igen hibáztam, elég nehezen bírom amikor egész nap a 20BB-s 3bet ai szart se ér Q9o K5s és hasonló képességű lapok ellen pedíg hibáa dominálom őket agyon, monster potokat kell buknom, ahol favorit vagyok baszhatom. olyankor eldurran az agyam és előfordul hogy 77el egy utg 3BB-s pusht izolálok.
végülis coinflip volt :D
Kezd aggasztani a helyzet.
Már nem vagyok olyan biztos a játékom helyességében, mint mondjuk egy hónapja.
Az augusztusom majdhogynem break-even. Még szerencse hogy az első napokban nyertem, volt mit elbukni az elmúlt 2 hétben.
Egy kis vígaszt az nyújt, hogy 2 hónapja már volt egy ilyen periódus, habár nem vagyok róla meggyőződve, hogy az nem az én hibám volt.
Nincs miért aggódnod szerintem, így is az egyik legstabilabb nyerő vagy 15-ön. Downswing helyett is csak időszakos breakeven-ed van, nem az, hogy elbuksz 100 BI-t. Szóval kitartás!
Nekem egyelőre jót tett, hogy felléptem 15-re. 7 dolláron nagyon keservesen ment az utóbbi időben. 15-ön eddig 7.2% a roi-m, de muszáj table select-et csinálnom, mert délelőtt és kora délután nem éri meg játszani. Olyankor csak grinderek vannak, akik tudják mit csinálnak, és jóval több szerencse kell, hogy felfelé mozduljon a grafikon.
Nincs miért aggódnod szerintem, így is az egyik legstabilabb nyerő vagy 15-ön. Downswing helyett is csak időszakos breakeven-ed van, nem az, hogy elbuksz 100 BI-t. Szóval kitartás!
Nekem egyelőre jót tett, hogy felléptem 15-re. 7 dolláron nagyon keservesen ment az utóbbi időben. 15-ön eddig 7.2% a roi-m, de muszáj table select-et csinálnom, mert délelőtt és kora délután nem éri meg játszani. Olyankor csak grinderek vannak, akik tudják mit csinálnak, és jóval több szerencse kell, hogy felfelé mozduljon a grafikon.
BEAT: My Last 2 Weeks (graph included) - Poker Beats Brags and Variance
Ja, ne csak a HH-kat mentsétek, hanem a tournament summary-kat is:
FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: Poker Stars Setup
Beültem ma egy DON-ra Cake-en az összes maradék dollárommal, és úgy látszik újra meg kéne tanulni. Két embert kiejtettem, és ahelyett, hogy végig foldoltam volna, megjátszottam két handet, mindkettőben lemákoltak, maradt 5 BB-m, és persze kiestem... Annyira tiltre tud rakni az ilyen, mint ha 5 BI-t elbuknék. Főleg, hogy úgy terveztem felduplázom, és kiveszem a pénzt.
Na ennyi panaszkodás mára, remélem Fifty menni fog :)
Ez mi bassza meg
[pokerhandreplays]3630723[/pokerhandreplays]
Még most kezdtem el játszani, de ez már a harmadik ilyen.
Az agyam már elborult, hogy lehet így játszani?
.
Nem sok minden változott az újraimporttal, néhány BI különbség lett.
Az hogy ennyivel vagyok az EV vonal felett 2 dolgot jelenthet.
Vagy ekkora egy mázlista rohadék vagyok, és most törleszt az RNG, szóval szépen végignézhetem ahogy elvesz tőlem pár ezer dollárt.
Vagy pedig a játékstílusból adódik, gondolom azt nem tudja követni az ev, amikor 3-4k zsetonnal az ember majdnem minden körben pofátlanul lopkod.
Remélem a másodikról van szó.