinds 25 Ante (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

CO (t1860)
Button (t2600)
Hero (SB) (t3075)
BB (t1655)
UTG (t2525)
MP (t3285)

Hero's M: 5.86

Preflop: Hero is SB with QImage, QImage
3 folds, Button raises to t750, 2 folds

Total pot: t775

jól tettem?

Polacheck
2009. jan. 21. 19:17

PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 125/250 Blinds 25 Ante (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

CO (t1860)
Button (t2600)
Hero (SB) (t3075)
BB (t1655)
UTG (t2525)
MP (t3285)

jól tettem?

Ha eldobtad, igen. Nem éri meg izmoznunk ilyen szituban...

ceewyl
2009. jan. 21. 19:26

CO (t1860)
Button (t2600)
Hero (SB) (t3075)
BB (t1655)
UTG (t2525)
MP (t3285)

jól tettem?

Jól.
Nekem múltkor elborult az agyam, miután 2500-es stackel harmadszor mondott ai-t valaki, pedig utána jött az ss 500-as stackel. Ha az ss netán megad, könnyen tudjon triplázni...
Gondoltam AA-val megbüntetem és leszoktatom erről a hülye játékról, de sajnos egy A7-t nem tudtam lejavulni és kiestem bubbleben.

Előtte meg olyan volt, hogy 4000-es stacknél eldobtam egy AA-t, 2500-asnál egy QQ-t, az ss-k 10-nél többször dupláztak preflop ai-ban.
Ekkor tudtam, hogy én leszek a bubbleboy, úgy is lett.

Magyarán én bármit csinálok, bukok ilyen szituban. :D

zoltanh
2009. jan. 21. 19:39

Lehet én is belekezdek Don-ba. (kezdem unni a cg-t)

Aki elő van fizetve sharkscopra attól kérdezem, hogy a hudját lehet használni ps-en? Régebben mintha azt olvastam volna, hogy kitiltanak ps-ről ha játék közbe használom a sharkot.
Először viszont ongame-ra mennék, ott mennyire lehet használni a sharkot?

Polacheck
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jan. 21. 19:44

Lehet én is belekezdek Don-ba. (kezdem unni a cg-t)

Aki elő van fizetve sharkscopra attól kérdezem, hogy a hudját lehet használni ps-en? Régebben mintha azt olvastam volna, hogy kitiltanak ps-ről ha játék közbe használom a sharkot.
Először viszont ongame-ra mennék, ott mennyire lehet használni a sharkot?

Tegnap kísérleteztem a huddal, mert a caken elvileg használható. Letöltésnél a nod trójainak jelezte úgyhogy inkább nem próbálkoztam tovább vele. Vagy ez ismert hiba?

zoltanh
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 21. 19:47

Nemtudom, de pl az ipoker setup fájl-át is vírusnak látja a nod. :)

Viszont engem komolyan érdekel, mert sharkon tök jól néz ki a hud :)

Ceewyl te hogyan szoktad lecsekkolni a halakat játék közben?

ceewyl
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jan. 21. 19:57

Nemtudom, de pl az ipoker setup fájl-át is vírusnak látja a nod. :)

Viszont engem komolyan érdekel, mert sharkon tök jól néz ki a hud :)

Ceewyl te hogyan szoktad lecsekkolni a halakat játék közben?

Én úgy tudom, starson nem használható a HUD.

Elég sok a regulár, róluk nagyjából tudom, hogy milyen játékosok, akik meg nagyot szemet szúrnak, azokra egyszerűen rákeresek sharkscope-on.

zoltanh
2009. jan. 21. 20:04

Elég sok a regulár, róluk nagyjából tudom, hogy milyen játékosok, akik meg nagyot szemet szúrnak, azokra egyszerűen rákeresek sharkscope-on.

És ebből nem lehet semmi bajod? Szóval közben lehet nyugodtan keresgélni?
Te mennyi asztalon játszol egyszerre? Én fr cg-s vagyok és ebből 12-őt bírok simán, de itt ugye folyamatosan csökken a létszám. Gondolom azért 9-en így is lehet boldogulni?!

És még egy kérdés, ROI-t hogyan lehet kiszámolni? :o (1,5éve játszottam utoljára sng-t akkor még tudtam)

Élő ügyfélszolgálat