Nem igazán tudom én most a Redkingsen játszom ott az 1$ még 20% onnan felfelé pedig 10%.
re
Pókerstarson ezzel kezdtem másfél éve, már akkor is csak maximum nullás játékot lehetett vele kihozni. Szerintem a játék már túlhaladta ezt a stratégiát bőven.
7/5 Vpip/Pfr már 5$-on sem lesz kifizetődő.
Kösz a segítséget, ongamen 10% az ötvencenteseken is.
Feljebb milyen stratégia alapján érdemes játszani? $1 - $3 limiten ez a push/fold stratgia még elmegy? Ha tudnátok ajánlani bevált stratégiát, megközsönném!
És mit tolsz most helyette?
A következő problémám lenne, hátha tud valaki segíteni!
Turbo DoN-okat játszom ipokeren. Januárban 5,5-el kezdtem, később felléptem 11-re, most pedig a 22-esek következnének.
Tegnap viszont meglepődve tapasztaltam, hogy nem telnek az asztalok. 11-es asztalok szépen teltek, ment a játék, viszont 22-ön egy asztalon tudtam csak játszani.
Csak éppen rossz napot fogtam ki, vagy ez máskor is így van? Esetleg Ongame-n játszik valaki DoN-okat? Ott mi a helyzet?
Előre is köszi minden segítséget!
Mező
A következő problémám lenne, hátha tud valaki segíteni!
Turbo DoN-okat játszom ipokeren. Januárban 5,5-el kezdtem, később felléptem 11-re, most pedig a 22-esek következnének.
Tegnap viszont meglepődve tapasztaltam, hogy nem telnek az asztalok. 11-es asztalok szépen teltek, ment a játék, viszont 22-ön egy asztalon tudtam csak játszani.
Csak éppen rossz napot fogtam ki, vagy ez máskor is így van? Esetleg Ongame-n játszik valaki DoN-okat? Ott mi a helyzet?
Előre is köszi minden segítséget!
Mező
Igen, turbot!
Beregeltem mind a 3 db 22-esre, de miután sokáig nem indultak el regeltem még mellé 11-esekre is, amik indultak is rendesen. És miközben játszottam összesen 1 db 22 asztal indult el, a többin 2-en, 3-an vártunk a többiekre.
Ezekszerint csak a tegnapi nappal lehetett valami...
Esetleg a vasárnap miatt...
Mindenesetre köszönöm a megnyugtatást, remélem nem kell továbbállnom!
ma benéztem 20 ra tényleg nem valami gyorsan telnek az asztalok,nem tudom mi lehet, pár hónapja ez nem volt jellemző.
Kérdezném nálam hozzáértőbb DON játékosoktól (értsd: 2000 DON microlimit+ minta), hogy a "Selindek" nevű (biztos sokaknak ismerős név, "konkuerns" oldalnál posztol) játékos által 2 éve kreált kizráólag push/fold/ ICM döntésekre alapuló DON startégia mennyire működik mai viszonylatban szerintetek? Én ez alapján játszom, de még nincs nagy mintám, ezen viszont tudok plusszos session hozni vele. Alapvetően turbo érdekelne.
Illetve mennyire észlelhető a különbség mondjuk $2 DON és $5 DON között? Mennyivel másabb a játék?
Akit érdekel: link: Poker - Online póker
Köszönöm a válaszokat!