Maxxxika én is gondolkodtam már ilyesmiben, de aztán rájöttem hogy előtte össze kéne ülni és tanulni a 2 nagytól... még akár fizetnék is érte ha minden kötél szakad :) Szerintem ha Frici és Don szárnyai alá venné ezt a 3-4 embert akkor elég súlyos csapatot tudnánk nevelni, és az nyilván senkinek nem lenne rossz...
Folddirtyb az asztalokhoz keveredett :) Őt sem láttam már nagyon rég óta.
30/60-as téten turbókat játszanál? Azon a szinten normál nem nagyon fut ha jól láttam.
A 15-ös normál mezőnyt verem kb 5%-os ROI-val, úgy gondolom hogy 30-on és 60-on is lenne keresnivalóm, viszont nyúlbéla vagyok fellépni. Ha most elkezdenék saját tőkéből játszani magasabb téten, és elkapna egy akár csak 15-20BI downswing, akkor átrendezném a szobát, a gépet meg kihajítanám az ablakon.
Mondjuk most rákerestem Spotbr-re, ő egyszerre tolja 15-30-60-on (gondolom az összes 30/60 + feltölti 15-ösökkel),30-as asztalok azért szoktak nyílogatni, 60-as elvétve. és 21$ átlag beülőt tud így csinálni. Ezért tényleg lehet nincs sok értelme sztékert bevonni.
sztem is menj fel 30-ra, főleg ha viszonylag kevés van belőle úgyis nyitsz hozzá 15öst. ha nagyonnagy swingbe keveredsz akkor visszalépsz amíg bukó van és kész. én legalábbis ezt csináltam.
28 nap előny az szép! látom megfogadtad az instrukcióim :p
napi vicc: figyelemreméltó eredményekkel rendelkező honfitársunkra bukkantam ma MTT közben... wltlt – wltlt Poker Player Rankings on Poker Stars
napi vicc: figyelemreméltó eredményekkel rendelkező honfitársunkra bukkantam ma MTT közben... wltlt – wltlt Poker Player Rankings on Poker Stars
napi goodbeat:D
Stacks:
UTG jayjay556 (5,346)
UTG+1 Master-AL-44 (4,222)
CO Holdenper (2,132)
BTN Maly_90483 (1,435)
SB kuklatank (475)
BB SL572 (1,390)
Blinds: 75/150 Ante 20
Pre-Flop: (345, 6 players) Holdenper is CO :ac: :9s:
2 folds, Holdenper raises to 1,650, 1 fold, kuklatank goes all-in 380, 1 fold
Flop: :kc: :3c: :js: (2,375, 2 players, 1 all-in)
Turn: :9c: (2,375, 2 players, 1 all-in)
River: :4c: (2,375, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 2,375
Holdenper shows a flush, Ace high
:ac: :9s:
kuklatank shows a pair of Aces
:ad: :ah:
Holdenper wins 2,375 (net +705)
kuklatank lost 475
Duplázással szebb lett volna :)
Milyen instrukciókról beszéltek?