Kicsit olyan vak vezet világtalant kép ugrik be nekem erről a próbálkozásról, mindenféle sértés nélkül.
Volt kis időm, kicsit vissza tekintgetni, honnan is kaptam ezt a szakértő megállapítást.
Hihetetlen, h mar 7 dollaron tele vannak az asztalok SN statuszu regularokkal...
altalaban ha 4-6 pro regular van az asztalnal azt mar jonak mondom...
Kb 1.5eve abbahagytam a pokert, akkor 10 dolcsis DON-okat is toltam... most januarban ujrakezdtem, kb 1000+ jatekot toltam le, es k***ra eros lett a mezony...
Remelem csak a PS-en van igy :S
7 dollaron toltam, de szamomra nem ment annyira jol, mint neked... Igaz, csak januar kozepen kezdtem, kb. 2800at toltam le, ami nem annyira mervado, de tul keves lett a profit, igy inkabb elkezdek turbokat jatszani vagy talan vissza cg-hez, nem tudom meg :P
Mar bocs, de en egy upswinget latok :DSugárzik a jóindulat egy "kompetens regulártól"
én szívesen adnék tanácsokat majd, amint feljebb léptem kb 7-es szintre. ami úgy 2-3 hónap lehet kb. most is van egy úgyérzem elég jó taktikám, ami egész jól bejön idáig, persze sztem ez nagyobb téteken még jobb lehet mert ott kevesebb a fish, na majd meglátjuk :D
én szívesen adnék tanácsokat majd, amint feljebb léptem kb 7-es szintre. ami úgy 2-3 hónap lehet kb. most is van egy úgyérzem elég jó taktikám, ami egész jól bejön idáig, persze sztem ez nagyobb téteken még jobb lehet mert ott kevesebb a fish, na majd meglátjuk :D
Az hogy nem mindenki ilyen rövidlátó, ékes bizonyítéka annak, hogy nálam sokkal tapasztaltabb emberek (akik ebből élnek) fogják segíteni a törekvéseimet.
Ha megvan a tudásod a nagyobb szinthez , ne várj vele 2-3 hónapot , hanem toljad, de gondolom bankrollod nincs hozzá !
én szívesen adnék tanácsokat majd, amint feljebb léptem kb 7-es szintre.
"forumozgató jó regulárok"
lol, azokra a kérdésekre én sem tudok válaszolni (és szerintem kapásból senki itt, még hoppárézimi, meg don pro sem).
Mi az a BUST50? (elsőre a FTRST sem esett le, de aztán rájöttem, hogy valószínű fold to resteal)
Meg nem igazán értem, hogy mi az, hogy 5% roihoz milyen resteal range kell? Meg 3% roi mellett?
A roi nem nagyon kapcsolódik konkrét handekhez, meg szituációkhoz. Max ha az ellenfélnek mondjuk 7% roija van, akkor valószínű topreg, ha meg -5%, akkor fish, de lehet, hogy előbbi upswing, utóbbi meg down, és még az sem jelent semmit, mert vannak feszesebb topregek, meg lazábbak is, és fishekből is van mindkettő.
Vagy ha 5% roit szeretnénk elérni? Annak meg nincs értelme, mert nem fix roira megyünk, hanem a maximálisra, amit hozhatunk.
Az ICM szerintem fiftynél harmadlagos szempont csak. Annyira fejnehéz a struktúra, hogy akkor sem hibázol nagyot, hogy ha úgy számolod, mintha winner takes all lenne (bár ez túlzás, de egy sima FR sng-nél sokkal nagyobb hiba lenne WTA-nak számolni, mert ott sokkal erőteljesebb a bubble factor).
Valószínűleg ha nagyon akarod még is tudod mire kellene válaszolni, csak könnyebb kivesézni az összecsapott kérdéseket. (Nem akartam kijavítani BTNre, mert a note-nál is a legrövidebb szavakat használom, de ha akarod megoldom) (Javítottam pár dolgot)
Amikor azt mondod, hogy +EV egy move, annak is van egy %os értéke.
Sosem érdekelt hogy ki milyen ROIval jött az asztalra. Nem tudhatod, ki ellen szedte össze. Csak a saját ROIm a mérvadó. És egy várható értéknél hoztam ezt a példát. És csak EVre, nem pedig winningsre, az sem érdekel.
Az ICMnél sem értünk egyet.
Most komolyan az a megoldás egy erkölcsi győzelemre, hogy konkrét válasz helyett, továbbra is a kötekedés fog itt menni? Legalább tőled ne. Kérlek. Szépen kérlek.:(