Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

Miking
Válasz SonGosu kommentjére
2009. febr. 18. 16:43

Én egyszer rákerestem egy fickóra, Starson Battle of planetet nyert 200$ feletti sng-s limiten, 100 dbot játszott le 1 hét alatt. Nyert vele kb 5k$-t. Shark szerint -695.000$ban volt. :D

Ez valós lehet?

moroska
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 18. 17:09

nos, lenyomtam életem első 20as DoN sessionjét: 12/9. egész jó, úgy, hogy egyszer egy pf aiban 70-30-at buktam, de ezzel szemben kitarottak a jobb lapjaim, szóval nincs okom panaszra.

volt egy emberke, akit mikor ceewylt néztem 100ason volt. vele sokat tologattuk egymásra, végre vki aki nem callol szutyokkal. ő értelmes volt. sajnos letiltotta magát sharkon, pedig megnéztem volna.

szóval előre fel :)

Hányas monitorod van h 12őt nyomsz 1xre?Nekem a 6db az aminél nem zavarodok meg :)
Van egyébbként 1 kensix nevű magyar srác nyomtam már vele többször 1asztalon , 24et nyomott 1xre!!!Na az mi!! :) Nem akadémiás ugye?Mert nem láttam még itt...

Ja és grat az első etaphoz!Valószínű fogunk találkozni az asztaloknál!

ceewyl
Válasz moroska kommentjére
2009. febr. 18. 17:16

Hányas monitorod van h 12őt nyomsz 1xre?Nekem a 6db az aminél nem zavarodok meg :)
Van egyébbként 1 kensix nevű magyar srác nyomtam már vele többször 1asztalon , 24et nyomott 1xre!!!Na az mi!! :) Nem akadémiás ugye?Mert nem láttam még itt...

100$-ason vannak olyanak, akik 30+asztalon játszanak...

ThxLittleFish
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 18. 17:25

nemtom, hogy csinálják :p nekem 16 volt egyszerre és már ott a végén megizzadtam :D nem volt scriptem az nagy hátrány, de akkor is 30?!?! :)
cg fr 24 asztalon viszont simaliba :D

cake
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. febr. 18. 17:36

ceewyl készül a videó?

Steveeland
2009. febr. 18. 17:58

[QUOTE=moroska;89479]Hányas monitorod van h 12őt nyomsz 1xre?Nekem a 6db az aminél nem zavarodok meg :) [/qoute]
Nagy :) az az ő szerelme :D
Grat Péterem, avagy inkább mester? :D

ceewyl
Válasz cake kommentjére
2009. febr. 18. 18:17

ceewyl készül a videó?

Előbb formába kell jönnöm.
Nem "hogyan bukjunk egyszerűen" videót akarok csinálni. :D

V.Peti
2009. febr. 18. 19:21

játszottunk tegnap együtt, csak nem chatelek.
24-es monitorom van és a 16 asztal is kényelmesen menne, látnám az egészet. a psnek nagyon jó grinder szoftvere van e tekintetben.

köszi a gratot :)

malacka001
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 18. 19:27

Véleményetekre lennék kíváncsi. Az egyik haverommal próbáltuk megfejteni a szitut, de nem jutottunk egyről a kettőre. Sajnos HH nincs meg így csak a szitut tudom leírni.

utg vagyok a stackem kb 2500 körul van. 4 en rajtam kivul hasonlo stackkel rendelkeznek egynek van olyan 1200 csipije. Tehát 6-an vagyunk még játékban a vak 400/200 az ante nem is tom hirtelen mennyi ezen a szinten. Szóval AK-t kapok és betolom a stackemet, majd ahsonlo stackkel mp-ben QQ val callolnak és nem sikerül javulni. És így aszem ki is estem vagy lehet meg maradt valami de elenyésző.

Kérdés: ki követett el nagyobb hibát, én hogy betoltam vagy ő hogy callolt?

Steveeland
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 18. 19:27

Nem "hogyan bukjunk egyszerűen" videót akarok csinálni. :D

Pedig én egy olyat szívesebben néznék mint egy nyerős sessiont. Kis önbizalmat adna hogy nagy játkosok is vesztenek, nekik is van rövidtáv :)

Élő ügyfélszolgálat