Ez a hand engem kb annyira tiltelt, mint egy bad beat.
[pokerhandreplays]3604969[/pokerhandreplays]
Vicces ezt tőled olvasni, aki K8-cal tolja a resteal allineket.
De ezekszerint az AK-t dobnád.
Nem számolok utána semminek, ebben a szituációban ez igencsak megadó.
miért nem 3beteltél pre?
Féltem tőle, mivel egy mániákus volt mint látszik, mindent megad, mindent bettel. Biztos voltam benne, hogy megadná, ha mondjuk 3bettelek 1000-ig. És ha semmi nem jön flopra, akkor komoly gondban lettem volna. A fél stackem bent lett volna A high-al, nála meg bármi lehet.
copypaste AK handje szerintem továbra is fold.
Hand 0: { AcKd } equity 56.554% win 49.89% tie 06.67%
Hand 1: { 99+, AJs+, KQs, AJo+, KQo } equity 43.446% win 36.78%
Kb ilyen lapokkal tolhatja rá. AKo 56%-ban nyer egy 128 milliós minta alapján. Ez szerintem igencsak coinflip.
Féltem tőle, mivel egy mániákus volt mint látszik, mindent megad, mindent bettel. Biztos voltam benne, hogy megadná, ha mondjuk 3bettelek 1000-ig. És ha semmi nem jön flopra, akkor komoly gondban lettem volna. A fél stackem bent lett volna A high-al, nála meg bármi lehet.
copypaste AK handje szerintem továbra is fold.
Hand 0: { AcKd } equity 56.554% win 49.89% tie 06.67%
Hand 1: { 99+, AJs+, KQs, AJo+, KQo } equity 43.446% win 36.78%
Kb ilyen lapokkal tolhatja rá. AKo 56%-ban nyer egy 128 milliós minta alapján. Ez szerintem igencsak coinflip.
Vicces ezt tőlem olvasni? Akkor ne számolj utána és röhögjél jókat.
Na akkor fussunk neki megint.
Az AK-t eldobod, de ez megadó:
[pokerhandreplays]3611991[/pokerhandreplays]
Nem értem, hogy miért nem pusholsz CO 9Ts-el? Egyébként meg ha már emelsz nem dobhatsz, véleményem szerint nem jó játék raise/foldolni 10bb effektiv deepen. KJo meg miért tolja vissza FE nélkül? Jelen esetben vertük a preflop emelö rangét de tapasztalatom szerint a 10bb-böl miniraiselö ranget nem fogjuk verni KJo-val, FE-nk 0, tehát elég rossz játék visszatolni. Várom a véleményeteket és bocs ha hülyeséget irtam.
Na a végén megint kilyukadunk oda, hogy én vagyok a fasz.
Rióka ellenem gyakorlatilag any2 miniraisen van ha BB-n vagyok.
Ezért történt az eset.
Csak a mai kis sessionomből tudnék ide 10 allines handet tenni aggressor részéről, amire ti itt azt mondanátok hogy szar játék. Csakhogy egyedül ő csinál 1x% ROI-t.
Nem értem, hogy miért nem pusholsz CO 9Ts-el? Egyébként meg ha már emelsz nem dobhatsz, véleményem szerint nem jó játék raise/foldolni 10bb effektiv deepen. KJo meg miért tolja vissza FE nélkül? Jelen esetben vertük a preflop emelö rangét de tapasztalatom szerint a 10bb-böl miniraiselö ranget nem fogjuk verni KJo-val, FE-nk 0, tehát elég rossz játék visszatolni. Várom a véleményeteket és bocs ha hülyeséget irtam.