Te végül pénzbe értél? Ha igen, hiába volt összejátszás, akkor nem adnak Neked vissza pénzt. Itt csak annyit írnak, hogy megteszik, amit a szabályaik szerint ilyenkor meg kell tenni.
szeretnék kicsit más témában beszélgetést kezdeményezni DON ügyben
utóbbi időszakban elég sok DON-t játszottam, és elég furcsa tapasztalataim voltak
szidtam az ongamet mint a fene, h mekkora makkolások voltak meg minden, a party pokert meg istenítettem
aztán elgondolkoztam a dolgon, és arra jutottam, hogy az ongamen a vakstruktúrából adódóan hamar eljön a push/fold szakasz, és elég gyakori h 8-an 9-en ülünk 7-8 BB-n
szóval gyakorlatilag csak tologatjuk a zsetonokat, és nem csoda ha sok lemákolás van, hisz mindig preflop rakjuk be
aztán elgondolkoztam a party poker rendszerén. nem mondom h ott sokkal jobb a struktúra, de picit jobb. viszont nem ez, ami miatt jobb a party poker.
partyn én választom meg a poziciómat regisztrációkor, és ez kis mintán is hatalmas nyereséget eredményezett:
voltak regek akik 5/5-t játszottak, mindig őket kerestem, és eléjük ültem be, mert tudtam hogyha push/fold lesz, akkor kevésbé adják az all-int, illetve lehet számolni a rangeükkel
mi a véleményetek?
250 játék nem minta. Plusz nem értem, ha annyira jól ment neki, akkor miért nem játszott több DoN-t?
Sharkscoopon megtalálhatod azokat, akiket érdemes figyelni. Ranglisták fül/double or nothing&fifty50. Itt kiválasztod a micro limitet, és kapsz egy listát a legtöbbet keresőkről. Pokerstarsost ne nézz, ott már csak fifty van, a többi oldalon DoN. Nem tudom melyik teremben játszol, remélhetőleg onnan is lesz fent valaki a listán.
szeretnék kicsit más témában beszélgetést kezdeményezni DON ügyben
utóbbi időszakban elég sok DON-t játszottam, és elég furcsa tapasztalataim voltak
szidtam az ongamet mint a fene, h mekkora makkolások voltak meg minden, a party pokert meg istenítettem
aztán elgondolkoztam a dolgon, és arra jutottam, hogy az ongamen a vakstruktúrából adódóan hamar eljön a push/fold szakasz, és elég gyakori h 8-an 9-en ülünk 7-8 BB-n
szóval gyakorlatilag csak tologatjuk a zsetonokat, és nem csoda ha sok lemákolás van, hisz mindig preflop rakjuk be
aztán elgondolkoztam a party poker rendszerén. nem mondom h ott sokkal jobb a struktúra, de picit jobb. viszont nem ez, ami miatt jobb a party poker.
partyn én választom meg a poziciómat regisztrációkor, és ez kis mintán is hatalmas nyereséget eredményezett:
voltak regek akik 5/5-t játszottak, mindig őket kerestem, és eléjük ültem be, mert tudtam hogyha push/fold lesz, akkor kevésbé adják az all-int, illetve lehet számolni a rangeükkel
mi a véleményetek?
2 hónapja leáltam a játékkal és most újjult erővel ugygondoltam ismét belekezdek,mégpedig microgaming hálózatba turbo double up 6 fős sng-ket szeretnék jáccani....
Nemsok tapasztalatom van még-e játékkal kapcsolatba,aki esetleg rendszeresen játsza ezt a játékformát attól szeretném kérdezni,hogy mi a véleményük a double up 6 fős sng-k-ről?
2 hónapja leáltam a játékkal és most újjult erővel ugygondoltam ismét belekezdek,mégpedig microgaming hálózatba turbo double up 6 fős sng-ket szeretnék jáccani....
Nemsok tapasztalatom van még-e játékkal kapcsolatba,aki esetleg rendszeresen játsza ezt a játékformát attól szeretném kérdezni,hogy mi a véleményük a double up 6 fős sng-k-ről?
re
Az lenne a kérdésem azokhoz, akiknek nagy mintájuk van DON játékokról, tehát sokat játszanak, hogy hogyan játszanak olyankor, amikor már magasak a vakok, még tele van az asztal, vagy 8 - 9 fő van játékban és mindenki előtt kb. ugyanakkora 6 - 8 max 10BB stackek vannak?
Mert ilyenkor azt hiszem hibázok, 5$ -os trubo DON -okat játszom, és sokszor van annyira feszes asztal, hogy 200 -as vakon 1000 zsetonnal üldögél 9 ember. Én tolnám lazábban, de sokszor ki kell hagynom a vakokhoz képest egyébként jó pushokat, mert nagyobb eséllyel keverednék multiway. Sokat finomítottam az utóbbi időben a játékomon, azt hiszem jól is megy, de ezek a szituk nagyon zavaróak. Néha olyan érzésem van, hogy ilyenkor tiszta oroszrulett az egész játék.
A Titatnon 10% a fee, így amúgy is hátrányban voltam pl. a Pokerstars-szal szemben.
Sziasztok! Ongame 10 fős 10$+1$ os DoN: - submitted 08-29-2011 - 04:08 am - Poker Hand Replays ebben a helyzetben mit csinálnátok a helyemben? Megpróbálnátok ki ülni vagy 44-el kockáztatnátok egy coinflipet?