Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

rudinese33.1/3
Válasz pastecopy kommentjére
2011. máj. 4. 19:12

Te végül pénzbe értél? Ha igen, hiába volt összejátszás, akkor nem adnak Neked vissza pénzt. Itt csak annyit írnak, hogy megteszik, amit a szabályaik szerint ilyenkor meg kell tenni.

Nem. következő handben jj-vel kiestem vmi vacak ellen. De az egész asztal lázadt, úgyhogy írtam. Dehát ennyi. note. és kész.

Heyman
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. máj. 4. 19:30

szeretnék kicsit más témában beszélgetést kezdeményezni DON ügyben

utóbbi időszakban elég sok DON-t játszottam, és elég furcsa tapasztalataim voltak

szidtam az ongamet mint a fene, h mekkora makkolások voltak meg minden, a party pokert meg istenítettem

aztán elgondolkoztam a dolgon, és arra jutottam, hogy az ongamen a vakstruktúrából adódóan hamar eljön a push/fold szakasz, és elég gyakori h 8-an 9-en ülünk 7-8 BB-n
szóval gyakorlatilag csak tologatjuk a zsetonokat, és nem csoda ha sok lemákolás van, hisz mindig preflop rakjuk be

aztán elgondolkoztam a party poker rendszerén. nem mondom h ott sokkal jobb a struktúra, de picit jobb. viszont nem ez, ami miatt jobb a party poker.
partyn én választom meg a poziciómat regisztrációkor, és ez kis mintán is hatalmas nyereséget eredményezett:
voltak regek akik 5/5-t játszottak, mindig őket kerestem, és eléjük ültem be, mert tudtam hogyha push/fold lesz, akkor kevésbé adják az all-int, illetve lehet számolni a rangeükkel

mi a véleményetek?

Galambos Tarzan
Válasz don pro kommentjére
2011. máj. 4. 19:52

250 játék nem minta. Plusz nem értem, ha annyira jól ment neki, akkor miért nem játszott több DoN-t?

Sharkscoopon megtalálhatod azokat, akiket érdemes figyelni. Ranglisták fül/double or nothing&fifty50. Itt kiválasztod a micro limitet, és kapsz egy listát a legtöbbet keresőkről. Pokerstarsost ne nézz, ott már csak fifty van, a többi oldalon DoN. Nem tudom melyik teremben játszol, remélhetőleg onnan is lesz fent valaki a listán.

Persze, nem minta, de mivel egy 2008as cikkről beszélünk, akkoriban ez is újdonságnak számíott, szerintem. Nyilván játszott rengeteg DON -t, de gondolom 250 játék utáni teljesítményt meggyőzőnek tartott, és írt egy cikket. Gondolom akkoriban még nem voltak olyanok, akik több ezer DON -t játszottak volna. Mivel azt is írja, hogy sok teremben ez még teljesen újdonság, de meglepően népszerű kezd lenni. Mindenesetre finomítani fogok rajta, ez fix. Mert 30as vaknál KK val UTG berakni 1500 zsetont, hogy körfold legyen, annyira nem opció, bármennyire is csak a bentmaradás a tét.

Galambos Tarzan
Válasz Heyman kommentjére
2011. máj. 4. 19:56

szeretnék kicsit más témában beszélgetést kezdeményezni DON ügyben

utóbbi időszakban elég sok DON-t játszottam, és elég furcsa tapasztalataim voltak

szidtam az ongamet mint a fene, h mekkora makkolások voltak meg minden, a party pokert meg istenítettem

aztán elgondolkoztam a dolgon, és arra jutottam, hogy az ongamen a vakstruktúrából adódóan hamar eljön a push/fold szakasz, és elég gyakori h 8-an 9-en ülünk 7-8 BB-n
szóval gyakorlatilag csak tologatjuk a zsetonokat, és nem csoda ha sok lemákolás van, hisz mindig preflop rakjuk be

aztán elgondolkoztam a party poker rendszerén. nem mondom h ott sokkal jobb a struktúra, de picit jobb. viszont nem ez, ami miatt jobb a party poker.
partyn én választom meg a poziciómat regisztrációkor, és ez kis mintán is hatalmas nyereséget eredményezett:
voltak regek akik 5/5-t játszottak, mindig őket kerestem, és eléjük ültem be, mert tudtam hogyha push/fold lesz, akkor kevésbé adják az all-int, illetve lehet számolni a rangeükkel

mi a véleményetek?

