Vizsgálják az ügyet, azt mondták, hogy ez több napba is telhet (gondolom sok ilyen van egy ekkora hálózatban).
Azóta is játszanak amúgy, egyiknek már 1000 feletti profitja van.
A PS eddig is jól lépett fel a csalók ellen, meglepődnék, ha most nem így lenne.
Ha lesz fejlemény, természetesen írok.
ilyenkor egyebkent az a szokas h visszaosztjak a penzt azoknak akik ellen csaltak... szoval sztem szamithatsz egy kis extra $-ra
Szerintem csak azok kapnak, akik ITM előtt kiestek.
nos, lenyomtam életem első 20as DoN sessionjét: 12/9. egész jó, úgy, hogy egyszer egy pf aiban 70-30-at buktam, de ezzel szemben kitarottak a jobb lapjaim, szóval nincs okom panaszra.
volt egy emberke, akit mikor ceewylt néztem 100ason volt. vele sokat tologattuk egymásra, végre vki aki nem callol szutyokkal. ő értelmes volt. sajnos letiltotta magát sharkon, pedig megnéztem volna.
szóval előre fel :)
Username rovagna
Games Played 351
Av. Stake $34
Total Profit -$9,365
Av. ROI -66%
Azt hiszem az ilyenekre mondják, hogy álomellenfél. :)
Tudnám, hogy az ilyen minek pókerezik. Egy ilyennel kéne egyszer interjút csinálni, nem azokkal a sztárokkal, akik milliókat nyernek. Sokkal érdekesebb lenne :D
nos, lenyomtam életem első 20as DoN sessionjét: 12/9. egész jó, úgy, hogy egyszer egy pf aiban 70-30-at buktam, de ezzel szemben kitarottak a jobb lapjaim, szóval nincs okom panaszra.
volt egy emberke, akit mikor ceewylt néztem 100ason volt. vele sokat tologattuk egymásra, végre vki aki nem callol szutyokkal. ő értelmes volt. sajnos letiltotta magát sharkon, pedig megnéztem volna.
szóval előre fel :)
valamelyik nap talaltam egy irast Jennifeartol ,DON okrol ir, erdemes elolvasni :
Poker Articles - Online Poker Strategy - Double or Nothing SNG Tournaments
mintha csak en irtam volna :)
Username rovagna
Games Played 351
Av. Stake $34
Total Profit -$9,365
Av. ROI -66%
Azt hiszem az ilyenekre mondják, hogy álomellenfél. :)
Én egyszer rákerestem egy fickóra, Starson Battle of planetet nyert 200$ feletti sng-s limiten, 100 dbot játszott le 1 hét alatt. Nyert vele kb 5k$-t. Shark szerint -695.000$ban volt. :D
Én egyszer rákerestem egy fickóra, Starson Battle of planetet nyert 200$ feletti sng-s limiten, 100 dbot játszott le 1 hét alatt. Nyert vele kb 5k$-t. Shark szerint -695.000$ban volt. :D