Persze, ismerem a dörgést, csak ez nagyon meredek.
Talán Spotbr nem csinálja meg, csak ha már van 3-4k-ja.
Nekem az ő játéka tetszik a legjobban.
ezeken az alacsony-közepes páros callokon már én is sokat gondolkodtam, hogy plusszos e. igazából csak azt nem értem miért call, ha már berakom akkor izolálnék.
ezeken az alacsony-közepes páros callokon már én is sokat gondolkodtam, hogy plusszos e. igazából csak azt nem értem miért call, ha már berakom akkor izolálnék.
Persze, ismerem a dörgést, csak ez nagyon meredek.
Talán Spotbr nem csinálja meg, csak ha már van 3-4k-ja.
Nekem az ő játéka tetszik a legjobban.
Izolált ő is
na ki tud ilyen szépet csinálni 30as turbokon 2 hét alatt? :) elárulom a titkot, rengeteg cooler, illetve viszonylag sűrűn kell a f@sz rossz végén állni... vicces a -6,5% ROI úgy hogy a többi limiten megint szépen megy.
Ezért nem merem megpróbálni megint a 30-ast.
Múltkor ugyanígy jártam.
Na meg is van az első 2 kiesésem ma
AA
Tiltnek mi az aktiv kezelési útja
Sziasztok Tics vagyok Fallout373 néven játszok Fifty50 SNG-t PS-en (3,5-7-15) limiteken
Gondom van a tilt kezeléssel. A lenti linken ha megnézitek a görbém egyértelműen kitűnik milyen gyakran vagyok rossz passzban. Ha bukószériába vagyok hajlamos vagyok magasabb szintekre fel menni és gyorsan vissza nyerni a bankrollom. Eddig sikerült de ki tudja mi lesz legközelebb. A szálljak ki, pihenjek rá, NEM MŰKÖDIK. minden képen pókereznem kell hogy megnyugodjak. Mit javasoltok mit csináljak magasabb szintekre menetel helyett. Csak azt ne mondjátok hogy ilyen a póker,... meg hogy ez nem nekem való... mert bár igazatok lenne de ez nem ÚT számomra.
Fallout373 – Fallout373 Poker Player Rankings on Poker Stars
Ez számomra nagyon furcsa, amikor vesztő szériában vagyok, akkor inkább azon szokott forogni az agyam, hogy hagyom az egészet a francba, és leszedem a maradék pénzem, nem hogy magasabb tétre lépek.