Tutira van benne ráció. Nem mindegy, hogy ki ül bal és jobb oldalon, ez fix. Ongame szerintem nagyon jó, de a szoftver néha kiaakasztó, ezt leszámítva is. Annyiból tartom csak ezt jónak, hogy így sokkal inkább "fair a játék", ha úgy nézed, hogy élőben is kisorsolják a helyeket, minden versenyen, nem pedig az van, hogy oda ülsz, ahová akarsz. Pont az ilyenek miatt, hogy x ne üljön be y mögé, mert y -ra lazábban lehet emelni..

zavoka
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. máj. 4. 21:29

2 hónapja leáltam a játékkal és most újjult erővel ugygondoltam ismét belekezdek,mégpedig microgaming hálózatba turbo double up 6 fős sng-ket szeretnék jáccani....
Nemsok tapasztalatom van még-e játékkal kapcsolatba,aki esetleg rendszeresen játsza ezt a játékformát attól szeretném kérdezni,hogy mi a véleményük a double up 6 fős sng-k-ről?

Heyman
Válasz zavoka kommentjére
2011. máj. 4. 21:45

2 hónapja leáltam a játékkal és most újjult erővel ugygondoltam ismét belekezdek,mégpedig microgaming hálózatba turbo double up 6 fős sng-ket szeretnék jáccani....
Nemsok tapasztalatom van még-e játékkal kapcsolatba,aki esetleg rendszeresen játsza ezt a játékformát attól szeretném kérdezni,hogy mi a véleményük a double up 6 fős sng-k-ről?

ez engem is érdekelne, illetse sima 6fős don tapasztalatok is bárhonnan

Kaszis
Válasz zavoka kommentjére
2011. máj. 7. 20:54

Én a Titanon játszok 6 fős turbó DON-okat 2-8 asztalon, 5-10 dolláros szinten eddig kb. 2500-at nyomtam. Amikor odafigyeltem és betartottam a saját szabályaimat akkor nyertem, 10-ből olyan 7-8-at. Amikor meg fáradtan begőzöltem, akkor meg óriásiakat buktam, de persze ez az én hibám. Összességében így nem nyertem, de higgadt pontos játékkal lehet profitot termelni. A Titatnon 10% a fee, így amúgy is hátrányban voltam pl. a Pokerstars-szal szemben. Olvasd el a régebbi hozzászólásomat is itt ezen a fórumon.

Galambos Tarzan
Válasz Kaszis kommentjére
2011. máj. 23. 0:47

re

Az lenne a kérdésem azokhoz, akiknek nagy mintájuk van DON játékokról, tehát sokat játszanak, hogy hogyan játszanak olyankor, amikor már magasak a vakok, még tele van az asztal, vagy 8 - 9 fő van játékban és mindenki előtt kb. ugyanakkora 6 - 8 max 10BB stackek vannak?

Mert ilyenkor azt hiszem hibázok, 5$ -os trubo DON -okat játszom, és sokszor van annyira feszes asztal, hogy 200 -as vakon 1000 zsetonnal üldögél 9 ember. Én tolnám lazábban, de sokszor ki kell hagynom a vakokhoz képest egyébként jó pushokat, mert nagyobb eséllyel keverednék multiway. Sokat finomítottam az utóbbi időben a játékomon, azt hiszem jól is megy, de ezek a szituk nagyon zavaróak. Néha olyan érzésem van, hogy ilyenkor tiszta oroszrulett az egész játék.

Mezo_gsi
Válasz Kaszis kommentjére
2011. jún. 1. 14:46

A Titatnon 10% a fee, így amúgy is hátrányban voltam pl. a Pokerstars-szal szemben.

Ipokeren FD bónusszal 50-55%-os rakebacket lehet csinálni, Ongamen pedig 62,5%-ot. Tehát így, kvázi 10+0,45-ös, vagy 10+0,375 DoN-okat lehet játszani.

uncleben0209
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. aug. 29. 11:11

Sziasztok! Ongame 10 fős 10$+1$ os DoN: - submitted 08-29-2011 - 04:08 am - Poker Hand Replays ebben a helyzetben mit csinálnátok a helyemben? Megpróbálnátok ki ülni vagy 44-el kockáztatnátok egy coinflipet?

Élő ügyfélszolgálat