Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

ceewyl
Válasz zoltanh kommentjére
2009. jan. 21. 20:12

És ebből nem lehet semmi bajod? Szóval közben lehet nyugodtan keresgélni?
Te mennyi asztalon játszol egyszerre? Én fr cg-s vagyok és ebből 12-őt bírok simán, de itt ugye folyamatosan csökken a létszám. Gondolom azért 9-en így is lehet boldogulni?!

És még egy kérdés, ROI-t hogyan lehet kiszámolni? :o (1,5éve játszottam utoljára sng-t akkor még tudtam)

Én haton szeretek játszani, de van, amikor 8-on játszok.
Sh Cg-t játszottam 8-9 asztalon, ez sem megterhelőbb, csak egyszerűen nincs kedvem többen játszani.

Lehet nyugodtan keresni közben.

Polacheck
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jan. 21. 21:33

Én haton szeretek játszani, de van, amikor 8-on játszok.
Sh Cg-t játszottam 8-9 asztalon, ez sem megterhelőbb, csak egyszerűen nincs kedvem többen játszani.

Lehet nyugodtan keresni közben.

Én a Caken 9-en játszok egyszerre. Ahogy a 2+2-n olvastam az ottani játékosok 12-16 asztalon tolják egyszerre a starson.

ceewyl
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 21. 22:28

Láttam olyat is, aki 30+ asztalon játszik egyszerre.

csabadeak
2009. jan. 22. 0:48

Én a Caken 9-en játszok egyszerre. Ahogy a 2+2-n olvastam az ottani játékosok 12-16 asztalon tolják egyszerre a starson.

HA 9 asztalon tudsz egyszerre játszani akkor csak van elég asztal?
Vagy nem?

titcar
Válasz csabadeak kommentjére
2009. jan. 22. 2:58

Vagy nem?

hát ilyen DoN sng-ben azért az nem olyan sok még :)
meg ugye nagyon nem mindegy, hogy ha 9en játszol, akkor mondjuk 5 vagy 30 perc alatt tudsz indítani 9et :)

Polacheck
Válasz csabadeak kommentjére
2009. jan. 22. 7:24

Vagy nem?

ritka, hogy 9 összejön pedig zsinórban indítom őket.

Gordon
2009. jan. 22. 9:40

én azon gondolkozom, vajon mekkora beszállóig tudom tartani a 80%-os nyerési arányt, mert pl ha 100$-os DON-on is így menne akkor nem is cash gameznék jó ideig:) Polacheck, neked mi a cél a DON-al? mármint milyen limit?:)

Polacheck
Válasz Gordon kommentjére
2009. jan. 22. 9:50

én azon gondolkozom, vajon mekkora beszállóig tudom tartani a 80%-os nyerési arányt, mert pl ha 100$-os DON-on is így menne akkor nem is cash gameznék jó ideig:) Polacheck, neked mi a cél a DON-al? mármint milyen limit?:)

nekem ez az arány már nem megy, de ha a 16%-os ROI-t tudom tartani, akkor az szép eredményt fog hozni hosszútávon.

Mi a célom vele? Egyelőre a bankrollt építem, de mivel élvezem is, nem akarok mást játszani mellette. A cél egyelőre az, hogy 25-ön stabil nyerő legyek, kipörgessem a bónuszt és áthúzzak starsra. Ott 10-ről kezdem majd és megyek 25-re. Aztán meglátjuk, hosszútávra még nem terveztem.

Polacheck
Válasz Gordon kommentjére
2009. jan. 22. 10:00

Most nézlek sharkscope-on. 5 dodist tolsz mostanában, ugye?

mijamoto
2009. jan. 22. 10:57

nekem ez az arány már nem megy, de ha a 16%-os ROI-t tudom tartani, akkor az szép eredményt fog hozni hosszútávon.

16%-os ROI???Én az Ongame-n a 10%-os ROI-mal az élmezöny tetejéhez tartozom(1 emberke volt 13% ROI-os).Valami itt nem koser,és itt nem a fee miatt gondolom.

Élő ügyfélszolgálat