Maxxxika
Válasz pastecopy kommentjére
2012. dec. 13. 14:03

Érdemes megnézni a 15$-ra vonatkozó leaderboardot.
És azok az arcok szinte mindig bent ülnek az asztaloknál.
Ott már nem olyan sok babér terem mellettük.

Hajrá Horvy!

$NoName$
Válasz Holdenper kommentjére
2012. dec. 13. 14:24

Szerintem nem kedvez a niteknek a normál. Nekem utóbbinál szerintem magasabb volt mindenféle %-om (vpip, pfr, steal, 3bet). Ott nagyobb a tér restealelni, meg raise-foldolni is többet lehet, ami miatt szélesebb rangel lehet lopkodni. Csak ott sokkal több a jó reg, ami miatt elveszik az a +roi ami a struktúrából adódna. De én normált jobban szerettem játszani:)

Ok, legyen igazad! Nagyobb a tér.

$NoName$
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. dec. 13. 14:48

Érdemes megnézni a 15$-ra vonatkozó leaderboardot.
És azok az arcok szinte mindig bent ülnek az asztaloknál.
Ott már nem olyan sok babér terem mellettük.

Hajrá Horvy!

Ők is kezdték valahol, valamikor! Hozzáállás kérdése! Rajtuk is van valakinek edge, és azokon is van valakinek edge, akik könnyű szerrel verik a $15-os asztalokat. Valakinek mindig terem babér.
Mellesleg nem hiszem, hogy olyan kiforrott lenne a fifty50, hogy mindenki tudná mit kell játszani. Élő példa ez a fórum. Gyerekcipőben jár az elmélkedés, sőt nincs is elmélkedés. Van itt mit keresgélni.

Ott van pl a hiperHU, 500 zseton, 3perces vak, elmebetegek játéka, még is valaki ebből él.

$NoName$
Válasz $NoName$ kommentjére
2012. dec. 13. 15:25

Swingek addig nem zavarnak, amíg az EV ilyen. Kis mintának, kis minta, de lesz majd nagy is.

Maxxxika
2012. dec. 13. 15:31

Az első 20 000 játéknál még én is ilyen bizakodó voltam:

Image

Ocsipok
Válasz $NoName$ kommentjére
2012. dec. 13. 15:51

Swingek addig nem zavarnak, amíg az EV ilyen. Kis mintának, kis minta, de lesz majd nagy is.

Mar bocs, de en egy upswinget latok :D
Letoltem par ezer jatekot fiftyben, de soha tobbet... Hosszutavon ugyis buko lesz, a legjobbak altalaban a legszerencsesebbek... mi meg csak azert jatszunk, h a rakebol visszakapjunk minnel tobbet...
Sztem az mar nem poker, amikor 20-30asztalon nyomod es egy 0 vagy esetleg -1% ROI-ra hajtasz, mert meg igy is plusszos lesz a szamlad a rakeback miatt... Az mar melo :P
Akkor viszont ugy kell nyomd mint horvyjoe, es ebbol elj, mert maskepp tuti csak idopazarlas, ahol mellesleg tonkremegy az idegrendszered!

Fu
2012. dec. 13. 16:44

én is jobb szeretem a simát mert ott több leosztásod van h produkálj valamit, ott nagyobb a szerepe a pókernek, kevesebb preflop allin van kevesebb fish

Holdenper
Válasz Ocsipok kommentjére
2012. dec. 13. 16:50

Alacsonyabb limiteken lehet azért hozni 5% körüli roit, az meg azért nem csak rakeback hajhászást jelent

$NoName$
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. dec. 13. 16:55

.fbgfdgf

Feladom. Tuti vannak rész igazságok minden hozzászólásban, aláírom. Próbálom nyelni a gombócokat, és normálisan lereagálni az "érdekes" reagálásokat. "upswinged" van öcsibogyó. Meg ilyeneket.
Maga a játék és a reakciók is megosztóak, és a fifty-t szidó "ebbe csak bele bukni lehet" embertömeggel felesleges is neki állnom a fórumharcba.
Átolvastam az egész fórumot, és konkrétan nem sok olyan bejegyzést találtam, ami kicsit is játékelmélettel foglalkozna. Csak a gráfok, a badbeat-ek tömkelege, meg a sok sok értelmetlen badarság.
Januárban még teszek egy próbát a bubble range-ekkel való foglalkozással, hátha valaki még kedvet kapna egy közös munkára. De utána meghagyom ezt a fórumot a badbeat rajongóknak.

Sosem szoktam mottókat használni, de ide nagyon illik: Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Maxxxika
2012. dec. 13. 23:57

Mégis kivel tudnál itt összedolgozni? Egy emberről tudok, aki nagyobb téten is stabil masszív nyerő volt, ő Hoppárézimi. Azóta nem tudom hogy alakul, mert le van tiltva.
Horvy is magas téten játszik, de ha jól tudom breakeven a játéka, és rakebackből van a bevétele(ami bőven plusz).
Kivel tudnál összedolgozni?
Kicsit olyan vak vezet világtalant kép ugrik be nekem erről a próbálkozásról, mindenféle sértés nélkül.
Még nem nagyon hallottam olyanról, hogy közepes tudású játékosok felturbózták volna egymást.

Élő ügyfélszolgálat