Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

GreEko
Válasz jvereb kommentjére
2011. jan. 24. 0:08

Top Shark Pro

es ez a tag itt???

Szerintem bot..........

ott van a stat, 55% itm, nem is minuszos. valami hiba miatt irhat ki -10M-t.

don pro
2011. jan. 24. 1:51

Ugyanez a velemenyem, nyilvan dobnia kellett volna........

Amire utalni akarok, hogy van olyan helyzet, ahol -EV az AA-val valo pusholas....

Ezzel egyetértek, és volt már, h AA-t dobtam, pár napja ide is feltettem egy ilyen esetet. Szerintem nem dönthetünk mindig EV alapján, de jó támasz.
Még annyi, hogy ilyen 4bet call az ellenfél részéről általában Ax, vagy valamilyen magasabb pár, a J2 monsterrel nem számoltam :)

jvereb
Válasz GreEko kommentjére
2011. jan. 24. 8:54

ott van a stat, 55% itm, nem is minuszos. valami hiba miatt irhat ki -10M-t.

Ez kizart dolog, mert nem tudom..... :-)

rioka
2011. jan. 24. 9:35

Ugyanez a velemenyem, nyilvan dobnia kellett volna........

Amire utalni akarok, hogy van olyan helyzet, ahol -EV az AA-val valo pusholas....

Elkezdődik a DoN (normal) legelső leosztásban duplázol lesz 3k előtted. Köv handben egy másik tag duplázik. Ketten vagytok 3-3k a többiek mind kezdőstack. 3. leosztás UTG emelsz AAval amire kapsz a másik 3k-s tagtól egy buta allint. AA-val kallolod vagy eldobod?

pastecopy
Válasz rioka kommentjére
2011. jan. 24. 9:50

Elkezdődik a DoN (normal) legelső leosztásban duplázol lesz 3k előtted. Köv handben egy másik tag duplázik. Ketten vagytok 3-3k a többiek mind kezdőstack. 3. leosztás UTG emelsz AAval amire kapsz a másik 3k-s tagtól egy buta allint. AA-val kallolod vagy eldobod?

Nagyon jó kérdés.
Ennyire az elején, és így, hogy messze még az ITM biztos hogy call nálam.

Kicsit hasonló szitu, többször volt már ilyenem, és még mindig nem tudom mi a jó döntés: 8 ember, 3k zseton nálam meg még egy valakinél, de magasabb a vak, mondjuk BB250, UTG emelek AKval/QQval, és a másik 3k-s stack, aki ismeretlen, nem regular all in megy. Ha dobok és átmegy rajtam a a vak, máris lementem kb. 2000ig. Ha megadom, legtöbbször flip.

jvereb
Válasz rioka kommentjére
2011. jan. 24. 10:38

Pont ez az a szitu, amire gondolok. Par napja, KK-val duplaztam elso vakszinten, majd par leosztassal kesobb KK-val pre all-in kerultem AA ellen. Kezdhettem epitkezni elolrol, egy easy fold helyett. A te kerdesedre visszaterve, tegyuk fel emeltem 3-4BB-t, ami 60-80 chip ezen a szinten, megeri kockaztatni, vagy nem???? Ha tovabb is feszesen jatszok es lopkodok, csak lappal, akkor az ITM innentol kezdve szerintem tobb, mint 85%. Ezert mondom, hogy itt meggondolando a dobas.

Amit Paste irt elottem, azon mar baromi sokat buktam. QQ-val egy CO/BTN emelesre resteal all-in es esik az A, vagy a K es utana csak vakarom a fejem, hogy jol alltam es elrontottam egy jo versenyt, mert feltettem az egeszet egy 60-40-re. Szerintem egy duplazas utan, a mutatas nelkuli potlopasokra kell koncentralni es minnel tobb flippet elkerulni, mert ezzel lehet a ROI-t maximalizalni. Nyilvan az agyatlanok ellen nincs ellenszer, de ha egy korai duplazas utan befeszulsz, az emeleseidet sokkal inkabb tisztelik es konnyebben elengedik a vakokat a gondolkodo playak....

A kerdes persze jogos, nem biztos, hogy el tudom engedni, foleg, ha mar pittyeg a kovetkezo asztal es lehet snapcallt nyomok.....viszont ez itt lehet hibas dontes!!!

pastecopy
2011. jan. 24. 11:31

Végjáték

Megtennétek hogy megnézitek ezt a végjátékot (10 leosztás).
Melyik hand-ben lehetett/kellett volna beszállni?
A 2 nagy stack kozul marokstar (jó kis név:D ) laza volt nagyon (40/15).
Nem sikerült egybe belinkelni, elnézést hogy ilyen hosszú.

Előre is köszi.

[pokerhandreplays]2897012[/pokerhandreplays]

[pokerhandreplays]2897013[/pokerhandreplays]

[pokerhandreplays]2897014[/pokerhandreplays]

[pokerhandreplays]2897015[/pokerhandreplays]

[pokerhandreplays]2897016[/pokerhandreplays]

[pokerhandreplays]2897017[/pokerhandreplays]

[pokerhandreplays]2897018[/pokerhandreplays]

[pokerhandreplays]2897019[/pokerhandreplays]

[pokerhandreplays]2897020[/pokerhandreplays]

[pokerhandreplays]2897021[/pokerhandreplays]

Kroki66
Válasz pastecopy kommentjére
2011. jan. 24. 11:35

2 hónapja kezdtem el 1$ DoN-t játszani a Starson. Eléggé nyögvenyelősen megy. Meg tudná valaki mondani, hogy az 1 és az 5 dolláros DoN-ok játékos állománya között mekkora különbség van tudásban? Ég és föld? Vagy nem? Soknak találom ezt a 15% fee-t, ezért azon filózom, hogy befizetek még és felmegyek 5 dollárra. Persze rioka szerint ez csúnya dolog, meg kell kinlódni a következő szintért :D :D :D . 350$ elég vagy 500$ alatt nem szabad elkezdeni?

Maxxxika
Válasz pastecopy kommentjére
2011. jan. 24. 11:42

Megtennétek hogy megnézitek ezt a végjátékot (10 leosztás).

Lehet egy lejátszóba is tenni több handet, egymás után egy sor kihagyással kell a konverterbe másolni.

Asszem én az A2-vel betoltam volna.
De van sok olyan parti, ahol sajnos utólag végignézve sincs olyan lehetőség amit meg lehet lépni.

Maxxxika
Válasz Kroki66 kommentjére
2011. jan. 24. 11:45

2 hónapja kezdtem el 1$ DoN-t játszani a Starson. Eléggé nyögvenyelősen megy. Meg tudná valaki mondani, hogy az 1 és az 5 dolláros DoN-ok játékos állománya között mekkora különbség van tudásban? Ég és föld? Vagy nem? Soknak találom ezt a 15% fee-t, ezért azon filózom, hogy befizetek még és felmegyek 5 dollárra. Persze rioka szerint ez csúnya dolog, meg kell kinlódni a következő szintért :D :D :D . 350$ elég vagy 500$ alatt nem szabad elkezdeni?

Mindkettő bőven verhető, amikor asszonynál vagyok(és alszik), szoktam hud nélkül játszani 5 dollárosokat elég jó itm-mel, rendkívül sok gyenge játékos van.

Élő ügyfélszolgálat