don pro
Válasz jvereb kommentjére
2011. jan. 23. 15:27
Dobni nem lehet, ilyen helyzetekben? Tudom, hogy AA-t ritkan engedunk el, de tegyuk fel 4k-4k zsetonallasok mellett, tobb esetben behuzod a versenyt, mint ahany szazalekot az AA vs any2 ad neked, vagy tevedek?
Megjegyzem, hogy csak elmeleti a kerdes, en sem dobnam el ebben a konkret helyzetben, de ha kicsit tobb zsetonod maradna, mondjuk minimum 2.6-2.8k dobas utan, akkor mas lenne a helyzet......
Itt én mondtam végül allint, és ő adta meg. Szerintem simán dobhatta volna. Részemről nem tudom elképzelni, hogy itt ezt a handet bármikor is máshogy játsszam ha 3betelnek ellenem. Ő hős akart lenni, és az is lett.
don pro
Válasz valencia1101 kommentjére
2011. jan. 23. 15:31
donpro AA vs J2 pre push nem jo itt?
Akkor valószínűleg nincs call, és viszem a vakokat. Van amikor úgy játszom meg, máskor pedig emelek, és 3bet call/reraise AI.
don pro
Válasz 1Tim6:10 kommentjére
2011. jan. 23. 15:34
Már régóta agyalok rajta, de képtelen vagyok felfogni, hogy lehet ellentétes előjelű a profit (jelen esetben nyilván zseton) és a bb/100. Ötletek?
A válasz nyilván teljesen evidens, csak én értelmezek valamit rosszul.
A képen bekarikáztam, hogy mire gondolok.
A bb/100 inkább cashgame stat, itt nincs sok értelme vele foglalkozni.
don pro
Válasz don pro kommentjére
2011. jan. 23. 16:43
Mai első játékom első leosztása:
[pokerhandreplays]2894932[/pokerhandreplays]
Ez most vagy egy nagyon jó session lesz nekem, vagy a gatyámat is elnyerik.
janabit
2011. jan. 23. 16:58
Mai első játékom első leosztása:
[pokerhandreplays]2894932[/pokerhandreplays]
Ez most vagy egy nagyon jó session lesz nekem, vagy a gatyámat is elnyerik.
lol Szerintem az első:)am ez milyen limiten?
don pro
Válasz janabit kommentjére
2011. jan. 23. 17:10
lol Szerintem az első:)am ez milyen limiten?
100as turbó. Eddig 3/2-t nyertem, de még nagyon az elején vagyok. Egy ilyen aránynak tudnék örülni :)
Firebalage
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. jan. 23. 18:01
Ezt láttátok már?
Az a csúnya, ha megnézed a Titanon a rakeback-et, az általa a lejátszott kb. 57k játéka alapján, tegyük fel csak 100+9 $-on játszik (ez vehetjük kb. az átlagnak, ugyanis tolt ezen kívül sok 50+5, 200+15, 300+20-t is) és valószínű VIP Diamond státuszban van, aminek következtében, minden hónap végén megszorozzák a szerzett pontjait 2,2-vel, ki lehet matekozni:
57.000 x 9 x 17 (ennyi TP jár 1 $ rake után) x 2,2 = 19.186.200 TP.
Nos a Titan store-ban 7.000.000 TP ért 120k$ kapsz, ergo nem is áll annyira rosszul barátunk nagyjából 329k$-t kapott vissza a szerzett pontjai után, tehát még igy is kb +100k$ az egyenlege.
A fenti számításom biztos nem teljesen pontos, de ez azért mutatja, igenis megéri magas téten grindelni ha megvan hozzá a megfelelő rollod, még ha szarul is megy :-)
jvereb
Válasz Firebalage kommentjére
2011. jan. 23. 23:19
Maxxxika
Válasz jvereb kommentjére
2011. jan. 23. 23:21
Top Shark Pro
es ez a tag itt???
Szerintem bot..........
Rengeteget játszottunk már. Nem szeretem :)
Jól látom hogy -10M-et ír???
Ez kizárt dolog
jvereb
2011. jan. 23. 23:22
Itt én mondtam végül allint, és ő adta meg. Szerintem simán dobhatta volna. Részemről nem tudom elképzelni, hogy itt ezt a handet bármikor is máshogy játsszam ha 3betelnek ellenem. Ő hős akart lenni, és az is lett.
Ugyanez a velemenyem, nyilvan dobnia kellett volna........
Amire utalni akarok, hogy van olyan helyzet, ahol -EV az AA-val valo pusholas....