don pro
Válasz don pro kommentjére
2011. aug. 23. 1:06

Maxxxika, ezt kellett volna kitalálni:)

SAnyi
2011. aug. 23. 9:19

"Frequent Player Points : 3,000,910.41" (Csak azért írtam ki szöveggel, hogy a nagyobb reklám bevétel érdekében a keresőmotorok is megtalálják :) )

Hány tizedesjegy pontossággal kellett volna Maxxxikának kitalálni a telitalálathoz?

daPEPEhu
2011. aug. 23. 10:09

irány a porsche? :D

atisz
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. aug. 23. 10:35

irány a porsche? :D

Én is épp erre gondoltam, de közben utána néztem, és jobban megéri a pénz szerintem. Használtan már 35k körül lehet kapni ilyen autót. Mivel az USA-ból küldenék, reg adót kéne fizetni, meg azt írja a Stars, hogy a szállítási díj is a vevőt terheli. Szlovák rendszámmal lehet kérni? :D

don pro
Válasz SAnyi kommentjére
2011. aug. 23. 11:35

"Frequent Player Points : 3,000,910.41" (Csak azért írtam ki szöveggel, hogy a nagyobb reklám bevétel érdekében a keresőmotorok is megtalálják :) )

Hány tizedesjegy pontossággal kellett volna Maxxxikának kitalálni a telitalálathoz?

:) Elég lett volna kerekítve is :) Köszi a reklámot :)

don pro
Válasz atisz kommentjére
2011. aug. 23. 11:40

Én is épp erre gondoltam, de közben utána néztem, és jobban megéri a pénz szerintem. Használtan már 35k körül lehet kapni ilyen autót. Mivel az USA-ból küldenék, reg adót kéne fizetni, meg azt írja a Stars, hogy a szállítási díj is a vevőt terheli. Szlovák rendszámmal lehet kérni? :D

Igazából nem küldenek semmit, neked kell intézni. Bármely országban megveheted, és bármely modellt, de csak szalonból. Viszont ők csak az amcsi listaárat fizetik neked, ami $61.500. Ha többe kerül, azt neked kell állnod, és minden egyéb költséget is. Még jó, hogy a sapkavásárlás nem úgy működik, hogy küldenek 1000 ft-ot és menjél el a teszkóba PS-os sapkát venni... Amúgy a pénzre váltás $48k.

rioka
2011. aug. 23. 12:37

Még jó, hogy a sapkavásárlás nem úgy működik, hogy küldenek 1000 ft-ot és menjél el a teszkóba PS-os sapkát venni...

:) csak azért nem így megy mert furcsán nézne ki a PS logó kék-fehéren

atisz
2011. aug. 23. 20:57

Minden jó, ha a vége jó :D

Image

don pro
Válasz atisz kommentjére
2011. aug. 24. 0:09

Minden jó, ha a vége jó :D

Image

Ez legyen a legrosszabb sessionöd :)