Sziasztok Tics vagyok Fallout373 néven játszok Fifty50 SNG-t PS-en (3,5-7-15) limiteken
Gondom van a tilt kezeléssel. A lenti linken ha megnézitek a görbém egyértelműen kitűnik milyen gyakran vagyok rossz passzban. Ha bukószériába vagyok hajlamos vagyok magasabb szintekre fel menni és gyorsan vissza nyerni a bankrollom. Eddig sikerült de ki tudja mi lesz legközelebb. A szálljak ki, pihenjek rá, NEM MŰKÖDIK. minden képen pókereznem kell hogy megnyugodjak. Mit javasoltok mit csináljak magasabb szintekre menetel helyett. Csak azt ne mondjátok hogy ilyen a póker,... meg hogy ez nem nekem való... mert bár igazatok lenne de ez nem ÚT számomra.
Fallout373 – Fallout373 Poker Player Rankings on Poker Stars
Hogy utálom ezt
[pokerhandreplays]3682092[/pokerhandreplays]
Lejátszottam délután 46 db-ot, összesen 5DB AA-t kaptam, ebből 2 elvérzett.
[pokerhandreplays]3682111[/pokerhandreplays]
Sikerült tegnap összeakasztani a bajszom ezzel a büdös spanyollal, gondolom nem kell mondanom hogy én jöttem ki rosszul a buliból.
[pokerhandreplays]3682479[/pokerhandreplays]
[pokerhandreplays]3682480[/pokerhandreplays]
Ezt szeretem a starsban, semmi sem lehetetlen.
[pokerhandreplays]3684312[/pokerhandreplays]
Ilyen az amikor túl deep mindenki, és semmiféle 3bet nem fogja elriasztani őket. Lehet, hogy rosszul csinálom, de én sokszor ezen a vakszinten csak hívok ha QQ van nálam és több limper volt előttem. Flopon kb fél potot bettelnék, turn river negyed, esetleg harmad pot. De az all in-t megpróbálom elkerülni, mert bármivel képesek hívi preflop. Én minden asztalt nézek játék közben, és nagyon sokszor esnek ki Ász párral alacsony vakszinteknél két pár, sor, szettek ellen.
Csupán annyi a gond, hogy betaláltak a lapok neki.
Bilaboy:
You want to start war maxxxika?
I can give it to you.
I have money to call you every time.
Miután minden szarral callolta az 5-6BB allineimet, egy másik asztalon CL-ként Q5-tel megadtam a 9BB allinjét, és nyertem.
Most igazíthatom a ranget megint :D
Köszi a tanácsot gondolkodok rajta csak félő hogy akkor dupla mennyiségű játékkal próbálom majd visszaszerezni és a játékom látja kárát. Míg szint ugrásnál még tiszta fejjel játszok, pár asztalon. Bár ahogy olvasgatom a fórumokat más is szokott ezzel a tilt kezelő technikával élni, nem is rosszul Pl:( spirited ). Az Ő blogában olvastam hogy gyakran felkalandozik egy vesztő széria után, és teszi helyre bankrollját.Mindenesetre húzok egy képzeletbeli határt ami alá nem lépek ha borul minden.
Valaki tud segíteni!?
Van valami különbség a $7 és a $15 turbó között?
Milyen Br-el érdemes felnézni, illetve ki az akire figyelni kell?
Köszi
don pro adnál egy e-mail címet? volna kérdésem...