Ok, ezzel gondban vagyok. :) Angolul tanultam meg pókerezni, magyarul még soha nem játszottam, a kártyák neveit sem tudom magyarul :) Angolul meg set ez is, az is.
aggressor_88-at már sokszor kerestem, hogy megnézzem, de sosem találtam még. Mikor szokott játszani?
Akkor én jobb ha nem is panaszkodom, még "csak" -$41 a 15-ös téten. Ha nem lett volna 1-2 bad beat, talán még nullán is lehetnék.
Akkor én jobb ha nem is panaszkodom, még "csak" -$41 a 15-ös téten. Ha nem lett volna 1-2 bad beat, talán még nullán is lehetnék.
Nem tudom hogy fogom ezt idegekkel bírni...1 beülő pluszban voltam, gondoltam még négyet lejátszom. Már -$75-ban vagyok. Most buktam egy 7000-es potot bubbleban AK-val AQ ellen... Lehet, hogy még most abba kéne hagynom, és valami más teremben don-ozni.
Mindig 4-5. helyen végzek, és szart sem érek 4 dollár profittal, ha egy másikkal elbukok 15-öt.
Ha ez vígasztal kicsit , kb 700 játék óta tartó szopatásban részesülök.
A múltkor 2 hétig tartott, az kb 1500 játék volt.
Horvy! Hogy áll az SNE?
Remélem, hogy majd azért rendbe jönnek a dolgok, csak nehéz elviselni, hogy duplájára nőtt most a veszteség, hogy felléptem 15 dollárra. Főleg, hogy nincs nagy rollom, kb 55 BI.
Megittam egy sört meg két whiskeyt, egyből nyertem 3 és fél beülőt. :D
Szóval emiatt nagyon gyenge a ROI-m.
Itt vannak az átlag statok, mi az amire első ránézésre mindenképp változtatnom kéne?
Ez így tényleg nagyon halovány, az enyém is ilyesmi mostanában.
Na pont ezért nem dobom el azt az ominózus AK-t.
Ez az összesített report meg nem sokat mond, vakszintekre kéne bontani.(reports/by stakes)