atisz
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. aug. 19. 11:12

Na most sikerült valahogy szűrni, de 5 dollárra kellett állítanom, hogy a 7 dollárosokat is mutassa, meg az omaha handjeim sem akartak eltűnni, pedig azt csak HU játszom.
BB 250-nél rontom el?

Image

GreEko
Válasz atisz kommentjére
2011. aug. 19. 11:42

elméletileg igen, magasabb vakszinteken folyamatosan kéne lazulnod, és agresszivabbá válni, ahogy fogynak az emberek és bejön az ante. maxxika betette pl aggressor statjait, de volt bent elötte bogdann, azért érdemes átnézni őket.

+ ebből csak a vpip/pfr a lényeg, fontos lenne a steal poziciokra bontva, sb/bb játék, esetleg cbetek.

Maxxxika
Válasz atisz kommentjére
2011. aug. 19. 11:48

Érdekes az a -54402, habár ezt az adatot én sosem néztem, nálam pluszos.
Ezekből az adatokból én egyébként semmi érdemit nem látok, még nagyobb Vpip/PFR-rel játszol mint én.
Nemrég beraktam ide aggressor statisztikáit, keresd meg a hozzászólásaim között, abból csak tanulni lehet.

atisz
Válasz ftraydan kommentjére
2011. aug. 19. 12:41

A nagy nyerők általában keveset játszanak BB100-ig, én viszont nagyon lazán, amivel elégedett is vagyok. A számokból is látszik, hogy sok chipset összeszedek.
BB100-nál viszont kezdődik az, hogy kapom a 3bet allineket, és arra 95%-ban dobok.
JTM210577 statjai is elég abc póker stílust mutatnak, neki is irigylésre méltó a sharkscope grafja. Gondolom nemrég újrakezdte, mert 7 dolláron grindolt, és most lépett fel 15-re.

rioka
Válasz atisz kommentjére
2011. aug. 19. 14:43

Maxxxika nem tűnik fel hogy nem lap nélkül teszlek 3bet ai???!!!! de azért callolgass csak a szarjaiddal wpgg

Maxxxika
Válasz rioka kommentjére
2011. aug. 19. 14:48

Maxxxika nem tűnik fel hogy nem lap nélkül teszlek 3bet ai???!!!! de azért callolgass csak a szarjaiddal wpgg

Kezdődött a KT megadásoddal, ami legyorsulta a KQ-mat, + ezt még rajtad kívül tizen eljátszották, úgyhogy az a meglátásom ma a szarabb lap nyer.

Na aggódj, csak visszanyerem amit eddig a bicskanyitogató játékoddal elnyertél. :)

rioka
2011. aug. 19. 14:59

Kezdődött a KT megadásoddal, ami legyorsulta a KQ-mat, + ezt még rajtad kívül tizen eljátszották, úgyhogy az a meglátásom ma a szarabb lap nyer.

Na aggódj, csak visszanyerem amit eddig a bicskanyitogató játékoddal elnyertél. :)

Jójó :) de ahhoz sokat kell ám mákolni, hogy sokszor tudd callolni a Paste által említett AK-t, mert az ugyebár Neked bőven +EV :)

Maxxxika
Válasz rioka kommentjére
2011. aug. 19. 16:18

Egyre nehezebben viselem ezt a szarakodást, amit a stars csinál velem.
Image

Most még örülnöm kéne, hogy legalább a raket sikerült kitermelni.
Mondjuk a ventilátoromat sikerült szétvertem.

rioka
2011. aug. 19. 16:35

Egyre nehezebben viselem ezt a szarakodást, amit a stars csinál velem.
Image

Most még örülnöm kéne, hogy legalább a raket sikerült kitermelni.
Mondjuk a ventilátoromat sikerült szétvertem.

-1BIba szétvered a ventit? Nekem -13BI lett.

Maxxxika
Válasz rioka kommentjére
2011. aug. 19. 16:45

Nem.
Látod azokat a kis Mariana-árkokat?
Ott repült egy tárgy az asztalomról.

Élő ügyfélszolgálat